Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!

Борисов: Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите
Обновена: 20 окт 2013 18:30 | 20 окт 2013 17:58,
473
Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!
Снимка: БТА

„Ние сме единствената партия, която е независима и никой не може да ни обвини в обвързаност. Затова държахме ДПС вън от властта. Не мога да се радвам, че ще се срине държавата и ние ще дойдем на срината държава. Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите и да връщаме заемите, които взимат в момента”. Това заяви лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов пред членове и симпатизанти на партията в читалище „Добри Войников” в Шумен.

Ако ГЕРБ дойде на власт, Томислав Дончев знае как за два дни да договори европейските средства, отсече Борисов.

Това управление е като метастази при рака. Ако го премахнеш навреме, ще се излекуваш”, допълни той, цитиран от "Фокус".

По думите му по времето на ГЕРБ са строени магистрали на цена 3-4 млн. на км, а в момента се строят на 16 млн. на км и то от бюджетни средства. „От 1 януари 2014 година мандалото хлопва и ще загубим еврофинансирането за автомагистрала „Хемус”. Каквото е договорено до 1 януари, това е. След това дори и Барозу да стане премиер, няма да може да го предоговори. Затова тези месеци сега са фатални”, заяви Борисов.

Според него планът „Орешарски” означава да вземеш заем и да го раздадеш. „Както са тръгнали, ще взимат нов заем до края на година. Ако изтеглят още един заем, ще сринат валутния борд. Може и такъв да им е планът, както направиха по време на Виденов”, коментира Борисов.

"В ГЕРБ политическата отговорност я нося аз. Кой обаче носи отговорност от управляващите", запита лидерът на ГЕРБ.

„Орешарски очевидно не е. Станишев не помни три дни какво е казал и се отмята от думите си. Местан или Доган също не носят отговорност, нито пък Сидеров, че ги държи на власт”, отбеляза бившият премиер.

„Най-голямата гордост на Сидеров е, че свали ГЕРБ, а най-голямото му падение е, че държи ДПС на власт”, коментира още лидерът на ГЕРБ.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още по темата: шуменБойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
329
7
 
34
 
! Отговори
ГЛАС НАРОДЕН преди 10 години
"Нов Дянков няма да мога да намеря..."ЧЕ ПОКАНИ СИ ГО ТАК ТОЗИ ГНУСЕН ГОЛ ***, МАЗЕН И ЛЕПКАВ, ЦЕЛИЯТ ПОКРИТ С НЕЧИСТОПЛЪТНА СЛУЗ... НАЛИ ТОЙ ТИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА, Г-Н БОРИСОВ. АКО БЕШЕ НАВРЕМЕ СЕ ОТЪРВАЛ ОТ НЕГО, КАКТО ДОСТА ХОРА ТИ КАЗВАХА, СЕГА МОЖЕШЕ ОЩЕ ДА СИ ПРЕМИЕР... НО ТИ СИ КУХА ЛЕЙКА И ЗАТОВА СЕГА ЩЕ ПЛАЧЕШ КАТО ВДОВИЦА ЗА ...
328
6
 
38
 
! Отговори
Geri преди 10 години
Пази боже от спасители на нацията като Б.Борисов. Всички видяхме докъде ни докара - пълен застой и връщане назад, обезличаване на държавните институции, с цел налагане на авторитарно управление и сриване на икономиката поради некадърно управление. Резултатите от всичко това рефлектират върху сегашното правителство, а мутренската му наглост няма граници !
327
9
 
42
 
! Отговори
Абе преди 10 години
Буда, кво си баеш на кратуната. Кво сънуваш? Нали знаеш гладната кокошка кво сънува? Та така и ти. Премиер му се доискало на милиционера пак. Ха, ха! Свърши тя. Кво било било. Гледай да отървеш пандиза, а мафията ще свърши останалото. Хо, хо!
326
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Александър-Ти *** ли си комунист ли си
325
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
чакай бе Тиква,кой ти е казал че ще се върнеш.личи си че мечтаеш отново да яхнеш всички фирми и да ги цоцаш както си го правил.и пак ли за магистрали ще слушаме .стига,виж хората няма какво да ядат.Тиква проста
324
9
 
3
 
! Отговори
... преди 10 години
Kak Iskam da se vyrne 97-ma :Sama Kato gledam kvi hora pishat tuka (cherveni bokluci)Koito syzdadoha dps teroristi si zaslujavame mizeriqta.
323
13
 
39
 
! Отговори
Българин преди 10 години
"Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава"Е га ти "гьонсурата".Че кой "срина" държавата ,че кой проповядва злоба и омраза? Че сме "лош матРЯл" това не означава ,че не помним изказванията ти поведението ти ,действията ти.Бъди сигурен ,че повече никога няма да "дойдеш"
322
2
 
19
 
! Отговори
Drunderski преди 10 години
До Александър 347НЕ казвам, че не си прав, но при псевдодемократите, по-добре ли беше? За да ме разбереш имам пред вид ГЕРБ! ТИя са комунисти под прикритие и ако не си го разбрал не си много умен!
321
2
 
34
 
! Отговори
мето преди 10 години
Кристалина Георгиева е родена в семейство на комунисти интернационалисти с небългарско самосъзнание, с първо име Сталинка на името на диктатора Йосиф Сталин, преименувана на Кристалина след смъртта на Сталин и разобличаването му от Никита Хрусчов. Родителите й са живели в чужбина за да изпълняват задачи на партията, а тя е кадър издигнат от ГЕРБ. В момента служи на глобалистки сили и получава заплата от около 40 000 лв. Дянков е племенник на тая скочуба. Много има да се чисти още ГЕРБ и бащицата
320
8
 
35
 
! Отговори
наркоман преди 10 години
Властта е страшен наркотик ,в този смисъл Бойко е отчаян наркоман . Бойко го е страх да не го вкарат в затвора ,и за това със зъби и нокти драпа да е във властта . Герб се руши , и всички усилия на Бойко да стегне редиците са на хаос .Организираните и платени протести вече са пародия - стотина *** надуват бузи всяка вечер и пречат на останалите граждани - време е за бой и арести .Вкарат ли го Цецо в затвора - ще повлече и Бойко !!
319
32
 
5
 
! Отговори
Александър преди 10 години
За драскачите по-долу:Само знаете да плюете и мрънкате, ***! Но ситуацията в страната ще продължи да се влошава докато турци, псевдо-националисти и същите комунисти стискат и изстискват България....
318
7
 
38
 
! Отговори
Ok! преди 10 години
Бойко, не ти ли стигат накрадените пари? За още ли ламтиш? Харчи си парите и не се бъркай. Какъв цинизъм само, щял да дойде в срината държава. Ти с твоя приятел Дянков толкова я сринахте, че май няма накъде повече.
317
30
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко, Бойко няма да има какво да управляваш след тия червени изедници... Хвърлят трохи на народа да го залъгват и погребват държавата...
316
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да не се притеснява.Няма да му се наложи да управлява.Изказването му е поредния буламач от критики,обещания и хвалебствия.Томислав да не е факир,а пък Дянков лош ли беше или добър не се разбира.Хората най го мразеха него и Цветанов,Борисов си подаде оставката заради него(нали щеше да го сменя),заяви че Дянков няма да бъде министър в следващо правителство на ГЕРБ, ч сега поредната ревизия или изпусната приказка.Времето на Борисов отмина.По-добре да дойде Дончев или някой друг,пък тогава да чуем какво ще приплаква Борисов.Който се е откачил от опеката(тоталния контрол) на Борисов,повече не го е
315
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***!
314
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПРЪДЛЬО
313
12
 
33
 
! Отговори
Drunderski преди 10 години
Ти заедно с Дянков отново на власт? Ти *** ли си? Ти дето опразни държавата за да режеш ленти с ленторези? Това ти беше политиката Тикво! Нас тази политика не ни устройва, ние да стягаме коланите за да можеш ти да режеш ленти! За това изобщо не ме интересува за какво се радваш! Защото няма да се върнеш!
312
16
 
41
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Боко ти не си добре с акъла. Кой е тоя луд, че да те допусне тебе и компания отново на власт. Забрави! Един път излъга народа. Разбраха те що за стока си. Не е лошо да се прегледаш при лекар специалист. От думите ти лъха нещо като при психично болни.
311
15
 
39
 
! Отговори
ф-1 преди 10 години
Къде ще дойдеш, бе *** мутренски?
310
13
 
34
 
! Отговори
Дом преди 10 години
Този е изхабена че.ия има ли някой да му вярва?!