Борисов се кълне: Допуснах грешки, но си взех поуки

Да не разединяваме народа, призова той политиците
Обновена: 16 ное 2013 15:18 | 16 ное 2013 13:46,
424

Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова от Пловдив политическите лидери „да не разединяваме народа“ и все пак да пазим някакви граници“.

Бившият премиер беше бурно аплодиран от хилядите симпатизанти на ГЕРБ , събрали се в негова подкрепа в центъра на града под тепетата.  Домът е свещен, не посягайте на дома, призова Борисов, чийто дом в Банкя по-рано днес беше „окупиран“ от хора на Николай Бареков. 

Защо ги няма тук социолозите и политолозите, които казват ГЕРБ си заминава, ГЕРБ умря, БСП са повече. Къде е платената социология да погледне тук, този площад. Искам да ви призова вас и политическите опоненти за малко разум. Както са я подкарали с тази полицейщина, с това да притесняват хората, да ги бият, да ги уволняват. Ще докарат до там да се изправят два митинга един срещу друг и това ще е пагубно за България”, допълни още лидерът на ГЕРБ. 

Още по темата
„Аз допуснах много грешки, допуснахме грешки. Никой не се е родил научен, но аз ви се кълна, че съм си извадил много дълбоки изводи и поуки от това, което ми се случи на мен и на партията. Знаех какво ще се случи, предупреждавах, че ще дойде такава тройна коалиция. Събрах колегите и им казах – аз асфалт съм правил, за да има бизнес и движение, не съм го правил, за да се бият по него хората. Като има напрежение, се правят избори и народът се произнася”, посочи още Борисов.

Той беше категоричен, че Орешарски е държавен служител и трябва да си подаде оставката. Борисов намекна за вчерашното изказване на премиера, чеще чисти държавната администрация от политически пристрастни фигури.
"Премиерът Пламен Орешарски обясни, че който отиде на митинг, ще бъде уволнен. Поне веднъж да си удържи на думата и да си подаде оставка. Няма да го наричам премиер, България е имала добри премиери, той е обида за тази дума. Ще сезираме Европа за тази закана на премиера – да уволнява държавни служители, защото ходят на митинг", заяви още лидерът на ГЕРБ.

„Виждате, че БСП я докараха до там, че не може сама да направи митинг. Ако не е батко Доган, да им композира влак за София, да им ги докара… БСП сама и митинг не може да направи”, заяви още лидерът на ГЕРБ. Той бе приветстван с възгласи „Бойко”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БАБА КУНАНаучи се да пишеш грамотно, преди да даваш акъл на другите!!
281
12
 
26
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 10 години
НАЙ-ДОБРАТА ПОУКА ЗА БУДА МУТРАГЕНСКИ Е ДА ИСЧЕЗНЕ ПРИ БРАТЯ ГАЛЕВИ И ДА ПРЕСТАНЕ ДА ЛЪЖЕ КАТО ***!
280
12
 
16
 
! Отговори
Шериф преди 10 години
Дайте шанс на този човек един голям туркофил и проводник на американските интереси у нас! Бойко с теб сме!
279
5
 
29
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Ами допусна грешки - можеше просто да изпозастреля конкурентите си а той остави Цветанов да ги тръшка по земята пред децата им без да ги трепе. Ама ще се поправи човека - само да се върне на власт....
278
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
MACHKAI GI BOIKO ......VSICHKI NORMALNI HORA SA S TEB
277
36
 
19
 
! Отговори
;-) преди 10 години
Kurolandes, По-добър е от всички останали взети заедно.Ако някой заслужава шанс в тази държава, то това е този човек.
276
2
 
18
 
! Отговори
Zoro S преди 10 години
Долу Герб и БСП идва най после времето народа да управлява
275
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мазен,гаден шоп
274
2
 
5
 
! Отговори
wc преди 10 години
loshi *** kradlivi na edni balgari davat na drygi vzemat
273
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само да уточня, че няма да бъда уволнена, защото не съм държавен служител! Не зная на колко години са защитниците на коалицията, но знаете ли кой застана на входа и на изхода на предприятията, за да ги обяви в неплатежоспособност и да ги приватизира (за сведение - другарите)? Знаете ли, че за да започнеш работа някъде се искаха поне две препоръки от членове на БКП? Знаете ли, че имаше служба за подслушване на МВР, като официално се наричаше Контрол на автотранспорта!И още много може да се изброи
272
13
 
15
 
! Отговори
поля преди 10 години
О тука много комунист пише. Още миришете на БДЖ, да се бяхте изкъпали първо смешковции
271
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Алооо,тъпите Будопоклонници!Разбрахте ли защо митингана мутроченгеджийската ви партия ев Пловдив!Защото "човеко-слънце" трябвашеда играе едно мачле!Ха-ха-ха!Нещастници зомбирани!Боже,Боже,може ли да има толковамъка,Божеееее!
270
8
 
32
 
! Отговори
Zoro S преди 10 години
НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2013 год:- Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕР
269
8
 
28
 
! Отговори
Разяснение преди 10 години
Взел си е "поуки" - другаря Борисов е взел не поуки, а милиарди... На това му казват "лапсус", грешка на езика...
268
3
 
21
 
! Отговори
На 38 години-Аноним преди 10 години
Само митинги правите с парите окрадени от Народа....а заплатите кога ще станат по 2000-3000 евро?Неможело защото било криза само за честните с ценностна система хорица чувам като ехо на въпросът ми..а да ви се вижда кръв много и напоителна???...всичко що е с скъпа къща,приватизирано предприятие за наши хора както скъпи джипове и лимузини под НОЖА!Лидера който ще стори това относно възмездието за НАРОДА СИ ще е някой като мен-никой няма да е чувал за него и ще стане автоматично като стихия!
267
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колега,позволете да се съглася .
266
4
 
35
 
! Отговори
ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО преди 10 години
НЕКА МИЛОСТИВИЯ БОГ В ИМЕТО ХРИСТОВО,ДА НИ ПАЗИ И ОТ ТАЗИ"ЗЛОПОЛУЧНА ПЕРСОНА".АМИН
265
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
...днес са се събрали на "Орлов мост", водени от чувството за тревога и от обич за България. Станишев се извини на българските турци, към които БСП имало историческа вина заради възродителния процес.... ИЛИ.....защото сме водени от чувство на тревога за бъдещето на нашата страна, на нашата Родина.Браво за коментарите ви за недъзите на ГЕРБ! При вашите светци-лидери, имате право! Утре ги предложете за канонизиране!
264
7
 
26
 
! Отговори
Диагностик преди 10 години
Актуализирана справка Пациентът Бойко Борисов страда от остра форма на патологично тщеславие. При физическото и духовното му обкръжение симптомите на болестта са най-често простащина, тарикатщина, примитивност, уродливост, умствена недостатъчност, вулгарност, кукуригане, кудкудякане, ***, грухтене. Освидетелстваните с последните четири симптоми да се пренасочат към специалисти по ветеринарни болести.
263
5
 
7
 
! Отговори
bg преди 10 години
boiko pojarnikarov pitam te kade e grusnata prokopieva sobstr.,na kapital priatelkata na fam plevneliev i fam marin raikov tova sa mutesite i mutrite milionerite novobogataschite kak sa 700000 eur.nama nakasanie a i sa 90 mil a na biserov sa nakakvi kreliva pari v ch banki i kakvo kato gi e prevel tam ami plevneliev gi e privel uj v garzia a v koi dr.bk.ima milioni osche sofianski v germanija li ima milioni a tscherepa bojkov v fanzia li ima abe vse edni i saschi kradzi i mutri