ГЕРБ ползват доноснически методи от тоталитаризма!

Мина времето на късогледите политици, сигурен е Стойнев
Обновена: 26 ное 2013 13:19 | 26 ное 2013 13:19, Веселина Йорданова
48
ГЕРБ ползват доноснически методи от тоталитаризма!
Драгомир Стойнев. Снимка: БТА

Партия ГЕРБ ползват доноснически методи, които бяха характерни за тоталитарния режим, но това си е техен проблем. Така енергийният министър Драгомир Стойнев коментира заявеното от партията на Бойко Борисов намерение да сезират еврокомисаря по енергетика за това, че седми блок на АЕЦ "Козлодуй" ще се строи без конкурс.

Още по темата

Стойнев уточни, че има мандат от правителството за преговори за седми блок на АЕЦ „Козлодуй" преди заминаването си за САЩ.

По думите на министъра първо трябва да се даде мандат за преговори на Българския енергиен холдинг, да се види какъв ще е финансовият модел, как ще бъде структурирана инвестицията и след това може да се говори за избор на изпълнител.

Бих искал вместо да гледаме към миналото, да гледаме към бъдещето. Мина времето на късогледите политици, оттук нататък основната цел е да има политика, която да гарантира стабилност на българската икономика в дългосрочен план, категоричен е министърът.

По думите му става въпрос за осигуряване на евтина електроенергия за следващите 80 години.

По-рано от Букурещ премиерът Пламен Орешарски заяви, че не е изключено да има конкурс и не е предрешено, че "Уестингхаус" ще строи новия блок в АЕЦ "Козлодуй". "Не е решен въпросът, всичко е на предварителен стадий“, увери Орешарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
любопитен преди 10 години
... и сега си имаме атомна централа с много, много евтин ток... но кой го ползва ... навън... и още десет атомни да си построим - тока не е за българския народ, пак за навън - ИЗНОС... ДОСТАВЧИЦИ... КОМИСИОННИ... и цената никога няма да стане ниска за нас... за нас остават радиоактивние отпадъци...
43
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП - отвратителни манипулатори.
42
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Един българинмай имат тежки приемни изпити
41
7
 
4
 
! Отговори
The king преди 10 години
партията на Бойко Борисов намерение да сезират еврокомисаря по енергетика за това, че седми блок на АЕЦ "Козлодуй" ще се строи без конкурс.- А кой е казал, че ще се строи без конкурс?
40
7
 
3
 
! Отговори
The king преди 10 години
ГЕРБ ползват доноснически методи от тоталитаризма!_ Агент Буда не си е губил времето в ДС!
39
5
 
9
 
! Отговори
оставка преди 10 години
До лъжи...лъжиАбсолютно! И аз скоро си мислех,че компроматната война -предизборно беше спретната от БСП и извадиха СРС-та само на управляващите тогава Герб.А къде са СРС-тата на БСП,след като те и ДПС най-много правиха скандали,че се подслушвало?! Защо сега парите комуниститепреди да ги разкрият увеличиха парите за подслушване,а уж в това обвиняваха предишниете?
38
3
 
6
 
! Отговори
млaд социaлист преди 10 години
до 33Незнaм зa кaкъв руски телевизор говорите!? AР 1000, е aмерикaнски реaктор, но явно вие пaк зa Русия мислите. Вижте стaвa думa зa енергетикaтa у нaс, стaвa думa зa бъдещето нa Бългaрия! Мисля, че кaбинетa е взел прaвилното решение зa изгрaждaнето нa 7 блок в Козлодуй. Aмерикaнския изпълнител стриктно спaзвa пусковите срокове, финaнсирaнето е изцяло от СAЩ, кaто нaй- вероятно и държaвнaтa гaрaнция ще отпaдне при предстоящите преговори с aмерикaнците! Европейските норми ще бъдaт спaзени!
37
6
 
12
 
! Отговори
лъжи...лъжи преди 10 години
Мноооооооооооого ***! Компроматите досега ги вадят само комунистите - справка : М. Манолова - изборите; подслушванията на Б. Б. Къде са записите с подслушвания на комунисти? Чакаме да чуем нещо и за вас. Нещастни ченгета.
36
7
 
16
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Имам чувството, че в тази партия (БКП-БСП) първо се учат на наглост и безочие.
35
3
 
6
 
! Отговори
До анонимен 14 преди 10 години
"Стойнев ме убеди че истинската градивна опозиция е мълчаливата опозиция."Не бе мои човек, не е градивна а компроматна. Без компромати и очерняне на другите няма да са на власт. !!!!
34
2
 
4
 
! Отговори
До анонимен 24 преди 10 години
Да. А ти ще се обесиш след това, нали. По -малко *** в държавата по-малко причини за протести.
33
3
 
8
 
! Отговори
ъ преди 10 години
До АнонимниятЯвно страдаш от вид психично разтройство!Цялата държава се тресе от корупция,ченгесарство и какви ли не извращения още,барабар с църквата,а той взел да си мечтае всичко да се успокои!!!Не да се успокои,а да се взриви трябва!Правилно са казали турците-рая!И се доказва и в днешни дни!Оставка на корумпираните ***!
32
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До млад социалистАко трябва да избирате телевизор,ще си купите ли руски? Или по общо: кой руски продукт или какво произведено в Русия ще предпочетете?
31
4
 
6
 
! Отговори
Р.Милушева преди 10 години
До АнонименЩом си анонимен ти си *** и мнението ти е валидно колкото ползвана тоалетна хартия
30
10
 
4
 
! Отговори
млaд социaлист преди 10 години
Товa глупaво противоборство и интригaнство, товa делене нa фили/ фоби пречи нa Бългaрия и нейното бъдеще!
29
4
 
13
 
! Отговори
Ноком преди 10 години
До млaд социaлист"Прозорлив " и пълен с надежди?!Може би защото е социалист, а при всичкото това и "млад"?Ашколсун на новото попълнение от дърти пионерчета!Достоен последовател на украинския Цайс и кохортата му коалиционни ду5е...ци!
28
9
 
23
 
! Отговори
Винету преди 10 години
Този комсомолец съвсем се е побъркал. Какъв мандат от правителството, бе ***, като никой нищо не знае и самият Орешарски казва, че не е решено кой ще строи 7 блок. Всичко ще излезе само една пушилка за имитация на дейност и нито 7 блок, нито Белене ще построите. А това с доносите не го приписвай на другите, защото е ваш патент.
27
5
 
11
 
! Отговори
млaд социaлист преди 10 години
Въпросa зa конкурсa е кaто прикaзкaтa зa удaвникa и слaмкaтa! Процедурaтa ще бъде избрaнa от г- Орешaрски и кaбинетa, но принципa нa договореното във Вaшингтон е от огромнa ползa зa Бългaрия! И още нещо Уестингхaус имaт лиценз в ЕС! Бългaрия трябвa дa зaпaзи и рaзвие своятa ядренa енергетикa, кaкто и кaдрите, рaботещи в този сектор!
26
30
 
12
 
! Отговори
mitova преди 10 години
Млад и способен министър! Очевидно това много дразни недоброжелателите....
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като пропуснем простотиите кои какъв е не разбрах има ли конкурс или не?