Борисов се кълне: Допуснах грешки, но си взех поуки

Да не разединяваме народа, призова той политиците
Обновена: 16 ное 2013 15:18 | 16 ное 2013 13:46,
424

Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова от Пловдив политическите лидери „да не разединяваме народа“ и все пак да пазим някакви граници“.

Бившият премиер беше бурно аплодиран от хилядите симпатизанти на ГЕРБ , събрали се в негова подкрепа в центъра на града под тепетата.  Домът е свещен, не посягайте на дома, призова Борисов, чийто дом в Банкя по-рано днес беше „окупиран“ от хора на Николай Бареков. 

Защо ги няма тук социолозите и политолозите, които казват ГЕРБ си заминава, ГЕРБ умря, БСП са повече. Къде е платената социология да погледне тук, този площад. Искам да ви призова вас и политическите опоненти за малко разум. Както са я подкарали с тази полицейщина, с това да притесняват хората, да ги бият, да ги уволняват. Ще докарат до там да се изправят два митинга един срещу друг и това ще е пагубно за България”, допълни още лидерът на ГЕРБ. 

Още по темата
„Аз допуснах много грешки, допуснахме грешки. Никой не се е родил научен, но аз ви се кълна, че съм си извадил много дълбоки изводи и поуки от това, което ми се случи на мен и на партията. Знаех какво ще се случи, предупреждавах, че ще дойде такава тройна коалиция. Събрах колегите и им казах – аз асфалт съм правил, за да има бизнес и движение, не съм го правил, за да се бият по него хората. Като има напрежение, се правят избори и народът се произнася”, посочи още Борисов.

Той беше категоричен, че Орешарски е държавен служител и трябва да си подаде оставката. Борисов намекна за вчерашното изказване на премиера, чеще чисти държавната администрация от политически пристрастни фигури.
"Премиерът Пламен Орешарски обясни, че който отиде на митинг, ще бъде уволнен. Поне веднъж да си удържи на думата и да си подаде оставка. Няма да го наричам премиер, България е имала добри премиери, той е обида за тази дума. Ще сезираме Европа за тази закана на премиера – да уволнява държавни служители, защото ходят на митинг", заяви още лидерът на ГЕРБ.

„Виждате, че БСП я докараха до там, че не може сама да направи митинг. Ако не е батко Доган, да им композира влак за София, да им ги докара… БСП сама и митинг не може да направи”, заяви още лидерът на ГЕРБ. Той бе приветстван с възгласи „Бойко”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
322
1
 
2
 
! Отговори
пешо преди 10 години
Боико голем *** си баце.Балъци те сваршиа.
321
1
 
3
 
! Отговори
78elitsa преди 10 години
Лесно и безрасъдно е да остане управлението на кабинета Орешарски,който и на собствените си заплахи стана опонент и показа за пореден път безразличие и властолюбие най-значимо за неговото недоказало се с резултати държавничене. Един лидер за да има необходимите приоритети трябва да бъде близо до своите поддръжници и да умее да задържи вниманието и ДОВЕРИЕТО им за направения изборлЗа сегашния водач с огромно прискърбие споделям,че загуби в собствената си територия.
320
1
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Колко пъти още трябва да правиме избори и да гласуваме за по малкото зло?Няма малко зло!Искам конкретни програми,а не празни приказки от мутри и комунистически слагачи!Този дришлю не можа да състави правителство,*** 7-ми дан!
319
1
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
В какво се кълне този дебел ***?В бухалката на Румен Пашата ли?
318
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този *** е ***, така че няма как да си вземе поуки от грешките. Той освен грешки нищо смислено не може да направи.
317
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според проучване на американо-руска агенция , в България на най-ниско интелектуално нив0 са привържениците на герб ! Следват бсп , атака и дпс . На най-високо ниво са привържаниците на ДСБ ! Това че хората с най висок интелект са толкова малко , обяснява състоянието на държавата !
316
2
 
6
 
! Отговори
бб преди 10 години
БУДА????
315
2
 
9
 
! Отговори
Перо Пиперката преди 10 години
Тоя *** бил категоричен, че Орешарски е държавен служител! *** *** и неграмотно изчадие сме пуснали да ни управлява преди 5 години! Премиер - държавен служител! хахаха! Те министри и зам-министри не са държавни служители, тоя назначи премияра за държавен служител!Премиерът е политическо лице бре, *** селски! Най-политическото във всяко управление! Ти не помниш ли, че 4 години само с политика ни заливаше - комунистите това, комунистите - онова, ние от ГЕРБ - това... Майко мила!
314
2
 
9
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
ми как да не му повярваш той кат божа кравица...такава една света вода ненапита ...bullsheeet
313
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо не си призна гафовете, докато беше на власт?! Като им вземат кокала и изведнъж стават много самокритични....повече Тикви във властта?! Ко? Не! Да върви сега да сади картофи и да дои коча на село, както той съветваше младите хора в България, докато беше на власт.
312
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Късно е либе за прошка...народа и той си взе поука, разбрахме те какъв си лъжлив ***.
311
1
 
5
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
До: pr***gerb.bgОтносно: до Негово Величество БойкоДата: Неделя, 2013, Ноември 17 14:18:52 ЕЕТБорисов,онези които ти разчистваха "пътя",т.е. "изчистваха" хора като Георги Стоев,сега се стараят да си намерят миши дупки.От тук насетне работи за благото на България,не прави повече размирици и провокации, настъпи "егото" си и може да ти се размине.
310
2
 
3
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Меир Даган от сръбско- турски произход-директор на Мосад 2002-2011 официално срещал се с Борисов. Сретан Йосич-сърбин.Бойко Борисов-"българин" от Престъпно-просташки произход
309
2
 
4
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Саксобурготски "вносен елемент",койтo казваше в едно документално филмче : "мен нищо не ме свързва с България..".Първанов и връзката му с ред събития и и "двамата".И кукувичето яйце Борисов,което се излюпи по заслуги и "членство".Всичките тези "трима" ги свързва НЕЩО,просто сглобете "пъзела" и вижте за какво става въпрос.Яжте им попарата сега,ха-така.
308
3
 
16
 
! Отговори
х преди 10 години
И ние направихме грешка,преди 4 години и си взехме поука, а тя е повече на власт,никога ГЕРБ!!!!
307
2
 
14
 
! Отговори
льольо преди 10 години
Ти на краденето "грешка" ли му казваш?И още много грешки искаш,нали,нагла мутро!?
306
7
 
8
 
! Отговори
OMAP преди 10 години
Не разбирам българския народ. Когато някой десен политик сгреши втори шанс не му се дава, обаче ляв ли е,не само,че му дават втор пети... шанс, но и очите си затваряме. Няма никва логика в теб т.н. народе.
305
5
 
15
 
! Отговори
2000 преди 10 години
Сега си ги вземи поуките и си ги носи у Банкя.
304
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, ние ти плащахме и плащаме грешките, плащахме ти на наш гръб да се учиш да управляваш и да крадеш
303
10
 
24
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Борисов въведе в политическото говорене високомерието, наглостта, обидите, подигравката! Сега призовава да не се разединява народа от митинга в Пловдив, където обиждаха и подиграваха властта? Това се нарича нагло, лицемерно и лъжливо поведение!