Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!

Борисов: Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите
Обновена: 20 окт 2013 18:30 | 20 окт 2013 17:58,
473
Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!
Снимка: БТА

„Ние сме единствената партия, която е независима и никой не може да ни обвини в обвързаност. Затова държахме ДПС вън от властта. Не мога да се радвам, че ще се срине държавата и ние ще дойдем на срината държава. Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите и да връщаме заемите, които взимат в момента”. Това заяви лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов пред членове и симпатизанти на партията в читалище „Добри Войников” в Шумен.

Ако ГЕРБ дойде на власт, Томислав Дончев знае как за два дни да договори европейските средства, отсече Борисов.

Това управление е като метастази при рака. Ако го премахнеш навреме, ще се излекуваш”, допълни той, цитиран от "Фокус".

По думите му по времето на ГЕРБ са строени магистрали на цена 3-4 млн. на км, а в момента се строят на 16 млн. на км и то от бюджетни средства. „От 1 януари 2014 година мандалото хлопва и ще загубим еврофинансирането за автомагистрала „Хемус”. Каквото е договорено до 1 януари, това е. След това дори и Барозу да стане премиер, няма да може да го предоговори. Затова тези месеци сега са фатални”, заяви Борисов.

Според него планът „Орешарски” означава да вземеш заем и да го раздадеш. „Както са тръгнали, ще взимат нов заем до края на година. Ако изтеглят още един заем, ще сринат валутния борд. Може и такъв да им е планът, както направиха по време на Виденов”, коментира Борисов.

"В ГЕРБ политическата отговорност я нося аз. Кой обаче носи отговорност от управляващите", запита лидерът на ГЕРБ.

„Орешарски очевидно не е. Станишев не помни три дни какво е казал и се отмята от думите си. Местан или Доган също не носят отговорност, нито пък Сидеров, че ги държи на власт”, отбеляза бившият премиер.

„Най-голямата гордост на Сидеров е, че свали ГЕРБ, а най-голямото му падение е, че държи ДПС на власт”, коментира още лидерът на ГЕРБ.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още по темата: шуменБойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В затвора няма да има никаква власт тъпунгерът.
308
13
 
36
 
! Отговори
вв преди 10 години
Къде ще дойдете бе гн-Борисов?В кой свят живеете?Ама Вие наистина ли си мислите още за власт?Това свърши.Намери си някакво друго занимание до пенсия и се оттегли мирно,защото всяка твоя изречена дума буди смях и веселие.Не те приемаме насериозно!Оттегли се!
307
47
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брaво Бойко, сaмо тaкa, всички сме с тебе!
306
14
 
46
 
! Отговори
Баба Генка преди 10 години
И за последни: Вие все още ли вярвате в дядо Коледа?- Та той ви клати 4 години!
305
10
 
48
 
! Отговори
Тримата лъжци преди 10 години
Борисов и ти си същото ла*но като Станишев и Местан. И тримата пърдите в в едно гърне. И тримата сте ***, не ставате за тищо. Изедници и шарлатани сте. Писна ми да слушам вашите идиотщини и лъжи.
304
10
 
42
 
! Отговори
Баба Генка преди 10 години
Единственото полезно което направи Дянков, умножи парите на съпартизаните си.
303
11
 
43
 
! Отговори
Баба Генка преди 10 години
Тоя ***, единствено е заинтересуван от далаверата с Европаричките и тяхното финансиране с наши пари. Далаверата е голяма а и той не рискува нито стотинка от неговите.
302
11
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бокооо, ГЕРБ се разпада мойто момче, къде сте тръгнали? То и това правителство ще падне, но вие няма как да се върнете.
301
9
 
33
 
! Отговори
Баба Генка преди 10 години
Не ви ли е СРАМ?
300
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама ние не те искаме да се връщаш, а за втори Дянков можеш само да мечтаеш!!*** и нагъл до безобразие!!!
299
47
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко, Бойко, защо даде властта на тия червени ***? Всичко отива по дяволите, а той за управление мисли.. С България е свършено вече щом комунистите и фесовете са се вкопчили, като кърлежи и смучат народна кръв...
298
16
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПРОСТОТИЯТА МУ Е. убийствена, отчайваща, неизмерима, ужасяваща, всеобхватна, опасна , неумолима, потресаваща . . .!
297
28
 
13
 
! Отговори
RAD преди 10 години
До Джедай МастърЕ, да простичък си е пожарникаря.Нищо де. Сега ще ви крадат доценти и професори-ЕнтЕлегЕнти. Друго си е добре изразяващ се премиер-доцент да взема заем, а ти да плащаш нали? :) Или пък сложно-литературно говорещо заптие да реди зам.министрите в марионетното правителство.Хубаво е,че има и професор в медицинска специалност-министър на образованието,професор по лингвистика министър на спорта.Радвай се народе! Простият пожарникар го няма! Да живей ЕнтЕлегентната кражба! :)
296
9
 
47
 
! Отговори
CVETA преди 10 години
Г-н,Борисов,още ли не сте наясно,че ако социалната политика по вашето време беше малко по хуманна и ако не бяхте оставили Дянков да си разиграва коня както на него му е удобно,сега нямаше да сме свидетели на всичко,което се случва в политическото пространство?
295
13
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той Дянков, направо ни удуши с тия колани. Аман..
294
8
 
26
 
! Отговори
Иванова преди 10 години
РАВНОСМЕТКАКазах аз, но кой да чуе.Пожарната не е държава.В пожарната са два маркучаи със малко пипе става.Държавата е сложно нещо-здравеопазване, финанси.Проблемите са твърде многоза неопитни стажанти.Колко пъти да те лъжаттеб, народе глуповати.Сбирщина от кол и въжеда направиш депутати.Защо бе братя нискочелиизбрахте тоя главанак.Не го ли виждате-не фели,не става даже за чирак.Дадохте му много време,да седне да се обучава.Но къде ти, няма начин,свикнал е да поучава.Проблеми купища се трупат.Прииждат нови на пълчища.А министрите ***
293
11
 
42
 
! Отговори
Опоскан преди 10 години
Ами Картофе,ти дойде на опоскана държава и я срина докрай! Как ще идваш пак? Дали някой иска пожарникарския ти лафетен струйник? Да бълваш лъжи и измами през него? Айде да си садиш картофите у Банкя,до като се появят едни нови,необвързани и независими от вашите МАФИОТСКИ структури хора и да ви вкарат до един в затвора! Никой вече не иска твоите картофи или пицата на Вдянкоооф,който се изплъзна като ПРЪДНЯ от *** ***!
292
3
 
16
 
! Отговори
Бо преди 10 години
И още нещо ,ако попитаме всички ''Лидери'' на партии, какъв план имат за пет години напред за просперитет на България, ама директно да попитаме лидерите,тяхната яснота в главите им...Сигурен съм ,че ще отговорят като едно дете ,което отговаря на въпроса :Какъв искаш да станеш като пораснеш,или нещо от рода на м.агистрали и не практични детски градини ,а може и два-три лева отгоре на пенсиите.На пангара е г-н Борисов, нека го запитаме за ясната визия, за бъдещето на децата ни...Май няма отговори.
291
7
 
30
 
! Отговори
Roki преди 10 години
Kade ste se vrastash be ***
290
7
 
28
 
! Отговори
dragi zritel преди 10 години
Ами,то още е рано.От другата година Борисов ще изпадне в абсолютния "вакуум" и тогава ще са големите Циркове...