Сложиха зам.-министър на инвестиционното проектиране

Джейхан Ибрямов е бил политически съветник в кабинета на лидера на ДПС
Обновена: 17 сеп 2013 17:10 | 17 сеп 2013 16:45,
69
Сложиха зам.-министър на инвестиционното проектиране
Снимка: архив, Булфото

Със заповед на министър-председателя Пламен Орешарски на длъжността зам.-министър на инвестиционното проектиране е назначен Джейхан Ибрямов, съобщиха от правителствената информационна служба.

Ибрямов е бил политически съветник в кабинета на председателя на ДПС. В периода ноември 2009г. – ноември 2012г. е председател на Младежко ДПС, а преди това е бил и зам.-председател на младежката структура.

От август 2007 г. до ноември 2009 г. Ибрямов е бил изпълнителен директор на Сдружение „Толерантност“, а от ноември 2003 г. до юли 2007 г. е заемал поста проект мениджър във Фондация „Либерална интеграция“.

В периода август 2003 г. – октомври 2003 г. е бил главен специалист в Дирекция „Спорт и здраве“ в Министерството на младежта и спорта. 

Джейхан Ибрямов е завършил политически мениджмънт и публични политики в Нов български университет.

Преди това придобива магистърска степен в Национална спортна академия „Васил Левски“ в София, а бакалавърската си степен -  в Техническия университет „Ангел Кънчев“ в Русе. Владее турски и английски език.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 10 години
владее турски - много ясно, английски - кой знае колко, а с българския език как е!!! Е те това е млад меринджей! Ашколсун!!!
60
0
 
2
 
! Отговори
anakin преди 10 години
Така се прави инвестиционна политика Колеги със завършено спортно образование , без нито един работен ден , но важното е да си член на ДПС-то ! Освен инвестиционно да се обезпечи ДПС аз не виждам смисъл в това назначение !
59
0
 
12
 
! Отговори
Бай Андрей преди 10 години
Ето и 101 грешка на това правителство!Станишеф,Орешарски и компания все повече подлагат държавата и народа ни под турско влияние и зависимост!Проклети да са всички дето ги подкрепят!Не виждате ли как отново ще превиваме гръб и ще работим на ангария?!Контрапро тестиращите-СРАМ ЗА ВАС,задето не виждате по-далеч от носа си!Но трябва най-напред на вас да надянат фереджетата,потурите и фесовете!!!Национални предатели!!!
58
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
защо гражданските организации които искат да се чуе гласът на хората от площада,не поискат забраната на тази антибългарска партия? ЗАЩО НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ИЗРЕЧЕ ИСТИНАТА НА ГЛАС НИКЪДЕ.? ЗАЩО МЪЛЧИМ КАТО ОВЦЕ И ГЛЕДАМЕ КАК НИ СЕ ПОДИГРАВА ЕДИН ТУРСКИ ШМЕКЕР ОТ ДС? КЪДЕ СА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ КОИТО СА ЗАЩИТАВАЛИ ТАЗИ ЗЕМЯ ОТ ТАКИВА ИЗЕДНИЦИ И ПОРОБИТЕЛИ? ВРЕМЕ Е ВСИЧКО ДА СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО. ВРЕМЕ Е ПО ВСИЧКИ НАЧИНИ ДА ПРЕМАХНЕМ ТОЗИ ЦИРЕЙ ОТ ЛИЦЕТО НА РОДИНАТА СИ И ДЕЦАТА НИ ДА СЕ ВЪРНАТ
57
0
 
16
 
! Отговори
не така преди 10 години
Още едно брутално назначение. Не по-малко брутално от това на пеевски. Подготвят яко крадене хората на доган.
56
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До boyko_stoew Не е нужно да го обяснява. ДПС са го хванали за т.... Доган стои на кранчето. Прав беше Костов ,като каза ,че Доган е проклятието на българския преход. Но на *** робски народ това му се пада.
55
0
 
0
 
! Отговори
Hristov преди 10 години
Stom i na tazi sgrada lepnahte klimatichi kakto Vi padne,kak shte stane Balgariya krassiva s tezi politichi prosto neznam.A tryabva li vyobshte da gi ima?
54
0
 
12
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Орешарски може ли да обясни ,какво наложи необходимостта от създаването на такова министерство.Индиянците сме все по-малко.Вождовете все-повече.Прехвърлянето на отговорности от едно ведомство на друго,води до създаването на все-повече администрация.И НЕ САМО ТОВА:Създават се НОВИ Неправителствени Структури,които са изкуствени пречки и оскъпяват Крайния Продукт.Решенията на това Правителство са тюрлю-гювеч от:добри намерения и вредни зависимостив тенджерата на Световна Криза
53
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОРЕШАРСКИИИИИИ, СМЕНИ ДИЛЪРА. ДЪРЖАВАТА ЛЕТИ НАДОЛУ,ВСИЧКО СЕ СРИВА, ОБЕЩАНИЯТА СЕ ОКАЗАХА ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ, ОСТАНАХА САМО ПЕНСИОНЕРИ И *** В ТАЗИ ДЪРЖАВА, ТЕБЕ ЗА КАКВО ТЕ НАЗНАЧИХА? КОЙ ЩЕ ТИ ПЛАЩА ЗАПЛАТАТА? ДОГАН ЩЕ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДОЛАР,А ТИ СЕДИШ И СЕ УСМИХВАШ КАТО ДРУСАН НАРКОМАН И НЕЗНАЕШ КЪДЕ СЕ НАМИРАШ. ПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ ТЕ РЕКЕТИРАТ НЕЩО.ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ ИМ СТАНА ЯСНО ЧЕ ДОГАН Е ПРЕМИЕР. ЕВРОПА НЕ ПАСЕ ТРЕВА, ИЛИ ТОЙ ТОЧНО ТОВА ИСКА- ДА НЕ ВЛЕЗНЕМ НИКОГА В ЕВРОПА. ОСТАВКА.
52
1
 
20
 
! Отговори
tribun преди 10 години
Преди системата беше 8-5-3,сега е 50 на 50%,ДПС все повече налагат свой хора във властта,а защо се получава така трябва да се замислят всички българи които не гласуват,гласовете на 300 000 хиляди български граждани от турския етнос решават политиката на държавата ни.
51
2
 
22
 
! Отговори
иванов преди 10 години
Всъщност истината е, че този Джейхан Ибрямов на който съм преподавал беше абсолютен некадърник и двойкаджия и си плащаше под масата за да си взима изпитите. Абсолютен пример на торен бръмбар и калинка, така характерно за сегашното превратаджийско правителство. Аз само на майтап написах, че бил уж много кадърен и вие веднага клъвнахте. Ей затова сте такива балами и всички ви лъжат. Щото си приказват каквото искат, а вие им вярвате.
50
1
 
23
 
! Отговори
българин преди 10 години
Орешарски, престани да предаваш България! Вече ми се гади от теб!
49
0
 
18
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Това Министерство е ПОРЕДНАТА ПАРАЗИТНА АДМИНИСТРАТИВНА СТРУКТУРА.
48
0
 
18
 
! Отговори
Осман паша преди 10 години
Няма лошо, че от турския етнос и че бил отличник. Лошото е, че е произлязъл от КОТИЛОТО на кадри на Доган. т.е зависим от Доган. Не могат някои хора да разберат, че БЕЯ върти в момента на малкия си пръст цялата страна! Червените кратуни ще го разберат, когато започнат да им забраняват алкохола! А наздраве!
47
0
 
18
 
! Отговори
!?!?! преди 10 години
До ивановГ-н Иванов, да се развива момчето като е кадърно - кинезитерапевт е престижна професия, ама барем директор в Министерство на задавеопазването да го бяха турили!Това е то мафия - обръчи, летящи чинии!Вие по инвестиционно проектиране ли му преподавахте,а?Сега ще пада голямото крадене! Анадънму?
46
0
 
19
 
! Отговори
Специалиста преди 10 години
този Джейхан е съпруг на секретарката на Доган. Оттук нататък пътят е ясен
45
0
 
13
 
! Отговори
BG преди 10 години
Иванов, хайде да ми отговориш - ако този "умен и възпитан" ученик не се беше докопал до д...то на Доган, дали щеше да бъде оценен ?!?!То за всички дето ни управляваха включително и Жан Виденов даскалите се надпреварваха да казват "колко умни и кротки деца били" ама ето го резултата !
44
1
 
23
 
! Отговори
!?!?! преди 10 години
Чок гюзел. Машалла, аферим, ашкосун!Волене, Волене, вол кастриран! Да ти изсъхнат ръчиците до лактите, дето подкрепи това правителство! Хаир да не видиш!Националист бил! Ибрик си ти!А вие на следващите избори - пак не гласувайте!Съдбата ни я определят луди, турци,неграмотни *** и оглупели БСП-старчоци!
43
0
 
17
 
! Отговори
един надалеч преди 10 години
радвате ли се сега баби, дедовци, всички будни и умни националисти, фенове на АТАКА и тяхната възвишена национална идеология....всички посетители на Буздлужа-прегърнали идеите и идеалите на столетницата...голем кеф нали.....
42
0
 
16
 
! Отговори
BG преди 10 години
Е, след Неджми Али и Дин Онбаши, естествено следва и Джейхан Ибрямов ! Обаче наистина е е показателно - първи "майчин" език на човека - турски !!!Само да попитам ако да речем във Франция се назначи министър с име например Адолф Зибендорф с първи майчин език немски, каква ще бъде реакцията на французите ?!?!