Манолова: Опозицията е виновна за "трудния" кворум

Всички липсващи от БСП били с уважителни причини
Обновена: 29 ное 2013 10:33 | 29 ное 2013 10:33,
124
Манолова: Опозицията е виновна за "трудния" кворум
Мая Манолова. Снимка: Булфото

Зам.-председателят на парламента Мая Манолова отново разкритикува поведението на опозицията и днешния опит на ГЕРБ да провалят пленарно заседание.

Опозицията беше в НС от рано сутринта, но не влезе в пленарната зала, докато не се събра кворум. Първа точка в днешното заседание е Законът за здравето, който ГЕРБ държаха да бъде разгледан и дискутиран. По желание на Десислава Атанасова в пленарната зала дойде и министърът на здравеопазването Таня Андреева.

Манолова: Опозицията е виновна за "трудния" кворум
„Днес самите те се поставиха в смешна ситуация с това, че не бяха в залата. Губят времето на министъра, губят парламентарно време. Толкова по-жалко за тях“, отсече Манолова.

Зам.-председателят на НС категорично отхвърли мнението на опозицията, че управляващите трябва да си правят кворума.

"Българските граждани са достатъчно интелигентни, за да разбират, че когато един човек има работно време, просто в 9.00 часа трябва да бъдат на работното си място. Правилата, които важат за всеки нормален българин, единствено и само не важат за парламентарната група на ГЕРБ. Те могат да идват на работа, могат да не идват, могат да закъсняват. Никой работодател не би търпял подобен работник“, каза Манолова.

Тя не намери вина в нейната парламентарна група за закъснялото заседание.

"Всички от КБ имат уважителни причини. Проверили сме ги човек по човек. Тези, които трябва да се обясняват, са депутатите от ГЕРБ.“, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Маьо,ти какво долно човече си ,каква гаднярка си ти !Не се ли нагуши вече ?не те искаме ,не искаме да те виждаме Не се натрапрай на народа некомпетентна *** женицоРазсипахте я тая държава ,разсипахте тоя НАРОДИ да те питам :Доган слуша ли те ,или ти слушкаш и гушкаш него?ПРЕДАТЕЛКЕ,АЛЧНА СИ
74
4
 
33
 
! Отговори
изнервен преди 10 години
Опозицията винаги ви е виновна, миризлива кюстендилска сливо. Вие никога за нищо не сте и винаги имате оправдание и измъкване. Това знаем, че сте го научили добре - или в АОНСУ или в школите на ДС и КГБ.
73
2
 
19
 
! Отговори
Керенски преди 10 години
Абе Майче нямала си кворум не знаеш ли че в гората има мечки.....
72
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимният : НЕЗНАМ КАТО КАКВИ ХОДЯТ, АМА ТИЯ ДЕТО ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТ СЕ ЗАНИМАВАТ С НАМАЛЯВАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ НА ХАЗАРТА. И КУП ДРУГИ ГЛУПОСТИ ДЕТО СА ВСЕ В УСЛУГА НА ТЕХНИТЕ СИ СПОНСОРИ. НЕ ВИЖДАМЕ НИЩО НА ЛИЦЕ ОСВЕН 4,50 ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ.ТО ПО-ГОЛЯМА ПОДИГРАВКА ОТ ТОВА..... ВПРОЧЕМ,КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД Е ПОСТАНОВИЛ ЧЕ ИЗБОРИТЕ В ТУРЦИЯ БИЛИ РЕДОВНИ,А ТАМ ЗА32 СЕКУНДИ Е ГЛАСУВАЛ ВСЕКИ ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ. ТУКА ЗА ТОВА ВРЕМЕ ИМЕТО НЕ МОЖЕ ДА ТИ НАМЕРЯТ. ОСТАВКА. И КС В ЗАТВОРА
71
5
 
7
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
До АнонименАма сирийците да не са ти дошли у дома та са се разочарова ли толкова?
70
1
 
24
 
! Отговори
88255 преди 10 години
И ква стана тя наложи се на депутатите да ходят на работа. ХА ХАДругарко Манолова ако всички вие ходите всеки ден на работа като нормалните хора няма да има виновни за кворума
69
20
 
2
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Никога по време на нито едно управление досега не са демонстрирани така грубо простотия, парвенющина,липса на елементарна етика, грубост , безцеремонност.Всеки ден излизат данни за грубо разхищение на народни пари, за далавери, злоупотреби, за похарчени и изчезнали милиони пари. Боко Наистина трябва да бъде изхвърлен завинаги от политиката
68
6
 
30
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 10 години
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!!!!ИСКАМЕ ПОСЛУШНА ОПОЗИЦИЯ , ДА НИ ГЛАСУВА И ПОДКРЕПЯ ТЪПИЗМИТЕ , ПРОСТОТИЙТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ !ДА НИ ФИНАНСИРА КРЪГОВЕТЕ ОТ ПАРТИЙНИ ФИРМИ ОТ БЮДЖЕТА , ДА ГРОМИ АНТИКОМУНИСТИЧЕСКАТА И АНТИЛЕВИЧАРСКАТА ОПОЗИЦИЯ ОЩЕ В ЗАРОДИШ И --ДА НЕ НИ РОВИ В ЛИЧНИТЕ СМЕТКИ И КИРЛИВИТЕ УСРАНИ ПАРТИЙНИ *** !НИКАКВИ ИЗБОРИ , ДОКАТО НЕ СИ НАМЕРИМЕ ТАКАВА ОПОЗИЦИЯ!!!!!!!!АКО ТРЕБВА --ПОЛИЦИЯ ОТ РУСИЯ И СЕВ.КОРЕЯ ЩЕ ВИКАМЕ ЗА ДА СИ ЗАЩИТИМЕ "КОМУНИСТИЧЕСКАТА -ДЕМОКРАЦИЯ" В БЪЛГАРИЯ!РОТ-ФРОНТ!
67
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ami spechelete chestno izborite , kav vi e problema?
66
1
 
18
 
! Отговори
dimitar преди 10 години
na kriv *** valnata mu prechi-ta taka gospojo manolova.da byahte spechelili (falshificirali) izborite kato horata ama i tova ne mojahte ta se nalaga da se podpirate s DPS i ataka (partiya FES-za tiya nikoga poveche nyama da glasuvam).
65
20
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Само боговете от ГЕРБ те не могат да приемат факта ,че са бивши:)) Ходят ,като мухи без глави в парламента,извън парламента; в залата ,извън залата ;в барчето ,извън барчето. Нямат и никаква елементарна подготовка за дебат/дискусия в залата. Работят ги по правилата и то много добре. Смачквани са по всеки дебат с аргументи,доводи и логични изказвания.
64
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимният77: НЕЗНАМ ДАЛИ НАРОДА ГО ИЗХВЪРЛИ ОТ ВЛАСТТА ИЛИ ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ ИЗЛЪГАХА СЪЩИЯ ТОЗИ НАРОД. ЗНАМ, ЧЕ ИМА НАЙ-МНОГО ДЕПУТАТИ И НАЙ-МНОГО ИЗБИРАТЕЛИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО. А ТОВА ,ЧЕ МАФИЯТА СЕ ОБЕДИНИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ, И НАРОДА НЕ ГО ЗНАЕШЕ.АКО БЯХА КАЗАЛИ ЧЕ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ КОМУНИСТИ ФАШИСТИ И ТУРЦИ ОТ ДС,СИГУРНО НЯМАШЕ ДА ИМАТ И 5 ДЕПУТАТА В НС. ПРОСТО СА ЖАЛКА КАРТИНА...ОСТАВКАТА Е НАЛОЖИТЕЛНА,НО ТРУДНО СЕ СДАВА ОТКРАДНАТА ВЛАСТ.
63
14
 
1
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
И нали вие сте прости и аз съм ***, затова се разбираме, ти им вярваш. Народът (а не електората, както го обиждате герберастите) бавно и полека порасна и не ще повече да бъде обяздван от Буди, Тикви и други зеленчуци. Затова я давайте по-кротко в герберасткото сборище и се оглеждай къде е Сретен, че май обикаля наблизо. Демек, гледай си здравето!
62
13
 
1
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
До РАДДобре, започваш да разбираш какво те питам ... В начолото не са около 8 млрд, а 8,2 млрд. към края на правителството са 4,6млрд, а не 5.4 млрд. Дотук минус 3,6 млрд. Като ми отговориш за салдата на външния дълг към двете дати ще получиш сума надвишаваща 8 млрд лв.Знаеш ли непознати, колко километра магистрали са това?!? Къде са? Къде, къде, къде?
61
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А защо изпуската мутресата Сестра Галева от списъка с милионерите - мутри от бесепето.
60
13
 
2
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Бойковщина: Правителството трябва да си подаде оставка, да има нови избори и вече както ни подреди народът, да седнем и да говорим разумно! Коментар: А бе, аланкоолу, народът те подреди както трябваше през май, изхвърли те от властта и никога повече няма да те пусне там! Само че около теб се въртят разни поплюнковци, дето те лъжат, че ако утре има избори ти пак ще яхнеш матриала и ще трупаш пачки.
59
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мутренсото правителсво на БСП-ДПС , трябва да си ходи и да им се пречи непрекъснато- да не крадат1. Калин Тихолов - МУТРА ОТ ВИС2 и един от организаторите на ВИС22. МУТРАТА Дебелян Пеевски - тук без коментар3. Иван Иванов - МУТРА от СИК4. Новият шеф на БЕХ - Георги Христозов, бивш пандизчия с излежана присъда за валутна измама5. Емил Иванов - губернатор на София от ДПС - МУТРА от ВИС2 и с присъда за побой в миналото6. Александър Методиев (бат Сали) МУТРА с частно енерго в ромската маха
58
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
егати урунгела
57
12
 
1
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Най-големият враг на ГЕРБ е самият ГЕРБ - дълбокомислено заключи някога пожарникаря. Т.е....Най-големият враг на Бойко е самият Бойко!!!
56
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чух новата идея за електронно гласуване. Ще се използват машини подобни на банкоматите и ще се изпълнява следната процедура:1) вкарваш лична карта за идентификация2) гласуваш за желаната партия3) получаваш личната си карта4) получаваш парите от платения вот5) получаваш фискален бон (за да е спокоен дянков дори в оставка)