Опорните точки – нагли манипулации на БСП

ГЕРБ отново призова за оставката на правителството
Обновена: 14 ное 2013 14:01 | 14 ное 2013 11:39,
181
Опорните точки – нагли манипулации на БСП
Снимка: Balkanleaks

ГЕРБ за пореден път поискаха оставката на правителство в декларация от парламентарната трибуна. Този път повод за недоволство станаха изтеклите в медиите опорни точки, подготвени за депутатите от левицата от парламентарния секретар на МВР Тодор Пройчев.

В тях се даваха съвети на народните представители как да коментират протестите. Сред получателите бяха и министри и премиерът.

Ирена Узунова от ГЕРБ се възмути от грубите и нагли манипулации на БСП. Депутатите са получили опорни точки, които произвеждат грандиозен скандал и показват нагледно технологията на бившите комунисти как се фабрикува целенасочена манипулация, заяви Узунова.

Тя цитира част от опорните точки като припомни, че в тях пише, че депутатите на БСП трябва да внушават, че протестите са малобройни, че са организирани от ГЕРБ, че половината са студенти. Освен това според скандалните указания депутати от БСП трябвало да рецитират, че момчето с пукнатата вежда не било добре с главата, коментира Узунова. Тя се възмути и от думите в опорните точки, че ГЕРБ организира протестиращи.

Още по темата
По безумни и отвратителни пасквили наистина българските граждани не бяха чували. Ето това е истинското лице на БСП, заяви още Узунова. С днешните скандални манипулации, разработени по технологията на ДС, българските социалистите доказаха, че остават нереформирани комунисти.

Другото доказателство е подготовката им за връщане на параграф 12, с които готвят реставрацията на агенти на ДС на ключови позиции в държавата, каза депутатът.

Според Узунова скандално е, че инструкциите са изпратени от Пройчев, а сред получателите на „това помагало за манипулация“ са и министри и премиерът Пламен Орешарски.

От кулоарите на най-важната институция председателят на НС Михаил Миков заяви, че не вижда нищо неприлично и странно, възмути се  още Узунова.

Как и защо е възможно от деполитизираното по закон МВР да се пишат и изпращат политически тези към депутатите. По този начин застанахте ли на пътя за връщане на член първи от комунистическата конституция, попита ГЕРБ.

От партията поискаха да знаят дали лидерът на БСП Сергей Станишев одобрява прийомите за манипулации и подмяна на дневния ред на обществеността. Какви мерки ще вземе вътрешният министър към своя служител, попита Узунова.

Още колко срам трябва да изтърпите, дами и господа управляващи, за да признаете, че не можете да управлявате държавата и да си подадете оставката, завърши депутатът от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: БСПГЕРБопорни точки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
0
 
! Отговори
отчайвам се другари преди 10 години
миков, ти нещо можеш ли да работиш?
133
0
 
0
 
! Отговори
глупак преди 10 години
До Анонименкаква идея бе ***?
132
0
 
1
 
! Отговори
Ха! преди 10 години
Целият текст може да видите на BalkanLeaks.Хубаво четиво.
131
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обява в бюро по труда:- Безработен поради пълна некадърност?- Освиделстван в психодиспансер?- Незаконно роден от *** "жрица"?- IQ под 20?- Дори маймуните си правят майтап с вас?Има надежда! Коалиция фашисти/турци/комунисти спешно търси симпатизанти.Ще ги откриете във всички странични изходи!
130
3
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Овцата Манолова я чака следващия бой.
129
46
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма нужда от опорни точки - всички видяхме как около 500 човека тероризират столицата. Услужливите медии показват подбрани кадри ,защо не показаха терористите от високо? Имаше такива камери в интернет, видяхме ги колко са...И още нещо - демокрацията означава че всеки има права до момента в който наруши правата на другия, тези т.нар. студенти просто отнемат права на хиляди други хора,така че БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА!!!
128
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До сега смятах, че има червен щаб, който да анализира и пише всякакви сценарии за тяхно ползване. Грях ми на душата, смятах този щаб , че е създаден и ръководен от поне минимум интелектуални хора. Сега се оказва, че наистина има такъв, но е ръководен от ***.
127
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОПОРНИ ТОЧКИ1.За депутатите:Да застанат в леко разкрачен стоеж и да се хванат за нещо Здраво,Щръкнало и Право.2.За техния електорат:Да вземат по една мотика и всички да ходят да копаят нивите,вместо да чакат по 50 лв./по избори.3.За пръдливците по насаждане на омраза,ксенофобия и пседво- патриотизъм начело с клоуна Сидеров:Да си потърсят навреме прилична работа,щото след следващите избори"палачинката ще се обърне". 4.Борисов да се хване за палците и да не се пуска от тях.
126
1
 
21
 
! Отговори
гост5 преди 10 години
По-голяма простотия не бях чел скоро.
125
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хе-хе, много ми се ще да изтече някоя от разработките им как манипулират *** и пенсионерите. С закърнял мозък, който е обучаван само да манипулира, няма как друго да излезе от позитано, там всичките са школовки на ДС. Стоят и мируват, иначе ако не слушкат, ще идат и те на пангара като Бисеров. Така се управлява, с компромати, демагогия и манипулации. Искрено съжалявам хората, които са били подлъгани да гласуват за тези ***, не са виновни те, просто червените са лъжци, за друго не стават!
124
30
 
3
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
За делото на социализма,за щастието на нашата Родина....бъдете готови,герберасти и си стягайте задниците защото не може само да се управлява(това БСП го правят перфектно) а трябва и да се бачка ;))
123
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Между другото, разбрах, че пловдивчани горят от нетърпение да дойде събота! Щяло да има ГОЛЯМ ПАНАИР!ХАХАХАХАХАХА!
122
44
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз призовавам МВР да пуснат в нета кадри от полицейските камери и да затворят устата на лъжците гробоседерасти!
121
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименкоя мутра? ЗАЩОТО АЗ МИСЛЯ ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МУТРИ СА ПЕЕВСКИ,СТАНИШЕВ ,ОЛИГАРСКИ....
120
46
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей глофарци, от МВР са си написали нещата 1 към 1! Това, че бтв и нова лъжат обществото и повтарят като папагали една лъжа хиляди пъти си е проблем на тези, които им вярват! Всеки мислещ човек знае какво става в България! Мутрата се опитва да вземе властта по противоконституционен път!
119
5
 
54
 
! Отговори
Павлин преди 10 години
Доста "платени драскачи" пишат тук, че написаното не било манипулация а самата истина. Истина ама само на думи. Защо един журналист не засне поне един човек от агитки, защо не могат да хванат на камера поне един на който са му платили. Ще ви каза защо. ЗАЩОТО ТОВА СА МАНИПУЛАЦИИ. В нета е пълно с платени ПРЕДАТЕЛИ - всички от младежките организации на управляващите ***. Мамка ви *** - ОСТАВКА.
118
1
 
16
 
! Отговори
?! преди 10 години
Има ли нещо нормално в тази държава?
117
2
 
17
 
! Отговори
USA преди 10 години
Alkaida blednee pred nai Prestupnata i Manipulativna organizazia BKP/BSP,v Sveta.....
116
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стига сте обиждали комунистите бре! Ако наистина имаше комунисти те щяха да ги избият тези от БСП до един като предатели на народа. Това са престъпници които нямат нищо общо с комунистическата идея!
115
12
 
8
 
! Отговори
haha преди 10 години
Каква манипулация ,това си е самата истина!!!!!