Който по долен начин се занимава с мен, е лош човешки материал!

Доста пари се дават, за да се имитират протести, каза Сидеров
21 дек 2013 17:07,
171
Който по долен начин се занимава с мен, е лош човешки материал!
Снимка: архив, БТА

Протестите през 2013 година свидетелстват за това, че има доста пари, които се дават, за да се имитират протести, защото голяма част от тези протести бяха платени. Появиха се вече и професионални, платени протестиращи. Това заяви в „Годината" по Дарик радио лидерът на „Атака" Волен Сидеров.

"Появиха се професионални протестиращи, които за 100 лева излизат със семейството, за 1000 лева нападат полицай. Това са тарифите", каза Сидеров.

Ако говорим за протестите, които започнаха февруари, довели до предсрочни избори, то тогава имаше ясни искания. „Атака" не е участвала в тях, защото ние имахме собствени и конкретни тези, каза лидерът на партията.

„Във февруарските протести имаше осъзнатост, а в летните протести нямаше осъзнатост. Имаше крясъци, викове, вувузели, думкане на тъпани и нездрав шум", коментира той.

„Защо протестиращите преди това не излизаха, за да се противопоставят и на избора на предишни правителства, срещу избора на Цветанов, например, който е един физкултурник и стана министър на вътрешните работи и вицепремиер", попита той и допълни, че още от самото начало е бил инспириран опит за държавен преврат.

„В определени моменти ставаше кристално ясно, защото този опит за преврат стояха ГЕРБ, структурите на ГЕРБ, силовите структури и криминалните им групировки. Ние ги изброихме, дадохме сигнали в прокуратурата и в МВР, описахме кой се занимава с разпределянето на парите, мои колеги бяха ранени. Разни шоу халтураджии, които се подиграваха с пластмасовата маса, с която колегите ме пазеха, защото аз можех да съм с разбита глава, можех и да не съм жив след тези вандалщини, продължават да се гаврят с опита да бъда убит тогава, защото можеха да ме убият с огромните камъни, павета и бутилки, които хвърляха", каза Сидеров.

"Тогава полицията, ръководена от Цветлин Йовчев, стоеше с кръстени ръце и безучастно наблюдаваше как вилнееща и хулиганска тълпа се опитва да ме убие с камъни. С всичко това продължават да са подиграват определени водещи, медии и шоухалтураджии, които взимат огромен брой пари за тези поръчкови плювни по мен. На тяхната съвест оставам това, нека да им се случи същото, пожелавам им го", допълни той.

Относно снимките, които се появиха за Волен Сидеров, той заяви, че е бил на много места, но не е бил на държавни разноски, и допълни, че не знае кой ги е направил.

„Не коментирам анонимни снимки, сигналчета и опити за компроматчета и т.н. Нямам угризения. Всичко това се случва, защото настъпихме много здрави интереси през тази година", допълни още Сидеров.

Тези, които в момента по долен начин се занимават с мен, са лош човешки материал, заяви Сидеров по повод компроматите, появили се за него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още по темата: Волен Сидеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
13
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
До Анонимен 105Стига глупости ве майна, 1000 лева заплата след 24 години ограбване и преди това 45 години диктатура равно на 70 години див комунизъм. БВП е 50 млд, знаеш ли колко малко е това, след нас са Молдова и африканските страни. България няма нищо, ресурси, производство, нищо ве..само *** с дебитни карти. Кви хиляда лева, парите са преразпределени в "бившите" комунистически фамилии. С много зор и знания могат да се изкарват 1000 лева но не и мин. заплата
95
16
 
11
 
! Отговори
АТАКА+ВМРО преди 10 години
Кампанията ,която се води с/у АТАКА по всички медии е толкова явна,че на човек веднага му става ясно,че има засегнати доста интереси на олигарси и еничарски партии като ГРОБ и БСП.Какво се занимавате с някакви пикливи сметки на Сидеров,а не кажете къде отидоха 2милиарда от приватизация на частните пенсионни фондове,4 милиарда от фискалния резерв и още 2 милиарда,източени от здравната каса при управлението на ГРОБ !!! Смешници....
94
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Борисов беше на власт почти 4 години, защо той не вдигна доходите? Г-н Сидеров ще направи минималната заплата 1000 лева, когато има не 23-***, а 123-*** депутати и управлява държавата.
93
1
 
4
 
! Отговори
haha преди 10 години
razcepih se ot smqh
92
13
 
35
 
! Отговори
ТОЯ ПА.... преди 10 години
...ЕГАТИ ПОМИЯРА ....ХА,ХА,ХАААААААААААА....ПА СЕ ПРАВИ И НА "СВЕТЕЦ"..ХА,ХА,ХАААААААААААА....НАЛИ ГЛАСУВАХТЕ ЗА НЕГО...НАЛИ ВИ ДОНЕСЕ ПО 500лв.-ПЕНСИЯ и 1000лв.-ЗАПЛАТА ,БЕ....ЯЖТЕ МУ СЕГА ДИРНИКА , ЗА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА!ДА ВИ Е СЛАДКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
91
14
 
17
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
До Анонимен 99ВиШ сега, Волен няма негови пари, когато почна да създава АТАКА е бил без нито един лев, всички пари които той има са на българския измъчен народ. Даже и да са лични от заплатата му той няма право да ходи в Куба при положение, че съвсем съзнателно е станал роб на българския народ. И аз бях в Куба 2006 година, Лондон-Куба 2600 паунада за 1 седмица с билетите, ама си ги изработих честно парите дърайки кабели, а не съм обещавал 1000 лева заплата на сънародниците си. При положение..
90
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров ако е тарикат да прави като Борисов за аудиозаписите и СРС.Не коментира незаконни записи и че те са манипулирани.Точка.Снимките са незаконни и са обработвани с Фотошоп.И двамата занаят че са истински и съдържанието е истина,но се правят на умрели лисици.Така се оцелява.И двамата ако ме са по медиите ,дали те ще говорят или тях ще ги одумват,все едно,че ги няма.
89
18
 
14
 
! Отговори
Ивайло преди 10 години
Поръчковите журналисти нападат Волен Сидеров за една почивка, а са оставили на спокойствие тези които ограбиха народа и съсипаха държавата - Костов, Кунева, Доган, Станишев, Борисов и останалите национални предатели. Волен Сидеров не е управлявал една минута и не е ограбил народа, а точно обратното, казва истината и се опитва да измъкне България от колониалното робство, само че вместо да му помагат, те го плюят.
88
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Остналите български политици ограбиха народа, натрупаха милиони и си построиха палати, но за българските медии това не е скандално. За тях е скандално, че Волен Сидеров е отишъл да си почине за няколко дни, при това със лични средства. Със такива поръчкови и продажни журналисти, тази страна няма да се оправи никога.
87
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този квото и да каже все е храчка.От всяка дума прозира злобата на комплексара.
86
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама този да не е в БГ?
85
12
 
11
 
! Отговори
каун сурат преди 10 години
Господа сексулно незадоволени хейтърчета от този и много други сайтове! Преди въпроса "Кой предложи Пеевски?",който има ясен отговор,би трябвало да отговорите преди всичко на себе си"Кой вкара Атака в 3 поредни парламента?" Не сте ли това точно вие и нещастастните ви приятели и роднини,които сте превърнали омразата,ксенофобията,хомофобията и най-вече човекофобията в начин на живот? Всеки гласувал за Атака носи лична отговорност и няма никакво право да протестира или да се оплаква от мизерията си
84
1
 
13
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
За пореден път ви казвам на всички застъпници на всички партии, нищо няма да промените с поколения. Тия кавали са се главозамаяли, Варадеро, оргии, Тиквата се смята за Батман, Гея е под чехъл на зла *** и наследник на пресъпници. Отивате на избори и с всеки глас ги правите по-богати и по-влиятелни. Няма смисъл, нова партия на хоризонта- Бареков, прай сметка, соло *** на Цветан Василев, върти се сучи се само и само да не се работи за интереса на народа...
83
11
 
8
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Защо всички евреи и еврействащи се вдигат в бойна тревога като видят написано ВОЛЕН СИДЕРОВ?! Защото това е единственият български политик и по анализ на кръвта и по политическата си платформа. Щом Бог е направил да се появи такъв човек в жидовското робство, по касапско и от турското, значи се гласи и да издуха жидите от България като пръдня.
82
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГОРД ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТРЯЯЛ
81
22
 
5
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
До БГКак Сидеров е на издръжка хем от Русия, хем от Турция, вечните противници ???Пян ли си или просто плямпаш поредни глупости за Волен на изуст.ДПС ги вкара в парламента българския избирател, нека ти припомня!БСП също!Щом искаш #ФОСТАВКА, значи или си *** на Касим Дал и Курева или си мазен комуноидален гЕРПераст, какво предлагаш в замяна ???
80
8
 
21
 
! Отговори
ivan00000 преди 10 години
Сидеров е психопат..... трябав да бъде пребит с камъни и да бъде хвърл;ен в някоя мина...
79
0
 
0
 
! Отговори
nerez преди 10 години
ммммммммммммм......МАСАААА
78
2
 
5
 
! Отговори
dimitar преди 10 години
tova e lebedovata pesen na siderov.samo glupak i naivnik bi glasuval za nego.pokaza se kato furnadjiiska lopata.kakvo moje da se ochakva ot edin nezavarshil seminarist-,,ne me gleday kakvo pravya a mi me slushay kakvo ti govorya".nishto poveche ot edin moshennik.
77
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Патриотите в България се питат защо и те като Волен не могат да отсядат в някой тузарски хотел в Париж или на Варадеро.Защото не са истински патриоти.