Опорните точки – нагли манипулации на БСП

ГЕРБ отново призова за оставката на правителството
Обновена: 14 ное 2013 14:01 | 14 ное 2013 11:39,
181
Опорните точки – нагли манипулации на БСП
Снимка: Balkanleaks

ГЕРБ за пореден път поискаха оставката на правителство в декларация от парламентарната трибуна. Този път повод за недоволство станаха изтеклите в медиите опорни точки, подготвени за депутатите от левицата от парламентарния секретар на МВР Тодор Пройчев.

В тях се даваха съвети на народните представители как да коментират протестите. Сред получателите бяха и министри и премиерът.

Ирена Узунова от ГЕРБ се възмути от грубите и нагли манипулации на БСП. Депутатите са получили опорни точки, които произвеждат грандиозен скандал и показват нагледно технологията на бившите комунисти как се фабрикува целенасочена манипулация, заяви Узунова.

Тя цитира част от опорните точки като припомни, че в тях пише, че депутатите на БСП трябва да внушават, че протестите са малобройни, че са организирани от ГЕРБ, че половината са студенти. Освен това според скандалните указания депутати от БСП трябвало да рецитират, че момчето с пукнатата вежда не било добре с главата, коментира Узунова. Тя се възмути и от думите в опорните точки, че ГЕРБ организира протестиращи.

Още по темата
По безумни и отвратителни пасквили наистина българските граждани не бяха чували. Ето това е истинското лице на БСП, заяви още Узунова. С днешните скандални манипулации, разработени по технологията на ДС, българските социалистите доказаха, че остават нереформирани комунисти.

Другото доказателство е подготовката им за връщане на параграф 12, с които готвят реставрацията на агенти на ДС на ключови позиции в държавата, каза депутатът.

Според Узунова скандално е, че инструкциите са изпратени от Пройчев, а сред получателите на „това помагало за манипулация“ са и министри и премиерът Пламен Орешарски.

От кулоарите на най-важната институция председателят на НС Михаил Миков заяви, че не вижда нищо неприлично и странно, възмути се  още Узунова.

Как и защо е възможно от деполитизираното по закон МВР да се пишат и изпращат политически тези към депутатите. По този начин застанахте ли на пътя за връщане на член първи от комунистическата конституция, попита ГЕРБ.

От партията поискаха да знаят дали лидерът на БСП Сергей Станишев одобрява прийомите за манипулации и подмяна на дневния ред на обществеността. Какви мерки ще вземе вътрешният министър към своя служител, попита Узунова.

Още колко срам трябва да изтърпите, дами и господа управляващи, за да признаете, че не можете да управлявате държавата и да си подадете оставката, завърши депутатът от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: БСПГЕРБопорни точки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Леле мале,какво страшно писмо!Герберите се нас,раха!И какво не е истина в писмото,бе плъхове?Абсолютно всичко за "протеста" е вярно и вие го знаете,че е така!Но за да си направите чи,кия на душата -пишете,ревете,плюйте,белким ви олекне,смешници!
113
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бесилки за тия нагли *** комунистите, друго няма да им помогне
112
1
 
17
 
! Отговори
;-( преди 10 години
"Напомня ми Германия 1935-1945 ..вече си имаме министър на плопагандата.. Ужас "Напълно те подкрепям, Анонимен (130).Родил се е нов Гьобелс.
111
3
 
19
 
! Отговори
:-( преди 10 години
"Как и защо е възможно от деполитизираното по закон МВР да се пишат и изпращат политически тези към депутатите."В червена България всичко е възможно. Наглост и безочие от горе до долу. Пълна смрад.Този път рибата се е вмирисала толкова яко откъм главата, че се не трае.ОСТАВКА, ***!
110
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименА дай си малко почивка , да си почине малко и малкото ти мозъче...Жалко за България с такива *** дето овониха форумите. Докато младите са по площадите молейки се за морал вие долнопробните *** си изкарвате прехраната с хвърляне на ла*на...
109
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЛАДНА КОКОШКА,ПРОСО СЪНУВА---БОКО ,БОКО--ЩЕ ВИДИШ ВЛАСТТА НА КУКОВО ЛЯТО--ТАКЪВ *** КАТО ТЕБ ВЕДНАЖ Е....ВА НАРОДА!!!!
108
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков заплаши по телевизията с %лош край% митинга на ГЕРБ в Пловдив. Подобни заплахи са хулиганство срещу Закона, в най-добрия случай и в нормални държави. При днешното управление на БГ обаче, хулигавнството на Бареков е мехлем за правителството и музика за ушите на управляващите. Като членка на ЕС, България трябва да получи европейска помощ срещу тази ситуация на погазване на Закона от страна на властта. А от НАТО?
107
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това т.нар.правителство трябва и ЩЕ падне, въпреки наглите си напъни и конспирации, и това ще е с един куршум два заека, защото падането на орешковците ще повлече крак за една нова традиция - всяко слредващо правителство ще пада, ако не слуша НАРОДА. Вече именно народът си казва думата, а не електоратът от кртки овце. При това гласуването по време на избори НЕ трябва никога да бъде налагано със сила, закон и други такива "демократични" похвати. Насила грасуват само овце, а не Човеци.
106
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напомня ми Германия 1935-1945 ..вече си имаме министър на плопагандата.. Ужас
105
2
 
14
 
! Отговори
ANONIMENNN преди 10 години
Не съм Герберче, просто съм възмутен от наивниците подкрепящи управляващата ни ***. А ако аз съм ***, горко и жалко на родината ни.
104
3
 
15
 
! Отговори
ANONIMENNN преди 10 години
Има ли разумно мислещ човек който мисли, че сегашното управление не е корумпирано, не изпълнява чужди интереси, и работи само и единствено за благото на нацията?"Активните борци против фашизма", платените *** и неграмотните *** могат да цъкнат по един минус !!!!!!
103
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам как се нарича това ПАРТИЙНА ДИСЦИПЛИНА ИЛИ СБОР НА БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА?И веднага си спомням как по времето на тройната коалиция в народното събрание на първия ред в ляво стоеше един депутат,който с два цвята химикалки показваше на другарите си как да гласуват.Червената химикалка беше за ,,ДА,, и зелената за ,,НЕ,,.МАЙ НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО?И ТЕЗИ ХОРА СЕ НАРИЧАТ ,,ЕКСПЕРТИ,, И СЕ МЪЧАТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.
102
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДС си иска държавата обратно. Цялата. Иска нас, иска децата ни, иска живота ни. Дали ще им го дадем? Не мисля. Българинът се събужда.
101
1
 
17
 
! Отговори
просто аз преди 10 години
Позитанчета давайте за последно, че вече идва истинската зима. След като ви огладнеят и измръзнат ду.етата позитански, сами ще смените тона и от първи защитници ще станете първи критикуващи на Олигарски и бандата на Моника.Зимно време само с " опорни точки " няма да стане.
100
2
 
30
 
! Отговори
СТРАХ преди 10 години
НЕ ВИ ИСКАМЕ ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ! САМО НЕВМЕНЯЕМИ НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ! КУХИ ЧЕРВЕНИ ***!
99
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОСТАВКА!!
98
1
 
16
 
! Отговори
Вахтен преди 10 години
Още на времето другаря Сталин е казал,че един магазинер има ли повече от шест месеца стаж като такъв,с чиста съвест можеш да му теглиш куршума.Че и за нашите родни депутати важи същото.Някои от тях превърнаха депутатството в професия.А стига толкова!Не се ли наядохте?Май чакат да ги изкарат от Парламента с краката напред.
97
15
 
14
 
! Отговори
Станишев преди 10 години
Комунизма се завръща ! Много сме ! Силни сме ! Слава на БКП !
96
5
 
29
 
! Отговори
Ани преди 10 години
Аз мисля че за всеки който излезе напред, ДС отдавна са измислили компромат. За мен е ясно че факта че всички компромати са срещу Бойко още не означава че не е техен човек. Но такъв е живота. За момента той е човека който обединява съпротивата и поне за момента е този когото трябва да подкрепяме. Засега задача номер едно е да се забрани криминалната партия. Този човек има хормон и определено е за България. После с времето ще излязат нови хора, нови лидери.
95
0
 
26
 
! Отговори
Дойчин преди 10 години
Извода е, че трябва да се вдигне активността на изборите. Че ще има компромати и "разкрития в последния момент" е от ясно, по-ясно. Аз лично приемам "разкритията в последния момент" като "манипулация в последния момент".