Опорните точки – нагли манипулации на БСП

ГЕРБ отново призова за оставката на правителството
Обновена: 14 ное 2013 14:01 | 14 ное 2013 11:39,
181
Опорните точки – нагли манипулации на БСП
Снимка: Balkanleaks

ГЕРБ за пореден път поискаха оставката на правителство в декларация от парламентарната трибуна. Този път повод за недоволство станаха изтеклите в медиите опорни точки, подготвени за депутатите от левицата от парламентарния секретар на МВР Тодор Пройчев.

В тях се даваха съвети на народните представители как да коментират протестите. Сред получателите бяха и министри и премиерът.

Ирена Узунова от ГЕРБ се възмути от грубите и нагли манипулации на БСП. Депутатите са получили опорни точки, които произвеждат грандиозен скандал и показват нагледно технологията на бившите комунисти как се фабрикува целенасочена манипулация, заяви Узунова.

Тя цитира част от опорните точки като припомни, че в тях пише, че депутатите на БСП трябва да внушават, че протестите са малобройни, че са организирани от ГЕРБ, че половината са студенти. Освен това според скандалните указания депутати от БСП трябвало да рецитират, че момчето с пукнатата вежда не било добре с главата, коментира Узунова. Тя се възмути и от думите в опорните точки, че ГЕРБ организира протестиращи.

Още по темата
По безумни и отвратителни пасквили наистина българските граждани не бяха чували. Ето това е истинското лице на БСП, заяви още Узунова. С днешните скандални манипулации, разработени по технологията на ДС, българските социалистите доказаха, че остават нереформирани комунисти.

Другото доказателство е подготовката им за връщане на параграф 12, с които готвят реставрацията на агенти на ДС на ключови позиции в държавата, каза депутатът.

Според Узунова скандално е, че инструкциите са изпратени от Пройчев, а сред получателите на „това помагало за манипулация“ са и министри и премиерът Пламен Орешарски.

От кулоарите на най-важната институция председателят на НС Михаил Миков заяви, че не вижда нищо неприлично и странно, възмути се  още Узунова.

Как и защо е възможно от деполитизираното по закон МВР да се пишат и изпращат политически тези към депутатите. По този начин застанахте ли на пътя за връщане на член първи от комунистическата конституция, попита ГЕРБ.

От партията поискаха да знаят дали лидерът на БСП Сергей Станишев одобрява прийомите за манипулации и подмяна на дневния ред на обществеността. Какви мерки ще вземе вътрешният министър към своя служител, попита Узунова.

Още колко срам трябва да изтърпите, дами и господа управляващи, за да признаете, че не можете да управлявате държавата и да си подадете оставката, завърши депутатът от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още по темата: БСПГЕРБопорни точки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички знаехме или се досещахме за директивите на партията или т.н. опорни точки. Партийците говорят едно и също и го повтарят без да помислят поне малко. Така са свикнали още от мрачните години на диктатурата и всеки опит за мислене се наказва жестоко. Някой би казал, че това са вътрешни проблеми на тази партия. Но аз не мисля така след като тази партия ме управлява. Начело с такава партия държавата прилича на кораб в бурното море на кризата управляван от хора с вързани очи.
73
20
 
8
 
! Отговори
Ь преди 10 години
Стига сте раздухвали случая. Това са съвсем рутинни неща. Нормално е да има противодействие срещу обезумелите, продажни ,,протестиращи''.
72
23
 
6
 
! Отговори
Пако преди 10 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !!! НИКОГА !!!
71
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименКато говориш за избори - не е лошо да подчератеш, че става дума за ГРОЗНО МАНИПУЛИРАНИ избори, че то иначе просто си говориш
70
1
 
20
 
! Отговори
Един преди 10 години
На протестите няма да видите деца, внуци, че и правнуци на политици, магистрати, полицаи, висши чиновници и други ползуващи се от благините на обществените активи. Те са осигурени до пенсия не само с пари, но и с високоплатени работни места в системата в която работят родителите им.Всички останали които нямат чичо-владика са обречени- колкото и да са способни или работливи. За тях вариантите са 2- пред парламента за смяна на тази порочна система или Терминал 2.Засега са избрали първия. И мястото ни е при тях.
69
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудя се само защо все още има хора, които им вярват, че и ги поддържат тези ***. До кога???
68
3
 
28
 
! Отговори
соц мошеници преди 10 години
От хора които от 3 поколения нямат капка морал, какво друго да очакваме. То не бяха флашки с незаконни подслушвания, то не бяха костинбродски активни мероприятия , то не бяха продаване на българските икономически интереси на Москва то не бяха опорни точки. Когато те управляват архимошеници и архилъжци резултатът може да бъде само един последното място в Европа.
67
8
 
14
 
! Отговори
24005 преди 10 години
До АнонименНе си ли задавате въпроса, че голяма част от компроматите за омаскаряване и сатанизиране на ГЕРБ бяха създадени по същия подход, както и тези "опорти точки". Не твърдя, че ГЕРБ са светци, но съвсем не трябва да ги поставяме с ПРЕСТЪПНИЦИТЕ от БСП и ДПС в един списък. Всъщност те точно това искат- Да ни убедят, че няма алтернатива и да кротуваме...ОСТАВКА!!!
66
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки има право на мнение. Мястото където се изразява са изборите. Там половин България не изрази такова, но другата половина изрази. Сега няколко стотин (или няколко хиляди - все тая) искат да наложат мнението си над това на милиони. Не съм съгласен, но дори да се стигне до нови избори се надявам да гласуват повече хора за да не гледаме в парламента Бат Сали и други такива.
65
1
 
13
 
! Отговори
hearty преди 10 години
Всеки който обича истината, не допуска да бъде манипулиран. Не е достатъчно да гледаш, нужно е да гледаш с очи, които искат да видят и които вярват в това, което виждат.
64
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искрено желая на този тумор на народа наречен БСП(и останалите му имена и образи) да тъне в забрава за вечни времена.
63
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе *** 36, що си спрял до тук:"ГЕРБ работеше в полза на Вашингтон и Тел Авив"Нещо се стресна, че трябва да напишеш:БСП работеше, работи и ще работи винаги за интересите на маскВа. И никога за тези на България рабира се.Националнипредате сте *** мръсни. Всички сте за въжето.
62
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ясно че са платени, е може да има и 10-20 вярващи, ама основната част са или платени или по някакъв начин обвързани с ГЕРБ и имат изгода от тях.Иначе те ако истински се бореха за нов морал, срещу монополите, срещу олигархияята, нямаше да блокират парламента, а щяха да викат под прозорците на прукоратурата да разследва произхода на капиталите, щяха да блокират централата на поне една моноплона фирма или на поне една банка свързана с олигархията
61
1
 
20
 
! Отговори
иван преди 10 години
Защо трябва задължително да избораме Бойко, Станишев, Кунева или Костов ????Кой каза че те са латернативата ??? Нови лидери, нови лица трябват !!!! Когато има лимит за мандатите на депутатите - напр. 2 пъти само да може да бъде депутат пак провеждаме превенция на корупциятаЗащо няма задължително гласуване - така елиминираме купуването на гласове.Защо няма право на отзоваване на депутат ?Защо имат имунитет ? Кога ще стане това ???? ТРЯБВА ПРОМЯНА СЕГА!!! ОТ НАРОДА ЗА НАРОДА !!!!
60
1
 
10
 
! Отговори
elysium преди 10 години
Председателят на Народното събрание Михаил Миков потвърди автентичността на инструкциите за дискредитиране на студентските протести,изпратени до депутатите на БСП.Пред журналисти в Парламента Миков заяви, че не вижда нищо нередно в документа с "опорни точки за протестите", който вчера изтече в интернет. "Не виждам нищо неприлично. Опорните точки представят една от гледните точки и са оценка на факти и ситуации", коментира Миков.
59
1
 
15
 
! Отговори
... преди 10 години
NAPRAVO SHTE POVURNA - KOJTO IMA VREME VEDNAGA DA SI VZEME KNIGATA 1984 NA GEORGE ORWELL I DA PROCHETE V NEJA KAK WSEKI DEN SE E "PRENAPISVALA" REALNOSTTA. DOKATO JA CHETQH NE MOJEH DA SI PREDSTAVIA KAK TOCHNO SE SLUCHVA TOVA, NO SEGA NE SAMO CHE SI GO PREDSTAVIH, AMI I GO PREJIVIAVAM. TOVA NE E ZA VIARVANE PROSTO...
58
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
до x/Toй добре, че я подаде....че тогава цялата страна избухна в бунт от високите сметки за ток, и натрупаните проблеми през годините разбира се...дойдоха сметки по-високи от доходите на много хора...А не си прав, точно тогава Синята коалиция най-яростно го критикуваше...
57
0
 
22
 
! Отговори
Митака преди 10 години
До ИстинатаМайките и бащите ни живеят откак се помня с ниски пенсии, умнико! И за това вина носят всички управляващи от десетилетия насам! И най-вече БКП тарикат-водачите, ненаяли се и алчни за пари и власт, умнико! Що не се изметете веднъж за винаги и да ни оставите дза дишаме спокойно и да живеем достойно? Кажи, умнико?
56
1
 
16
 
! Отговори
elysium преди 10 години
Ще познаете всички платени драскачи по несвързаните със статия си коментари. Специализират се в това всячески да отклонят дискусиите относно поредните си безгранично гнусни нареждания. Не се хващайте.
55
1
 
16
 
! Отговори
1 преди 10 години
Наистина ли има някой, който не разбра защо трябваше правителството на ГЕРБ да си тръгне 3 месеца преди края на мандата, да протече предизборната кампания точно по онзи начин, да управляват точно тези точно сега и да каже Оглушарски, че 6 м.-1 г. да се задържат, е добре за тях??? Наистина ли има хора, които не свързат 2 и 2? Другарите имат много какво да крадат, това е последното крадене от полуживия труп на Бг, това е финалът. Идея нямате какво е в администрациите, бомби се залагат навсякъде!