Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!

Борисов: Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите
Обновена: 20 окт 2013 18:30 | 20 окт 2013 17:58,
473
Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!
Снимка: БТА

„Ние сме единствената партия, която е независима и никой не може да ни обвини в обвързаност. Затова държахме ДПС вън от властта. Не мога да се радвам, че ще се срине държавата и ние ще дойдем на срината държава. Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите и да връщаме заемите, които взимат в момента”. Това заяви лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов пред членове и симпатизанти на партията в читалище „Добри Войников” в Шумен.

Ако ГЕРБ дойде на власт, Томислав Дончев знае как за два дни да договори европейските средства, отсече Борисов.

Това управление е като метастази при рака. Ако го премахнеш навреме, ще се излекуваш”, допълни той, цитиран от "Фокус".

По думите му по времето на ГЕРБ са строени магистрали на цена 3-4 млн. на км, а в момента се строят на 16 млн. на км и то от бюджетни средства. „От 1 януари 2014 година мандалото хлопва и ще загубим еврофинансирането за автомагистрала „Хемус”. Каквото е договорено до 1 януари, това е. След това дори и Барозу да стане премиер, няма да може да го предоговори. Затова тези месеци сега са фатални”, заяви Борисов.

Според него планът „Орешарски” означава да вземеш заем и да го раздадеш. „Както са тръгнали, ще взимат нов заем до края на година. Ако изтеглят още един заем, ще сринат валутния борд. Може и такъв да им е планът, както направиха по време на Виденов”, коментира Борисов.

"В ГЕРБ политическата отговорност я нося аз. Кой обаче носи отговорност от управляващите", запита лидерът на ГЕРБ.

„Орешарски очевидно не е. Станишев не помни три дни какво е казал и се отмята от думите си. Местан или Доган също не носят отговорност, нито пък Сидеров, че ги държи на власт”, отбеляза бившият премиер.

„Най-голямата гордост на Сидеров е, че свали ГЕРБ, а най-голямото му падение е, че държи ДПС на власт”, коментира още лидерът на ГЕРБ.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още по темата: шуменБойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
369
30
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко може да е всякакъв, но много добре е разбрал "планът" Олигархски. Вземаме заем и го раздаваме, като си крадваме от тук и там. Да му мислят тези дето ще го връщат.
368
12
 
32
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
БУДА-лите са все артисти от филма Ни чул ни видял!- Роско-офшорката, мери, реже и все късо му идва- Борисов е "вечно подведен"- Цветанов не знае кой (освен него) подслушва в МВР - Дянков не знаеше къде са парите- Лилянка не знаеше защо магистралата не се строи- Делянчо не знаеше какво става в енергетиката- Никой не знае кой е здравен министър- Цялата им партия не знае защо българите се самозапалватОще ли им вярвате?! - Тези патологични лъжци ни гледат в очите, лъжат ни и са СИГУРНИ, че ще им се размине... Още ли има хора в България, които де не са
367
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ББ нещо забрави за 8 мрд. дето му ги оставиха да харчи а той остави на следващите 0.Геврек.Ся дрънка.
366
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Aхa,....Кaто гледaм в тaя темa серaт предимно герберсти и зaтовa тукa тaкa вони.Но нaй противно вони от лaйнянaтa устa нa тиквaтa кaто произнесе името ДЯНКОВ.Aйде ся другaри герберaсти - дружно почвaйте дa цъкaте минусчетa
365
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо се хабите да ругаете Бойко,нека да има избори и народа да реши. А "Изолацията' на ГЕРБ е обяснима,с кого да се съюзят? БСП,ДПС,Атака,Реформаторски блок и всички 'реформатори",патриотични партии,всички са компрометирани и всеки съюз с тях ще отблъсне избирателите на ГЕРБ,а и отговорността трябва да се носи от лидера и партията,която управлява.
364
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щял да "дойде" ?! Къде бе тикво? този още живее в някаква паралелна реалност и продължава да си плямпа едни и същи брътвежи - за европйески фондове, за заеми за големите "експерти" - Дянков, Дончев... изобщо работата се нуждае от психиатър
363
13
 
6
 
! Отговори
аз преди 10 години
До пепиКак му го казаха, като винаги хората гласуват за него,въпреки безпрецедентната намеса на гл. прокурор в изборите. Не се заблуждавайте, че ще можете да излъжете хората. Чувството им за самсъхранение ги пази от бандитите- БСП.
362
12
 
7
 
! Отговори
опааа преди 10 години
Предлагам ДНЕС.бг да вземе да си преименува форумната секция на " Форум на феновете на Сополивата чЪрвена коалиция"! Ще е добро попадение предвид това, че форума е окупиран от сополиви фенове на Плъха!!
361
5
 
10
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
ГЕРБА-аджийте НЯМА ДА СЕДНАТ НА РАЗПРАНИТЕ СИ ***, ДОКАТО НЕ НЕ НИ ПОДПАЛЯТ ЧЕРГАТА(дано не сме толкава прости, че да го допуснем)- До 97г. имаше война на Балканите, в Румъния, Молдова, Сърбия, Македония, Хърватска за Босна и Херцеговина да не говорим. От 1923 година се води гражданска война с кюрдите в Турция, гърците са на ръба да се колят- ПЪРВО беше САРАФОВО, ПОСЛЕ беше НАМЕСАТА НИ В СИРИЯ НА СТРАНАТА НА АЛ,КАЙДА, НАКРАЯ И С ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОВОКАЦИЯ БЯЛ АВТАБУС ОПИТАХА ДА НИ ПОДПАЛЯТ ЧЕРГАТА.
360
18
 
9
 
! Отговори
leleeee преди 10 години
Много е прав, защото когато поеха управлението през 2009 - картинката беше подобна!! С разликата, че сега *** само за 130 дни успяха да стигнат до нивото, което преди достигнаха за 4 години управление!! След като сдадоха управлението плямпаха за някакъв резерв, който били постигнали-но той се оказа някъв мираж. Сега правят същото теглят заеми като луди (преди Коледа ще има нов заем) и като паднат от власт, отново ще пискат, че били оставили резерв от 28 млрд лв.Гнойната коалиция е тумор!
359
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бокич, важното е да спреш връщането на ДС от власт. Дори ти да не управляваш след това, в момента само ти имаш потециала да го направиш.
358
7
 
5
 
! Отговори
Всеизвестно е че :.. преди 10 години
Говедата разбират само от брадва в кратуната. Както се е наклал бая брадви ще са необходими.
357
6
 
24
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
ХА-ХА-ХА...Боко - "...Аз съм скромен и искам само три неща - ВЛАСТ, ВЛАСТ И ВЛАСТ...!"За такива "Буда"-ли... Великият Български Народ е казал: - "ГЛАДНА КОКОШКА - ПРОСО СЪНУВА...".
356
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква държава бе Бойко? След комунистите и фесовете ще има само територия... Всичко ще е леш... И Господ няма да ни оправи след тази Тройна Чума...
355
15
 
26
 
! Отговори
владетеля преди 10 години
ТОЗИ ХИЧ НЕ Е ДОБРЕ СЪС УМА СИ.НА НЕГО ВСЕ ДРУГИ МУ ВИНОВНИ,А ТОЙ СЕ ПРАВИ НА ВОДА НЕНАПИТА.ТОЗИ Е ПЪЛЕН ***.ТОЗИ НИ ДОВЕДЕ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА И Е НЕКАДЪРЕН,ЗАТОВА АБДИКИРА ОТ ВЛАСТТА.ЗАТОВА ТОЙ Е БОГАТ,А НАРОДА ГОЛ И ГЛАДЕН.ЗА НЕГО НЯМА ЖИВОТ ПРИ ТАКИВА БАНДИТИ И МАФИОТИ,ЗАТОВА ВЪН ОТ ВЛАСТТА.ТАКИВА КАТО БОЙКО БОРИСОВ НЕГРАМОТНИ И НЕКАДЪРНИ ПОВЕЧЕ ДА НЕ НИ УПРАВЛЯВАТ,А ТЕ СА ЗНАЯТ КОИ СА.
354
15
 
29
 
! Отговори
пепи преди 10 години
толкова си вярва, че граничи с психоза. Много е изнервен и не преценява трезво политиката. Не го искат втори път начело на държавата. Показват му го, но той вярва само на въображението си. А ТО Е БОЛНО.
353
12
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
този *** хората не го искът в селото,той пита за поповата къща.
352
31
 
15
 
! Отговори
виденов преди 10 години
всички сте *** за това се вижда по састоянието държавата ни пишат некадърниците БОИКО поне се опита да направи нещо за 4год а тези за 23год реялно нищо ***';,.
351
20
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко е долен безсрамник! Този и кретена Дянков сринаха икономиката в държавата и сега всички им сърбаме попарата! Не мога да повярвам, че е толкова нагъл! Цялата пасмина около него трябва да бъде съдена!
350
12
 
35
 
! Отговори
0 преди 10 години
Слушах тоя Т.Дончев по НТ при Кеворк.Какво ми направи впечатление:колко *** човек трябва да си че пред цяла България да кажеш,че цялото правителство били некадърници.И кой ти ли си най кадърния,най умния,най образования.Умния човек,а не простака никога не дава такива квалификации за другите хора,липса на добро възпитание и елементарна култура.