С патерици и болно коляно Борисов на среща с Нетаняху

Нямаше как да я отложа, написа лидерът на ГЕРБ във Facebook
Обновена: 9 дек 2013 15:05 | 9 дек 2013 14:35,
202

Снимка: barekov.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е срещнал днес с премиера на Израел. Визитата му е по лична покана на Бенямин Нетаняху, съобщиха от пресцентъра на партията.

По време на едночасовата среща израелският премиер е оценил изключително положително историческите отношенията между България и Израел.

На разговорите Борисов и Нетаняху са обсъдили ситуацията в България, Европа и Близкия Изток.

Двамата се обединили около доброто сътрудничество между двете правителства в сферата на сигурността и постигнали съгласие, че тези добри отношения трябва да бъдат запазени, като постигнатото досега се надгражда и доразвива и в бъдеще.

След като партийният пресцентър разпространи информацията от визитата, Борисов пусна галерия от снимки в страницата си във Facebook, придружена от следния коментар:

"Днес се срещнах с моя добър приятел Биби Нетаняху в Израел. Трябваше да пътувам с патериците, но нямаше как да отложа срещата, която беше уговорена преди месец. За радост и тук срещнах огромно разбиране от негова страна за придвижването ми, защото се оказа, че и той е бил в подобно физическо състояние и три месеца е изпълнявал така длъжността си, след като е скъсал ахилес при игра на футбол.

Много държа на тези контакти, защото още преди да станем премиери с Нетаняху бяхме добри приятели и за радост такива останахме и до ден-днешен. България винаги се е гордяла с направеното в исторически план за българските евреи, а Нетаняху не пропуска да отбележи това.

Нашите заседания на съвместните кабинети дадоха голям тласък на българо-израелските отношения, защото в тази сфера трябва да има пълна приемственост и да продължи да се работи в името на сигурността на хората, както и в сферата на инвестициите, селското стопанство и др.

С човек като Нетаняху винаги е приятно да направиш прочит на събитията в света, да се информираш, да дебатираш, защото той безспорно е един от лидерите, определящи световната политика.

Съжалявам, че заради некомпетентната си вътрешна политика и неадекватните действия на правителството на тройната коалиция България е поставена в такава световна изолация. Няма нищо по-важно от това премиерът на една държава да има и служебни, и лични контакти със своите колеги и лидери в света".

По-рано снимки от заминаването на Борисов бяха разпространени до медиите от формацията на Николай Бареков "България без цензура", който попита къде е Бойко Борисов, докато в парламента се обсъжда бюджетът за догодина. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма да се лъжете, Сатаняхо елиминира врага на Боцко от ДПС Бисеров, Сергей ще го правят европарламентарист, остава мегакоалицията между Боко и неговият творец Архара Първанов и Бог да прости България и българите.Има лек, оня лудия дето завърши Богословие- Сидеров, само Атака ще спаси България!
153
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сретане, а ние се надаму тебе, а ти не довадаш душо...
152
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Османе, та Тиквата назначи еврейски гражданин за министър на МО и МВнР, какво да приказваме, Тиквата е за разстрел!
151
8
 
21
 
! Отговори
Осман преди 10 години
еее българските политици няма да се научат,как може да е толкова *** да е Бойко Борисов да ходи с патерици.Ако беше Нетаняху дали щеше да дойде малко се замислете?Явно бат Бойко и България трябва да се отчитат на Израел само си преставете до къде стигнахме.От тука става ясно че Бойко е слуга,преди и сега израелските хеликоптери минават през България,Гърция,Румъния и др. държави транзит,лично съм ги виждал,няма въздушно пространство на ЕС и.т.н. проверете и вие и ще се уверите
150
7
 
14
 
! Отговори
Свирено е преди 10 години
След като Бойко Борисов сам си призна, че иска да стане ***, положението му е свирено!Няма опции за връщане назад и преиграване!
149
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, да върне и 4 милиарда, а? Тоя кръв повръща, пари не връща!)
148
4
 
11
 
! Отговори
Секирчо и Манарчо преди 10 години
абе не го закачаите повече просто епизод от филма МОМЧЕТО СИ ОТИВА
147
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
РУске, да не забравяме, че и Сатанишев ходи в Израел, даже е учил с пари на Сорос!БЪЛГАРИЯ СЪБУДИ СЕ!
146
7
 
15
 
! Отговори
Въпрос? преди 10 години
И сега ББ ще върне ли парите за фалшивия болничен?
145
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ви е страх от Бойко, а и сегашните управляващи също! Плюеше и плюе тройната коалиция, защото мнооого години ни разказваха и разказват играта! Вашият "умен" идол се извини на партньорите си, а те кога ще ни се извинят за 500 години, както вече се казва, "присъствие"? Бойко се лекувал за наша сметка, а комунистите- милионерите и сегашните им дружки, на чии гръб станаха такива?
144
11
 
5
 
! Отговори
Росица преди 10 години
До Анонимен Бъдете рахат за"Поканите" Орешарски бешеив брюксел и в Ромъния и където ходи има резултат за Бългория. Буда си летеше за кеф и сега му и криво,че трябва друг да ходи. Само на някои мазохисти у нас не им стана ясно,че в повечето страни ги беше гнус от якия фукльо,дето в най тържествените моменти си човърка мобилния телефон или дреме.
143
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бочко органически не може да изтърпа да седи на едно място и затова са тези болнични. Този е роден за цар, но не се знае на коя държава! Как се мазни на Сатаняхо, не е за вярване, а после ще докладва на фрау Ангела и запетайките! Не го знам какъв е, но не е българин със сигурност! БЪЛГАРИНЪТ Е ЧЕСТЕН ЧОВЕК И НЕ КРАДЕ НИКОГА!
142
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХаБиби да не вярва много на Бочко, щото има голяма склонност към присвояване на чужди финанси! И да гледа да си живее с българите, щото лошо от нас не е видял, но и ние добро от него също не сме видели...ГРЕХОТА Е ИЗРАИЛ ДА СЪСИПВА БЪЛГАРИЯ, ГРЕХОТА Е!
141
6
 
12
 
! Отговори
Ортопед преди 10 години
Ха, значи на работа не може да ходи, ама за Израел подреден вече. Да хванеш патерицата, че да му разтриеш дебелия врат.
140
7
 
15
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Има ли още *** които да вярват на Тиквун от с.Хераково?Ако има , значи си заслужаваме съдбата...да ни управляват ***-милиционери.Мястото на Тиквун е в ареста , а не в НС или в Израел.Да не говорим , че този *** е срам за България.Вместо да сади картофи , да пасе овце и да ръфа филия с мас , дебелия мишок се влачи по света за наша сметка.*** !
139
10
 
6
 
! Отговори
художника преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !А ти на кого си се продал бе, *** ???
138
4
 
4
 
! Отговори
deep преди 10 години
BORISOV OTIVA DA GO NACHUKA V USTATA CHIFUTSKA BIBI! NETANAHU E IZVESTEN S LEVITE SI NAKLONNOSTI!
137
4
 
6
 
! Отговори
ф преди 10 години
първо от мосат са помасажирали боко с бухалка по коленцата,та после като му говори тоест заповядва нетаняху всичко да го разбира правилно,щото следващия път да не се налага да го масажират по главицата, то навремето и милен велчев беше играл баскет та беше с насинено око
136
2
 
1
 
! Отговори
художника преди 10 години
До 1Много си прав !
135
7
 
27
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 10 години
Този национален предател ББ отдавна ви е продал на ционистите !Затова смятам, че ГЕРБ е по-вредна и по-опасна за българите дори от БСП и ДПС взети заедно.Няма друга партия, която така нагло и безпардонно да слугува на чуждите господари, както това прави ГЕРБ изтребвайки и унищожавайки собствения си народ.Никога не трябва да забравяме ГЕНОЦИДА на Дянков - 4 години замразени пенсии и заплати при постоянно растящи цени.Никога не бива да допускаме това да се повтори !За да я има БЪЛГАРИЯ !!!