"Още един Дянков няма да можем да намерим - да стегне колана"

Бойко Борисов се обяви против въвеждане на тол-такси
Обновена: 29 авг 2013 20:37 | 29 авг 2013 20:36, Елка Василева
314
"Още един Дянков няма да можем да намерим - да стегне колана"
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прогнозира, че след настоящото управление на страната „щетите ще са такива, че няма оправяне“. Той каза, че „още един Дянков няма да можем да намерим - да стегне така колана, че да излезем от тази финансова криза”.

Бойко Борисов отново заяви, че ще призове всички да се организират, за да може управляващите заради многото грешки, които са допуснали, да си отидат.

По думите му БСП са доказали, че нямат кадрови потенциал и оставането им на власт ще бъде пагубно за страната. "Една подобна партия не може да си позволи ДПС да я "изнасилва" непрекъснато и „Атака“ да е балансьорът в парламента", каза още Борисов.

Борисов бе категоричен, че през новата парламентарна сесия ГЕРБ ще е категорична опозиция и ще оказва натиск, за да подаде оставка правителството. „Ако тези хора останат още половин година на власт, след това и да се молят ГЕРБ да поеме властта, аз ще остана в опозиция”, каза Борисов. Той заяви, че демократичните средства за промяна на властта са протести и силна опозиция.

Още по темата

Борисов коментира и създаването на новата партия БАСТА, като заяви, че те помагат на БСП и ДПС.

От Сливен, където се среща с местните структури на ГЕРБ, Бойко Борисов се обяви против въвеждането на тол-такса по магистралите, което според него ще е несправедливо към българския данъкоплатец.

Лидерът на ГЕРБ коментира заявеното днес от министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева по повод изграждането на автомагистрала „Хемус“, че „европейските пари няма да стигнат за изграждането на автомагистрала "Хемус", така  че ще трябва да се потърсят други източници на финансиране, дори и публично-частно партньорство“.

Според Борисов „това, което бившата тройна и сегашната тройна коалиция искат да направят за магистрала „Хемус”, а предполагам и за другите, е да сложат бариерите и да премине в публично -частно партньорство“.

Лидерът на ГЕРБ е на мнение, че еврофондовете „пак ще им ги спрат и каквото могат да вземат като комисионна, най-много да объркат „Хемус” и да извадят магистралата от европейските програми, като чуят от ЕС, че правим публично- частно партньорство”, коментира Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
3
 
36
 
! Отговори
Ива преди 10 години
За ***, като тебе наистина трябва такъв като Дянков да те втали. Какво ли харесват другите жени в теб? Може, би първичната ти простотия?
236
3
 
37
 
! Отговори
Pumpi преди 10 години
Да бе. Така яко ви стегаше, че за 2 часа полет ядяхте семки и ядки за 8 бона, докато бъркаше в нашите джобове с измислени таски и налози.
235
0
 
37
 
! Отговори
platecbezumen преди 10 години
Дянков може да го замести сано хер Флик!! Да стегне коланите на всички докато спрат да дишат!!
234
1
 
37
 
! Отговори
Е га ти държавата преди 10 години
Сакън!!! Не и Дянков!!! Така ни стегна колана, че още въздух не можем да си поемем...
233
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бей много *** има за изривана в тоя обор бей,,,,,
232
4
 
37
 
! Отговори
Въпрос? преди 10 години
Напоследък Бойко Борисов говори доста умно и определено изглежда интелигентен!Да не би наистина да е станал... ***?!
231
4
 
41
 
! Отговори
gtf преди 10 години
Да ен дава Годпод подобно наказание, като дянков ...съвсем ще се затрием
230
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
naaai dobroto sstoreno ot Manistr Diankoff e 4e stegna brimkata okolo urod4eto GEP. Tia kratuni oste se praat na tikvi makar ot vsekade sa se vidi 4e piponi za ugoiavane ns svinkiteia , be besepeto, ia o'tvorete tva Belene, tva Skravena i drugi i dokaraite celoto gerbalno razstroistvo pod stroi barabar s boh4ite i svinete na Gergov-plovdivski da skiata 4e i brakiata muslimaneito sha da opnat halal svinskoe te taa sinia svinkia s cervena partiina knijka i tigarski zadnik e 4ereskata v meniouto
229
0
 
38
 
! Отговори
ГГ преди 10 години
До поляА бе ти сериозно ли ги мислиш тия работи. Ако някой ти плаща да пишеш глупости разбирам, обаче ако не, такава логическа дебилност е трудно да се допусне, че може да има
228
10
 
43
 
! Отговори
поля преди 10 години
Бруталния Дянков беше единственото спасение за бруталните крадци в тази Държава. Когато стегна бюджетите, хиляди дребни и едри административни кресливи гарги изреваха на умряло. защото когато има бюджет от 5 лв за нещо което струва 4.50 няма как да се краде в мащаби и безогледно. Постепенно нещата щяха да дойдат по местата си, разходите по кражби да намалеят в пъти, сивата икономика лека полека да излиза на светло. Но се иска време и разбиране. А не рев за 5 лв и чакане на дребни кражбички
227
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
то май колана беше само за едни
226
3
 
33
 
! Отговори
USA преди 10 години
До mitovaSram za tebe che si Zabludena.....
225
6
 
47
 
! Отговори
mitova преди 10 години
Този *** срам няма!
224
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НедкоПО ГОЛЯМА *** КАТО ТЕБЕ И ТАКИВА НЯМА
223
11
 
50
 
! Отговори
Безсрамието преди 10 години
и наглостта на тази тиква нямат граници. В нея само бръмбари летяти жажда за власт и крадене! Свършиха откраднатите пари и сега неистово драпаза още. Тоя само затвора ще го оправи, и ще го приземи където му е мястото.
222
13
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това мутренско животно още дава мнения. Абе Сретен скоро излиза...
221
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И тоя иска президент да става! Може, на ЕТ Герб...
220
15
 
47
 
! Отговори
pl__amen преди 10 години
абе ходи си в банкя и мълчи! с твоят дянков докарахте фирмената задлъжнялост до там че икономиката спряи сега когато орешарски се опитва да разтовари фирмите от дългове за да заработи икономиката си тръгнал да ни пълниш главите с глупусти :) *** отивай в пожарната
219
14
 
54
 
! Отговори
Plovdiv преди 10 години
Абе махнете го! Никой не иска нито да го слуша, нито да го вижда!
218
14
 
49
 
! Отговори
абе преди 10 години
наглец първо вземи си опери блузката,освен ако не е стара снимката,и престани да ми се показваш,просто ,безмозъчно същество-той ще ми бъде силна опозиция,погледни се бе тикво превърна софия в един от най-гадните градове в света,нали ти с фандъчката го управлявате 6 г.изгони дянков,изгониха те хората от управлението сега си мечтае за дянков-ти трябва да бъдеш закаран на място без микрофони и за 2 дена ще пукнясаш ,същата е и надка гаражната и тя като види микрофон се забравя,да беше млада разбира