Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!

Сидеров: "Борисов пръсна милиони да развежда певици"
Обновена: 13 дек 2013 19:06 | 13 дек 2013 19:02, Камелия Цветанова
325
Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!
Снимка: БТА, архив

ГЕРБ нямат основание да ми искат оставката като председател на комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси освен страха, че има много сигнали срещу техни основни фигури - Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Росен Плевнелиев. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров в Чунцин, Китай, цитиран от БТА.

Той е част от парламентарната делегация, водена от председателя на Народното събрание Михаил Миков, която е на официално посещение в Китай до 17 декември.

Още по темата
„За разлика от лидера на ГЕРБ, който похарчи 34 милиона държавни пари, за да развежда с правителствения самолет свои приятелки певици, шантонерки, футболисти, аз не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания, които са извън официалните", заяви Сидеров.

Според него ГЕРБ търсят повод да го отстранят от поста председател на комисията.

По думите му ГЕРБ в миналия мандат упорито са гласували срещу това той да заеме този пост, защото са се притеснявали, че ще бъде непримирим към техни реални нарушения.

Сега са намерили повод в поредната фаза на компроматна война срещу мен, смята лидерът на "Атака".

Според него причината е, че е настъпил сериозни интереси в зелената енергетика, като е внесъл поправката за таксата за ВЕИ-тата.

Тази промяна рязко намали печалбата от ВЕИ и съвсем логично очаквам да понасям и удари, посочи Сидеров.

Така той си обяснява компроматната офанзива, която по думите му се лее в медиите. Помолен да уточни дали има предвид снимките от негови пътувания, той каза, че в самите снимки няма нищо компрометиращо, а вижда опит за очерняне в интерпретацията и внушенията, които се правят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
10
 
4
 
! Отговори
онлъшма преди 10 години
поткрепете морално-патриотичнатаорганизация дпс и атака няма по-честни от насдавай те волене и лютвитоистинските морални патриотидпс и атака = победа
179
11
 
10
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Едно нещо трябва да призная - в Атака явно раздават по-*** опорни точки дори от БСП.
178
5
 
17
 
! Отговори
Кико работнико преди 10 години
Баси и аз имам снимки от Венеция и Рим как се правя на газар,значи съм забогатял незаконно.Обаче съм си просто бачкатор ама като ме видиш на снимките ще кажеш баровец е тоя мани маниии...
177
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички тези народни изедници нарочно вкараха ислямски емигранти в София за да го е страх народа да излезе по улиците да протестира.Дами и господа,веднаж се живее и се умира или като роб, или като свободен човек.
176
8
 
12
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Медийните октопод въза човечеството с лъжите си за Небостъргачите, за убийството на Кенеди, за Асад и войната в Сирия, това тука с Волен за тях е шахмат с 4 дами и 2 топа.Важно, е човек малко да спре да гледа като котка в телевизора и да помисли, което не е трудно, тука има много от БХК и Отровено Обшество, за това така се плюе, действително АТАКА расте и за това е и целия цирк ....
175
3
 
7
 
! Отговори
Данъчен преди 10 години
Имаме една далавера дето се вика ревизия на физическо лице... Аиде де.,а сега де..Упражнението е просто имаш разходи доказваш ги. Става ли? Самосезиране на прокуратура? Данъчни? А ДЕ?
174
14
 
10
 
! Отговори
Reni преди 10 години
За мен, той е Левски!
173
7
 
9
 
! Отговори
Kaleko Alekо преди 10 години
До are_kulataПрогледнах брат ми :))))))))))). Бях против Болен като мислих че това лято е бил на Френската Ривиера и във Венеция а то се оказа както пише в ПИК че снимките били от 2009 година ,тоест когато ГЕРБ били на власт и са му давали по половин милион евро от бюджета за да им бъдат АТАКА патерица в парламента и разбрах че Герберите са крадили и давали на Болен и взех че започнах да се Атакизирам:)
172
9
 
9
 
! Отговори
6502 преди 10 години
Този болния наглец на снимката се налапа, 4 офшорки и 40 милиона притежава изтече информация. Скоро е капутишен от политиката, народа ще го накаже, както ДПС и БСП
171
5
 
6
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н are_kulata. случайно да сте чували за клониране, имитация и т.н. на профили? :)Клонингът ми беше върл социалист, ама нещо е минал към вашите, като гледам :DАма на Ваше място бих го уволнил, много е некадърен.
170
3
 
7
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Калеко, извинявай, но по-долу питаш Болен за кинтите, после го защитаваш, два човека ли си или се атакизираш :) ?
169
6
 
6
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н Антимутра, поздравявам Ви с новата работа, дано в Атака плащат по-добре от Кутев :DКакво се случи, Тонката Ви нашока репата, задето признахте, че Моника Йосифова е мъж ли? :D
168
3
 
2
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Политическото безсилие-липсата на правилната дипломация,било то във външната или вътрешната политика довежда до "необходимостта от коректор" за роенето от този тип-национализма във всичките и форми.Всъщност тези "грешки" струват скъпо !
167
4
 
11
 
! Отговори
Ченге преди 10 години
Правилно Волен отиде в Куба следва Сирия и Украйна на Янукович защото на колониалното робство трябва да бъде сложен край. Другаря Тодор Живков и Другаря Фидел Кастро са двамата ръководители поставили началото на Българо Кубинската борба против империализма и колониализма. Многобройни са посещенията на Български партийни и държавни ръководители в Куба през социализма. А никой не посети Куба през демокрацията. нека не търсим на Волен с какви средства е ходил а да го подкрепим че върши антиколониална борба
166
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коя е тази граблива птица на снимката ?
165
6
 
12
 
! Отговори
Kaleko Alekо преди 10 години
Ей много им бръкна в гъзовете Волен на ГЕЙберунгелите. Какви ли не компромати не съчиняваха- магистрала Тракия,Луфтханза сега били персонал в невзрачен Белгийски ресторант. Утре може да кажат че на луната *** инзънземни. Не се мъчете,безпомощни сте. Какво ли не опитвахте,но АТАКА вече 9-та година е БГ.парламент. Средставата които хвърляте за измислени компромати са хвърлени на вятъра. УВЕРЯВАМ ВИ
164
2
 
4
 
! Отговори
Оправдание преди 10 години
Един политик казва:Аз крадях защото другите крадяха.Аз харчих народна пара защото и другите харчиха.
163
10
 
9
 
! Отговори
Рози преди 10 години
И да пишете минуси и не , вие сте едни злобарчета ,сноби, въртигъзовци на келипира. Господин Сидеров е пич , а вие сте едни дребни мошеници .
162
2
 
9
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
До Kaleko AlekоТиквуня се оплете между Волга и Мерцедес, меджу мотор и двигател, като Фидосова на едноседалков лифт.....
161
4
 
12
 
! Отговори
Kaleko Alekо преди 10 години
Гледайки Борисов забелязвам, че човецеца се СЪСТАРЯВА прогресивно и има защо...Боко губи всеки ден пари и то много пари...Не само, че не печели нови средства, както е свикнал, но и губи ежедневно от НАТРУПАНИТЕ крадени средства. Ако така продължи още няколко месеца Борисов ще се разболее от мъка и то от доста страшна болест. Предлагам да го съжалим, да го ОБЯВИМ ЗА ВЕЧЕН И ПОЧЕТЕН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ И ДА МУ ДАДЕМ ТЕЛЕВИЗИОННО ВРЕМЕ, ВСЯКА ВЕЧЕР, КАКТО И ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА КРАДЕ БЕЗКОНТРОЛНО ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ.