Който по долен начин се занимава с мен, е лош човешки материал!

Доста пари се дават, за да се имитират протести, каза Сидеров
21 дек 2013 17:07,
171
Който по долен начин се занимава с мен, е лош човешки материал!
Снимка: архив, БТА

Протестите през 2013 година свидетелстват за това, че има доста пари, които се дават, за да се имитират протести, защото голяма част от тези протести бяха платени. Появиха се вече и професионални, платени протестиращи. Това заяви в „Годината" по Дарик радио лидерът на „Атака" Волен Сидеров.

"Появиха се професионални протестиращи, които за 100 лева излизат със семейството, за 1000 лева нападат полицай. Това са тарифите", каза Сидеров.

Ако говорим за протестите, които започнаха февруари, довели до предсрочни избори, то тогава имаше ясни искания. „Атака" не е участвала в тях, защото ние имахме собствени и конкретни тези, каза лидерът на партията.

„Във февруарските протести имаше осъзнатост, а в летните протести нямаше осъзнатост. Имаше крясъци, викове, вувузели, думкане на тъпани и нездрав шум", коментира той.

„Защо протестиращите преди това не излизаха, за да се противопоставят и на избора на предишни правителства, срещу избора на Цветанов, например, който е един физкултурник и стана министър на вътрешните работи и вицепремиер", попита той и допълни, че още от самото начало е бил инспириран опит за държавен преврат.

„В определени моменти ставаше кристално ясно, защото този опит за преврат стояха ГЕРБ, структурите на ГЕРБ, силовите структури и криминалните им групировки. Ние ги изброихме, дадохме сигнали в прокуратурата и в МВР, описахме кой се занимава с разпределянето на парите, мои колеги бяха ранени. Разни шоу халтураджии, които се подиграваха с пластмасовата маса, с която колегите ме пазеха, защото аз можех да съм с разбита глава, можех и да не съм жив след тези вандалщини, продължават да се гаврят с опита да бъда убит тогава, защото можеха да ме убият с огромните камъни, павета и бутилки, които хвърляха", каза Сидеров.

"Тогава полицията, ръководена от Цветлин Йовчев, стоеше с кръстени ръце и безучастно наблюдаваше как вилнееща и хулиганска тълпа се опитва да ме убие с камъни. С всичко това продължават да са подиграват определени водещи, медии и шоухалтураджии, които взимат огромен брой пари за тези поръчкови плювни по мен. На тяхната съвест оставам това, нека да им се случи същото, пожелавам им го", допълни той.

Относно снимките, които се появиха за Волен Сидеров, той заяви, че е бил на много места, но не е бил на държавни разноски, и допълни, че не знае кой ги е направил.

„Не коментирам анонимни снимки, сигналчета и опити за компроматчета и т.н. Нямам угризения. Всичко това се случва, защото настъпихме много здрави интереси през тази година", допълни още Сидеров.

Тези, които в момента по долен начин се занимават с мен, са лош човешки материал, заяви Сидеров по повод компроматите, появили се за него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още по темата: Волен Сидеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
3
 
29
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Имам въпрос към добороволният *** гьотферен сидер ага и юрушистите: Какво стана с борбата ви с доганизацията на България. Как това се връзва с регистряцията ви в НС, че да го има правителството с участието на ДПС?Никога не съм дполускал, че агата и Юруш ще крепят ДПС на власт?!?Гнусно е и предтелско спрямо българите, които са се излъгали да гласуват за този ПСЕВДОнационалист. Той си е на издръжка на Русия и Турция!Юрушисти, изчезнете от България!Оставка на ореха!Не на ибрикчийството!
75
4
 
27
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Най-голямата ми грешка е, че гласувах за този ***. Повярвах му, че наистина може да промени нещо. Той обаче се оказа гуру в нищоговоренето и нищоправенето - държеше пламенни речи, плюнчеше се и дотам. Никакво мъжество, никакъв характер. Продаде себе си и избирателите си за пари. Дано историята му намери подобаващо място на политическото и обществено сметище.
74
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха ха ха колко си смешен ве ГЕЙ смотан Февруари не били платени а лятото били ами така ще кажеш *** смотана предател,нали ако падне това смотано правителство което ти държиш няма да имаш пари да ходиш по плажовете на Куба.Ей теб трябв да те хванат няколко найстина родолюбци и да те вържат на центъра на София и да те бият с камъни.
73
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ти най добре го знаеш за парите за протестите,от самоков тръгваха по 4 автобуса за централата ти.
72
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kubinski ibrikchiq !
71
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***!
70
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ибикчия ...
69
7
 
14
 
! Отговори
Az преди 10 години
Nqma li koi da ni izbavi ot toq 4erven bolen mozuk?!?! Da suberem pari i da si go poru4ame. Az li4no vednaga vadq 100 lv az celta.
68
9
 
27
 
! Отговори
художника преди 10 години
Като го гледам тоя ме хваща яд, че навремето не гласувах за Жорж Ганчев. И оня беше побъркан, ама поне беше патриот :):):)
67
11
 
34
 
! Отговори
Фотографа преди 10 години
Еиии Болен Мозък,не с камъни да те бият,теб обесен на някой стълб трябва да те сложат за назидание.*** ДОЛЕНIi
66
9
 
24
 
! Отговори
az преди 10 години
4ukolina i Bolen mozak edin x.i gi e pravil
65
10
 
35
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
Взимай Чуколина и Гаджева и заминавайте да правите извратени оргии, то е ясно на всеки че не се интересувате от Народа
64
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЪЦИИ ГЪЦИИ ГЪЦИИ ГЕРБЕРИЙЙЙ БЪЦИ БЪЦИ БЪЦИ БЪЦИЛИИЙЙЙ
63
11
 
27
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
ЧУКОЛИНА КЪДЕ СИИИИИИИИИИИИ
62
13
 
35
 
! Отговори
гешев преди 10 години
Ам Гъл, с прякор "болен лидеров" отлично знае тарифите, понеже той лично ги е въвел и плащал на предишни протести!
61
15
 
30
 
! Отговори
Фотографа преди 10 години
Еиии Болен Мозък,не с камъни да те бият,теб обесен на някой стълб трябва да те сложат за назидание.*** ДОЛЕН
60
6
 
20
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
До до 31 много точен коНямам идея колко пари ти плаща но трябва да си тотално изтрещял за да гласуваш за потури...а ками ли да го поддържаш.
59
2
 
21
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Винаги когато поемеш по пъта на това да свалиш, да разрушиш една система и да донесеш свобода за хората, ще понесеш удари, атаки, ако преди това не те убият.Не, че правя сравнения, но дори титани като Ботев и Левски, светци с кауза, дали всичкко за родината, не са успели да освободят България, защото всички са били зомбирани, уплашени и невярващи.Единствения път е национално обединение около светла кауза и борба за истината срещу циониските финансови деспоти, които ни поробиха икономически !
58
9
 
11
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
кажи си беееееееееее
57
13
 
16
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
Кажи бе Воленчо защо те е изоставила Чуколина......