Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!

Сидеров: "Борисов пръсна милиони да развежда певици"
Обновена: 13 дек 2013 19:06 | 13 дек 2013 19:02, Камелия Цветанова
325
Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания!
Снимка: БТА, архив

ГЕРБ нямат основание да ми искат оставката като председател на комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси освен страха, че има много сигнали срещу техни основни фигури - Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Росен Плевнелиев. Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров в Чунцин, Китай, цитиран от БТА.

Той е част от парламентарната делегация, водена от председателя на Народното събрание Михаил Миков, която е на официално посещение в Китай до 17 декември.

Още по темата
„За разлика от лидера на ГЕРБ, който похарчи 34 милиона държавни пари, за да развежда с правителствения самолет свои приятелки певици, шантонерки, футболисти, аз не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания, които са извън официалните", заяви Сидеров.

Според него ГЕРБ търсят повод да го отстранят от поста председател на комисията.

По думите му ГЕРБ в миналия мандат упорито са гласували срещу това той да заеме този пост, защото са се притеснявали, че ще бъде непримирим към техни реални нарушения.

Сега са намерили повод в поредната фаза на компроматна война срещу мен, смята лидерът на "Атака".

Според него причината е, че е настъпил сериозни интереси в зелената енергетика, като е внесъл поправката за таксата за ВЕИ-тата.

Тази промяна рязко намали печалбата от ВЕИ и съвсем логично очаквам да понасям и удари, посочи Сидеров.

Така той си обяснява компроматната офанзива, която по думите му се лее в медиите. Помолен да уточни дали има предвид снимките от негови пътувания, той каза, че в самите снимки няма нищо компрометиращо, а вижда опит за очерняне в интерпретацията и внушенията, които се правят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
3
 
11
 
! Отговори
атака срещу Атака преди 10 години
Гръцкият Самарас е удостоен с награда от Европейския еврейски,конгрес за забрана на Златна зора и неговото лидерство да бъде "пример и модел за останалите в Европа ,когато Гърция заеме ротационното президентство на ЕС през януари"се казва в статия на The Jewish Daily Forward"European Jewish Congress Award's Greece' s PM for Ban on Neo-Nazis".Много платени антибългари в сайта или откровени "късогледци".
199
9
 
15
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н Антимутра,Няма смисъл.Вече на всеки стана ясно що за продажна шантонерка е Болен. Че кой националист ще влезе в коалиция с малцинството, срещу което уж се бори?Ама Ви разбирам, иде Коледа, искате да изкарате някой лев... Цъкайте постове, пък дано на новата работа е по-добре.
198
12
 
11
 
! Отговори
sdkfz преди 10 години
Калеко......Поздравявам че прогледна и че най- накрая разбра че за бедността и ограбването не са виновни Сидеров и ПП.АТАКА а тези които управляваха тези 4 години назад.....Години на безскрупулно ограбване на Държавата която я опоскаха като термити..Това е грабителктата хунта ГЕРБ....Наистина те поздравявам,хубаво и приятно е когато върл,заблуден Гербераст прогледне......
197
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do nqkakav si !Tisi platen provokator !
196
10
 
15
 
! Отговори
sdkfz преди 10 години
Клониран Калеко, каквото и да напишеш, няма да зашиеш разпраните задни части на отзадноподатливата Боленка. Не се аби...залудо...
195
17
 
20
 
! Отговори
Kaleko Alekо преди 10 години
Уважаеми форумци ! Драги бедняци,бачкатори и роби за минимално заплащане ! Я да ви питам ? Сидеров ли завари 9 милиарда фискален резерв и остави 2.7 милиарда ! Сидеров ли източи сребърния и пенсионния фонд,парите на здравната каса,нашите пари от здравни осигуровки ? Сидеров ли ви вдигна пенсионната възраст и направи така да блъскате докато умрете ? Сидеров ли ви сложи данък на влоговете преди 7 месеца,данък на спестяванията на хорицата,на белите им пари за черни дни ! Заради Сидеров ли сте бедни
194
7
 
23
 
! Отговори
касък сач преди 10 години
дпс и атака единственият изборморалът и чесноста на лютвито и воленнямат граница, по-велики са от сталинпо умни от геоги димитров и по всеодайни от димитър благоев.да живеят великите пророци волен и лютвиаллах да ви пазидпс и атака напред и победа.
193
7
 
11
 
! Отговори
sdkfz преди 10 години
Волен си е проС ***!раС не знам що го дъвчете даже толкова - не заслужава. :)
192
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do Reni I za oniq Rasate beshe pisala che go iskash za premier ! Znachi si tehen chovek ....
191
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да са живи и здрави всички които гласуваха за този нагъл лъжец,лапайте му горчивата попара ,да ви е сладко.БОЛЕНЕ ИЗВИНИ СЕ БЕ
190
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания! "Борисов пръсна милиони да развежда певици"*** Един на друг си вадят кирливите ризи, правят циркове докато безскрупулно харчат народните пари а народа, мизерува и гладува и се чуди за коя партия да гласува. Всички партии са еднакви служители на една система а този дребосък е най големия хитрец
189
2
 
7
 
! Отговори
Ченге преди 10 години
До 6502 И защо да падне защото искаш колониализъм *** такъв . България и Куба да се върнат към сътрудничеството от преди 1989
188
10
 
18
 
! Отговори
Kaleko Alekо преди 10 години
СЪБИТИЯТА КОИТО БЯХА ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ МУТРИТЕ БОРИСОВ-ПАШАТА С ПОДГЛАСНИЧКИ-ЯНКА И ВАЛЕРИЯ БЯХА С ЦЕЛ ДИСКРЕДИТИРАНЕ НА ПАРТИЯ АТАКА!!!УВИ НЕ СТАНА ТОВА КОЕТО ИСКАХА ЗАЩОТО СА -1-ПРОСТИ2-БЕЗДУХОВНИ3-БЕЗ ПОДКРЕПА ОТ СТРАНА НА ИЗСТРАДАЛИЯ НАРОД КОЙТО ТЕ МАЧКАХА С 300 ЛЕВА ЗАПЛАТИ ДОКАТО СЕ ВОЗЕХА НА СВОЙТЕ ЧЕРНИ -МУТРЕНСКИ ОТ НАРКОТИЦИ ДЖИПОВЕ!РЕКАПИТУЛАЦИЯ-1-НАРОДА ЗАОБИЧА ОЩЕ ПО СИЛНО ПАРТИЯ АТАКА!2- ВОЛЕН СИДЕРОВ С ДНЕШНА ДАТА ИМА 23 ПРОЦЕНТА ОДОБРЕНИЕ ОТ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ!
187
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ReniЗа мен ти си ***!
186
4
 
10
 
! Отговори
marsian преди 10 години
Сидеров е млад меринджей,затова е бъкан с пачки .
185
11
 
15
 
! Отговори
Kaleko Alekо преди 10 години
Волен Сидеров излезе с изявление :"Платени криминални структури целят да хвърлят страната в хаос ! Румен Николов - Пашата , Борисов и Цветанов хвърлят страшно много пари с цел да спасят кожите ! Те хвърлят нашите откраднати пари ,не лично техните ! Хвърлят парите от тези които липсват във валутния резерв , парите от контрабандата,амфитаминовите и кокаинови канали ! Хвърлят тези пари които сега трябваше да са в резерва,в здравната каса,при пенсионери,работещи и безработни !БРАВО ВОЛЕНЕ !
184
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има само един лек за тоя *** и за останалите в парламента,Той е лек с история,Той е разпространен по целия свят,Той е безотказен,Той е...АК-47 !!!Точка!!!Друго тия не ги лови!!!
183
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
откаде лични пари..................от ТВ СКАТ ЛИ.че *** Турска..........ДРУГО НЕСИ РАБОТИЛ.....................ОТКАДЕ ПАРИ БЕ ПРОДАЖНИК....................*** ТУРСКА!!!!
182
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
защо беше в куба, докато се гласуваше бюджета, глава?
181
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров е напълно прав в случая