Недоволните да напуснат днес, иначе са подкупни!

Борисов: ГЕРБ е в отлична кондиция, вярвам на Цветанов
Обновена: 12 дек 2013 13:58 | 12 дек 2013 08:53,
148
Недоволните да напуснат днес, иначе са подкупни!
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне днес с депутатите от парламентарната му група и ще помоли недоволните да напуснат още днес, иначе ще ги счита за подкупни. Това обяви бившият премиер в интервю за Нова телевизия.

„Днес ще се срещна с групата на ГЕРБ в 2 часа и ще ги помоля, ако на някой нещо му е омръзнало, днес е моментът да напуснат, да подадат молба. Оттам нататък ще считам, че са подкупни. Ако напуснат след днес, след като ги помоля да си кажат, ако някой нещо ги мъчи“, отсече Борисов.

Той обаче беше категоричен, че партията му е в много добра кондиция, независимо че двама депутати напуснаха ПГ и станаха независими. Първи се отцепи Георги Марков, а тази седмица независим сатна Светлин Танчев.

Не виждам нещо, което да ме тревожи. В рамките на този парламент тези напуснали партията нямат никакво значение. Аз съм убеден, че когато спрат социологическите агенции, привързани към БСП, да дават такива резултати, ще стане ясно, добави Борисов.

По думите му ДПС полага усилия да извади хора от партията. На въпрос откъде идват тези усилия, той отговори: "Разбира се, че ДПС стои зад това с лидера си Доган, който ръководи държавата". 

„Ние сме си направили своите изводи и по издигането и утвърждаването на кадри от различни области. Ще гледаме по-прецизно на следващите избори”, каза още лидерът на ГЕРБ. Той призна обаче, че се е виждал с отцепниците 1-2 пъти. Не призна обаче това да е грешка, след като е оставил кадруването в партията изцяло на Цветан Цветанов, тъй като четири години бил зает да стори магистрали и естакади.

Борисов обаче беше категоричен, че няма да се раздели с Цветан Цветанов. „Вярвам му, разбира се, всеки човек допуска грешки“, заяви бившият премиер.

„През месец февруари имаме конференция на партията. Цветанов е направил много за ГЕРБ и прави. Докато не минат съдебните процеси срещу него, няма да коментирам. След конференцията в ръководните органи на ГЕРБ ще влязат нови хора, 3-4 души”, каза още Бойко Борисов. 

Преди гостуването на Борисов пред сградата на телевизията Нова телевизия се събра група протестиращи граждани, които блокираха движението. Те носиха плакати с надписи: "Боко, върни парите”, „Боко ще си говори по неговата си телевизия”, „Боко – ГЕРБ = СИК”.

Някои от тях бяха със знамена на „България без цензура” и с тениски с лика на Николай Бареков. "Въоръжени" бяха със свирки и вувузели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
0
 
! Отговори
titi преди 10 години
ne se spriaha s tehnite nedovolstva otvsiakade ,Vse Borisov im pre4i !
133
1
 
2
 
! Отговори
Куроландес преди 10 години
Да се разделим с явлението "Бойко Борисовщина"Бойко Борисовщината означава потъпквана и погазване на всякакви институции, на всякакви елементарни норми на политическо поведение, потъпкване и прегазване на личното пространство на човека, потъпкване и прегазване на пазарна икономика
132
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А когато вие подкупвахте ви беше добре нали?
131
6
 
9
 
! Отговори
кк преди 10 години
Че Бочко е *** ,самовлюбен селянин , мутра от прехода ,болен от нарцисизъм индивид ,докаран на власт от мафията го знаем всички !!Въпросът е с какво Цуцко го държи за топките ,и този ,, мъжкар ,, не смее да му бие шута ?!?!?!?ПП-Гроб е ракета управлявана от шимпанзета ,и на изборите ще излети на майната си !!
130
4
 
6
 
! Отговори
бОкО Тиквта преди 10 години
Жалко създание е тоз бочко смешката :х цВЪцко трябва да бъде разпорен на жълтите павета и кучетата да му разнесат карантийката по махалите и да оставят по някое парченце пред всяка негова лаборатория за анфетамини и фалшиви бандероли - Това са народни представители???- пожарникар и кука мутри управляващи цяла държава и то с компромати не с интелект или идеи това го няма никъде !!!
129
5
 
6
 
! Отговори
RADOSLAV19R0 преди 10 години
БРЬВО БОКО, БРАВО ТАРИКАТИНО, ТИ С ЕДИН ЗАМАХ ЛИКВИДИРА ПРЕДНОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ !!!
128
2
 
4
 
! Отговори
hagen преди 10 години
До Анонимен 131Много е лесно да ти отговоря.И Пеевски е като теб.Гледа откъде духа вятъра и се нагажда.Иначе откъде ще е най успелия млад богат човек.
127
9
 
15
 
! Отговори
фшеф преди 10 години
еее докогаа с този ББ ..абе ей ..докога с тази реклама на ББ бе хора??? кви са тия сайтове кво става? днес.бг няма ден в който да не сложат снимка на този елемент...
126
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гербери,само за Пеевски не говорете.Понеже до преди една година беше финансова друшка на Бойко и Цеко.Така че..........
125
7
 
18
 
! Отговори
nedovolen преди 10 години
Най-недоволен от ГЕРБ е Бойко, но не очаквам да напусне групата. Цецо е прихванал останалите с компромати. Тръгне ли си Цвъ-Цвъ, групата се разпада. Спокойствие основано на компромати е бомба със закъснител. Това се осъзнава от всички. Явно Сидеров се е опитал да се прави на мъж и хоп, изкачат компромати. Да вярваш, че гербаджиите са чисти като сълзи, е все едно да вярваш в дядо Коледа. Не е тайна е, че Бойко натрупа богатство покрай властта, всеки който иска от неговите същото- изгаря!
124
4
 
22
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Бокачо, ама преди 2 години други неща приказваше относно депутати дето си напускат групите :))))))))))))))
123
36
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко не се предавай!!Много ги е страх от тебе и затова се обединиха всички!
122
14
 
6
 
! Отговори
Моника преди 10 години
До 126 Голяма злоба,голямо нещо
121
20
 
31
 
! Отговори
фен преди 10 години
Свършен си мършояд.След този парламент си аут тюлен такъв.Ще разбереш къде се намираш, ама ще е много късно.Заради наглоста ти ще те изядът жив.
120
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
a na bas 4e sega se pravi prenapisvane na avtobiografiite na Cecko i Budkata.ot utre ste se nau4ime 4e ne Budkata e proizvejdal, zariabiaval i prodaval amphetamini- a Cecko gi e vrshil tia sturotii4e ne Budkata a Cecko e priozvejdal nelegani cigari i targuval s embargov petrolZa Budkata ste ostane 4e e bil tiosta si s pojarnikarskia marku4 dorde mu prepise 5-6 aHHpartiMENTIDa spasim Ceco ot Borisov. daite svoiat prinos za Ceco kato go psuvate po-malko ot Budkata, dobrem Budka se pise s P
119
11
 
15
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 10 години
До Анонимен 119А стадото БСП и ДПС как гласува за Пеевски? Демократично или Гейчо ги страхува и всички като мишоци с наведени глави заголиха задните си части за интересите на ДПС, милиционерите и олигархията. Освен това като не сте членове на тази партия, какво ви вълнува как се управлява тя вътрешно? Знам отговора. Не ви интересува, но това са ОПОРНИТЕ ТОЧКИ! Боко, Цецо и т.н. вече и на децата е ясна тактиката на омаскаряване на всеки, който е заплаха за мижитурките. ОСТАВКА!!!
118
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТИКВО - А ГА ЯДЕ КИФТЕТАТА НЕ РИВА - А СЕГА РИВЕШ
117
23
 
26
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
От Борисов се оказва ,че можеш да се отървеш,докато от Станишев няма отърване.Провал след провал и пак ти се натрисва на главата.
116
12
 
21
 
! Отговори
Диляна Маркосян преди 10 години
Г-н Борисов, вярвайте си на Цветан Цветанов, всеки има право, но със сигурност много хора, които Ви вярваха поне на Вас - вече НЕ!!! ЗАКИЧЕТЕ СИ ГО НА КИТКА И ГО ОБЯВЕТЕ ЗА ГЕРОЙ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯТ ТРУД, ЧЕ НЕГОВИТЕ ШИРОКОСПЕКТЪРНИ ДЕЙСТВИЯ ПРЕЗ ВРЕМЕТО МУ НА КЪДРУВАНЕ - ТЪКАЧ НА СТАН В СЪД, ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА, ГО ОПРЕДЕЛЯ, КАТО ТАКЪВ!
115
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С плакати Боко, върни парите и ГЕРБ=СИК група протестиращи посрещна бившия премиер. 50-ина момчета и момичета, и дори възрастни хора, симпатизанти на България без цензура, дойдоха пред Nova още по тъмно, за да се срещнат с Борисов. Лидерът на ГЕРБ пристигна минути преди 8 часа, но се шмугна с колата си в подлеза на телевизията. На мястото обаче бяха изпратени няколко полицейски коли, бронирани джипове, 30-тина частни охранители и дори служители на НСО. Цялата тази рота трябваше да брани експремиерът