Непродуктивната политика отблъснала отцепника Танчев

Иска да е свободен и да "гледа конструктивно в бъдещето"
Обновена: 10 дек 2013 13:43 | 10 дек 2013 13:43,
62
Непродуктивната политика отблъснала отцепника Танчев
Светлин Танчев. Снимка: ГЕРБ

Отцепилият се от ГЕРБ депутат Светлин Танчев обяви, че основният му мотив да напусне най-голямата парламентарна група е фактът, че е станал съпричастен към съвършено непродуктивна политика.

Още по темата
В мотивите му, с които БНР разполага, се казва: "Едно от безспорните завоевания на българската демокрация през последните години е възможността всяка личност да се чувства свободна, както в усещането си за собствено достойнство, така и в осъзнатата позиция за равнопоставеност сред българските граждани, с вярата, че собствените му права свършват там, където започват правата на другите.

Особено ярко това важи за човек, който по волята на хората, е избран за народен представител.

Като такъв, избран от 26 МИР в 42-то Народно събрание от листата на партия ГЕРБ, последните месеци осъзнавам всекидневно, че се отдалечавам от своите ценности, че ставам съпричастен към съвършено непродуктивна политика.

Желанието ми да напусна е продиктувано от волята ми да бъда изразител на интересите на онези, които са ме избрали за техен представител. Не бих искал да бъда в ролята на съдник на моите колеги, предпочитам да гледам конструктивно в бъдещето, да отстоявам европейските принципи за развитието на България, тази перспектива, която ГЕРБ прокламира при своето създаване".

Танчев стана вторият отцепил се от ПГ на ГЕРБ. Преди дни първият напуснал беше Герги Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
6
 
! Отговори
:-) преди 10 години
Не знам защо коментирате напускането на депутати от ГЕРБ по този начин. Дори ББ каза, че не им се сърди. Ако бяха ***, какво щяха да ви чуят ушите...
15
9
 
14
 
! Отговори
kostur преди 10 години
ТОВА СЕ КАЗВА ПРЕДАТЕЛИ--БЕЗ НИКАКВИ , НИКАКВИ ОСНОВАНИЯ , 5 МЕСЕЦА , СЛЕД КАТО СА ГОВОРИЛИ ЧЕ СПОДЕЛЯТ ИДЕИТЕ НА ЕДНА ПАРТИЯ , РЕШАВАТ ЧЕ НЕЩО НЕ ИМ ХАРЕСВАЛО...КОЙ ВИ КАРАШЕ --НАСИЛА ЛИ ВИ ИЗБРАХМЕ...ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА , ЗА ДА ИМАТЕ ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО...ИНАЧЕ СТЕ ЮДА....
14
2
 
16
 
! Отговори
motiv преди 10 години
Основният му мотив е, че на мама бизнеса е станал по-непродуктивен:)))
13
8
 
16
 
! Отговори
kostur преди 10 години
ТИЯ ШУШУМИГИ ОТЦЕПНИЦИ , АМИ ДА НАПУСНАТ И ПАРЛАМЕНТА ..А КОЛКО ПЪТИ СЕ ИЗКАЗАХА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ....КАК ТАКА ПРЕДИ 5 МЕСЕЦА ИМ ХАРЕСВАШЕ ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ , А СЕГА --НЕ...НИКАКВА ЛОГИКА..И СЕГА КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ В ПАРЛАМЕНТА---АМИ ЩОМ НЕ СА СЪГЛАСНИ С НЕЩО --ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ---АЗ АКО БЯХ ДЕПУТАТ , ТАКА ЩЯХ ДА НАПРАВЯ...
12
3
 
13
 
! Отговори
sashkodg преди 10 години
Е що се не сети преди година например, че сте непродуктивни бре Танчев?Сега когато всички атакуват една партия,видя че нямаш бъдеще в нея.Какви ли са ти интересите-политически или икономически?
11
1
 
9
 
! Отговори
VB преди 10 години
Онази сграда е идеална за затвор - докато заседават в пълен състав. Съвсем малко ограждение още трябват.
10
1
 
7
 
! Отговори
VB преди 10 години
Дрън-дрън.
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм гласувал за ГЕРБ за да изпращам депутати за БСП. Вместо да се самозапалвате - вземете един калашник и разстреляйте всички депутати в този парламент МОЛЯ.
8
1
 
12
 
! Отговори
хан преди 10 години
..е , сега какво..и тоя ли е ***..
7
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много са ми смешни герберите. Години наред защитават фанатично тиквената партия, а когато някой тиквен член си тръгне, всички му се нахвърлят като хиени. Вече си оплюхте половината членове и още продължавате да крепите тиквите, на това му се казва промити мозъци.
6
6
 
11
 
! Отговори
Друг Иво преди 10 години
Бреййй, че загрижени депутати!Тези вярно ни имат за ***!
5
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха, ха, ха, в миналият парламент, що не пишехте така, когато напускаха от РЗС и АТАКА и се лепяха при ГЕРБ,м?Сига шо ривете.............?Партия от мухльовци, ченгета и бивши комунисти!
4
3
 
13
 
! Отговори
турчин преди 10 години
Хора тези всички трябва да напускат парламента защото тях не ги интересува благосъстоятнието на хората. Всичките са зависими.
3
15
 
23
 
! Отговори
да,бе,да! преди 10 години
Гласувал съм за ГЕРБ,не за тези ***,които след повече от 4 год.живот в разкош и власт,изведнъж се сетили,че искат да са" свободни".На кого ги разправят тези?Напускаш ли партията,вън и от парламента?Затова,МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ,избори за личности?
2
11
 
26
 
! Отговори
bo преди 10 години
А, елементарен ***. кажи , че са ти свършили парите и сега чака подаяния от яслата на другите. Защо си мислят че хората са по-глупави от тях самите. Селски тарикатчета!
1
20
 
25
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Напускай парламента бе ***. Хората от 26 МИР дали са гласували за Танчев или за партия Герб?