МВР шефът: Снимките не са доказателство за престъпление

Ще подписваме споразумение за реадмисия с Турция
13 дек 2013 16:38,
51
МВР шефът: Снимките не са доказателство за престъпление
Министър Цветлин Йовчев. Архив: Булфото

Вицепремиерът Цветлин Йовчев също се намеси в скандала със снимките на лидера на "Атака" Волен Сидеров.

"По никакъв начин едни снимки не могат да бъдат доказателство за извършване на престъпление", заяви той.

Когато има сигнал, който съдържа факти и обстоятелства за конкретно престъпление, тогава може да се извърши проверка, отсече Йовчев.

Още по темата
877 са екстрадираните имигранти от началото на годината, обясни Йовчев.

На 16 декември се очаква да бъде подписано споразумение за реадмисия с Турция. След това предстои процедура по ратификация, която отнема продължително време. След това 3 години Турция ще приема обратно свои граждани и граждани на трети страни, с които има споразумение за реадмисия.

Чак след това Анкара ще започне да приема всички граждани, преминали нелегално от нейна територия. Изграждането на стената по границата върви в срок и няма забавяне.

Йовчев коментира и казуса с изчезналия Илиян Тодоров, осъден за двойното убийство при "Соло". Ще направим всичко възможно да открием това лице, заяви той на въпрос на Dnes.bg.

Той обаче не отговори има ли опасност да се повтори случая с братя Галеви и Тодоров да не бъде открит с години.

"Вижте, именно поради това да не се повтаря такъв казус. Трябва да си изясним на какво се дължат тези проблеми.", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Лъчо Панов преди 10 години
"По никакъв начин едни снимки не могат да бъдат доказателство за извършване на престъпление", заяви той. ДА бе да.... А снимките от камерите за скорост, те що могат ??? :D
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЩЕ ?!? КАТО ГО ПОДПИШЕШ ТОГАВА СЕ ХВАЛИ МИНИСТРЕ.
38
0
 
2
 
! Отговори
Orlinov преди 10 години
bg snimkite na ogradite v chujbina za sravnenie s bg ogradite po bg sinorite - mega giga hyper gotina idea!bravo,balgari! snimate mnogo i slaite mnogo snimki i video - kadeto i da ste po sveta - pokajete na bg dojivotnite pochitni partiini darjavni hranenitzi kakvi fantastichni ogradi proizvejdat bez bg diplomi horata po sveta. pokajete na sveta bg ogradite po bg sinorite! ste pomogne mnogo za Shengen!
37
0
 
7
 
! Отговори
аха преди 10 години
А бе тя и жена ти ако те види с друга на снимка не е доказателство, ама ще има последствия. А за мафията да не говорим - ще си получиш каквото смятат че трябва и ще има защо!
36
0
 
5
 
! Отговори
OSTOROZKO преди 10 години
ПОДСЛУ6БАНЕТО СА6ТО НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО !!!
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Рогоносец
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е престъпник от най висок ранг. Заповядвашия да бият децата ни.
33
2
 
12
 
! Отговори
Знаещ преди 10 години
До КарлсонАми живее му се на човека с младо пиче. Знае че след изборите няма и да помирише парламента и затова сега "Ех живот здравей, здравей". :)
32
2
 
17
 
! Отговори
СС преди 10 години
Тоя пък *** е най-смотания вътрешен министър,гадна червена марионетка
31
6
 
14
 
! Отговори
Карлсон преди 10 години
Йовчев е прав, снимките не са престъпление.Но че Волен Сидеров е комплексар като всеки малък човек е истина.Изкара последните месеци въздушни пари и юруш с гаджето по живот.*** история.
30
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СПОРЕД ОВЧЕВ СНИМКИТЕ НЕ ДОКАЗВАТ НИЩО. ЗНАЧИ АКО НЯКОЙ СНИМА ЖЕНА МУ КАК СЕ ШИЕ С НЯКОЙ ШИВАЧ ТОВА НЕЕ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ЖЕНА МУ СЕ Е ЗАШИЛА.
29
1
 
10
 
! Отговори
гешев преди 10 години
виц:" една жена пита мъжа си, какво е ситуация! той отговорил"влизаш внезапно в спалнята и ме хващаш на калъп с комшийката! това е ситуация"!"значи, обобщава жената, влизаш внезапно и ме хващаш на калъп с комшията е ситуация"?" ааа жено, отвърнал мъжа ядосано, не бъркай ситуацията с шамарите"!
28
1
 
18
 
! Отговори
гешев преди 10 години
Снимките не са доказателство за престъпление, особено когато се отнася за отговорни таваришчи и ефендита! за останалите не важи! при тях е достатъчно само "някой каза"!
27
0
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 10 години
В случая е прав. Някъде прочетох мнение, че записите на Бойко били доказателство, а снимките на Волен - НЕ, и с две думи има двоен аршин. Не бъркайте записите на Бойко с тези снимки - реално погледнато и записите незаконни (Бойко е записан без негово знание), а снимките на Волен са доброволни, но пак няма данни за престъпление. НО това не означава, че не трябва да го проверят откъде има толкова пари, че да си позволи този лукс, както и да проверяват и Бойко и всичките по веригата в управлението.
26
0
 
7
 
! Отговори
ultramind преди 10 години
До Див аграрСнимката трябва да доказва кой е карал, какво е карал и какво е нарушил. Дори снимката да показва нещо подобно, то остават въпроси като дали уреда който е снимал е в изрядно състояние. Основното нещо тук е дали има доказателства срещу гражданина който е нарушил или не. Щом има доказателства си плащаме глобата, щом няма не я плащаме. В много случаи КАТ няма доказателства или има калпави доказателства ... примерно вижда се само номера, но не и водача.
25
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 10 години
икой от нас не вярва в конспирации и политическо задкулисие и затова смятаме, че отцепничеството на депутати от ГЕРБ и атаките срещу кресливата патерица на Орешарски са плод на случайно съвпадение ,..Смятаме, защото не искаме да се чудим медиите отскоро ли знаят за начина на живот на Сидеров, или го научиха след раждането на новите "независими" в Парламента... И защото не искаме да си мислим защо медиите покриваха толкова време скандала в Луфтханза и бързо "забравиха" брюкселската мъжкарщина? Да не би защото тогава беше удобен на собствениците на медии, а вече да не е?Не, няма такова нещо
24
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А като записахте Бойко в дома му без разрешение и с ясното съзнание, че погазвате човешки права, тогава доказателство ли бяха? Смешници! Ако на тези снимки беше ЦЦ, г-н главния прокурор веднага щеше да се самосезира и да намери член от НК! ТОВА Е ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ БАНДИТИ!
23
1
 
17
 
! Отговори
29.09 преди 10 години
този йовчев май нещо не е на ред !!!
22
4
 
15
 
! Отговори
Jackal преди 10 години
Добре бе *** щом снимките не са доказателство от утре почвам да плая,руша,крада и убивам, а междувременно ще взема някой приятел да ми направи една хубава фото сесия и ще я изпращам по пощата до Министерството на МВР.
21
0
 
16
 
! Отговори
ultramind преди 10 години
До FuckingdnesЕстествено, че снимките от камерите не са доказателства, но КАТ разчитат на невежество за да гепят някой друг лев.