Местан: Показваме зрялост в управлението на страната

"Носим отговорност да отстраним авторитаризма от управлението"
Обновена: 3 яну 2014 18:07 | 3 яну 2014 17:55, Камелия Цветанова
124
Местан: Показваме зрялост в управлението на страната
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на ДПС Лютви Местан поздрави членовете и симпатизантите на партията във връзка с учредяването на движението на  4 януари 1990 година.

„Днес ДПС отговорно превръща в политики програмата си, доказва на всеки български гражданин, който й вярва, последователност и зрялост в управлението на България в съответствие с европеизацията й като стандарти на демокрацията“, се казва в поздравлението, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата
Той определя третия мандат на партията във властта като не по-малко емблематичен от първия в периода 2001- 2005 г. (Кабинета Сакскобургготски и членството на България в НАТО) и втория от 2005 до 2009 г. (Кабинета Станишев и членството в ЕС през 2007 година).

„Сега ДПС носи високата вътрешнополитическа отговорност да възстанови необратимо демократичното устройство и развитие на България, да отстрани завинаги сенките на авторитаризма и силоващината от управлението на държавата.Това е най-безспорният паспорт за ДПС – зряла либерална партия с национална отговорност и европейска признателност“, пише още Местан.

Според него 2013 г. е била изпълнена с политическо напрежение.

„За нас обаче 2013-та г. не е белязана единствено със знака на катаклизмите и протестите, защото ние в ДПС дори в тях четем болезненото усилие на политическия процес и на гражданското общество да се излекуват от тежките рани, нанесени от четири годишното авторитарно управление“, посочва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
5
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
На тоя и на Со.ола, Октай Енимехмедов им показа, каквото трябваше да им бъде показано... скоро целият народ ще им го потвърди !
98
1
 
5
 
! Отговори
2588 преди 10 години
Местан бей е майстор на кухия лаф !Много ясно , че следват програмата си и няма да спрат докато не опоскат и малкото останало в България!
97
0
 
14
 
! Отговори
кусъктъх преди 10 години
ЕДИН E МЕСТАНОВ И СИДЕРОВ Е НЕГОВИЯТ ПРОРОКСАМО АЛЛАХ МЕСТАННОВ И ХРИСТОС СИДЕРОВ са истинските БОГОВЕ ВСЕВИШНИДПС И АТАКА МОРАЛНИТЕ СТОЖЕРИ НА ПЛАНЕТАТАКОРАНА И БИБЛИЯТА СА ПРОСТО ПАРЧЕТА ПАРЦАЛИВ СРАВНЕНИЕ С УСТАВИТЕ НА ДПС И АТАКАИСУС СИДЕРОВ + АЛЛАХ МЕСТАННОВСКИ = МОРАЛНИ ЧЕСТНИ ПАТРИОТИДПС И АТАКА = ПОБЕДАААААААА
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Презрялост, ефенди, презрялост.... За нищо не ставате, само крадете!!! То не бяха обръчи, то не бяха "свободи" за правото да станете мултимилионери на гърба на държавата, жива подигравка сте с изстрадалия български народ.
95
1
 
4
 
! Отговори
gost преди 10 години
Не бих и повърнал върху този гад.
94
0
 
8
 
! Отговори
Emil преди 10 години
Умря ви *** че сами се хвалите.
93
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Da opredeleno izrasnahte v manipylaciite , to s praktika se y4ite a vie praktikyvate dosta , opredeleno stanahte po- zreli v izmislqneto na sistemi kak da ypravlqvate pri nyleva podkrepa.
92
17
 
3
 
! Отговори
Софиянец преди 10 години
До всички Haters - не можете да стигнете и до малкия пръст на г-н Местан. Ако всички политици бяха като него България отдавна да е излязла от кризата !
91
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя от атака ли беше
90
1
 
5
 
! Отговори
Йовчо преди 10 години
Точно така Владо,добре казано Зидаров-отговорността е голяма,пълнете чувалите с пари и дим да ви няма .
89
1
 
14
 
! Отговори
Ле, ле преди 10 години
Каква зрялост бе, Местан? Смешници! За по-малко от шест месеца натоварихте деградиралия народ със заеми. Ей го сега още един. На това ли му викаш управление? Така и баба знае. Теглиш заем след заем, крадеш като за световно, пък после сганта народна ще връща. На чужд гръб и сто тояги са малко нали? Престъпници стеее, престъпници! У пандизааа!
88
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДПС показа... Бисеров, Пеевски, хидролога Доган и неговите съоръжения, обръчи от фирми, летящи чинии на екс-лидера, автобуси по избори, мозъчни промивки на бедния си електорат, агресия и провокативно говорене, с което застрашава спокойствието в страната.
87
3
 
18
 
! Отговори
баба пена преди 10 години
За каква зрялост говори този?Абе ,голям гъон сурат!
86
1
 
15
 
! Отговори
вървете си преди 10 години
Каква отговорност носиш? Защо не се засрамите. Вие сте долни узурпатори. Мръсни демагози. Най-антибългарската партия е бсп, тя ви крепи във властта. До безродниците се нареждат и нещастниците от атака. Вървете си с мир! Това не е страната на дпс.
85
2
 
23
 
! Отговори
кусъктах преди 10 години
МЕСТАНОВ Е ЕДИН И СИДЕРОВ Е НЕГОВИЯТ ПРОРОКСАМО АЛЛАХ МЕСТАННОВ И ХРИСТОС СИДЕРОВ = ПОБЕДААААААААДПС И АТАКА МОРАЛНИТЕ СТОЖЕРИ НА ПЛАНЕТАТАКОРАНА И БИБЛИЯТА СА ПРОСТО ПАРЧЕТА ПАРЦАЛИВ СРАВНЕНИЕ С УСТАВИТЕ НА ДПС И АТАКАДПС И АТАКА = ПОБЕДАААААААА
84
2
 
24
 
! Отговори
kremenaabv преди 10 години
какви мъже има в бг щом едно татаро *** от село Дръндар управлява държавата
83
2
 
21
 
! Отговори
АЛЛАХ Местаннов преди 10 години
Ооо свещени ЛЮТВИ МЕСТАНСКИ. по велик си от АЛЛАХ дори ислямът жалък той изглежда щом със уставът на ДПС се сравниНие от ръководството на партия ДПС започваме акция с коятода докажем че ЛЮТВИ е по-велик от ИСЛЯМА и АЛЛАХ.Ние турците който живеем в България искаме ДПС да се имени на ИСЛЯМа ЛЮТВИ да бъде заменено с АЛЛАХи така ръководството решивече ще бъде АЛЛАХ Местаннови вместо дпс ще бъде КОРАН ИСЛЯМ ПАРТИСЪ
82
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-н Местан е турски *****раст *** на доган-тиган и какво е това прекръстване на местности на турски имена комунистите са турски *** всичко което се прави е от страна на турците а премиера скункс какво прави...приема само турски идей сега да ду.аме супата март наближава стегаите си газовите коли че скъпо ще излиза след март да им видим постиженията през тази година може би данък пешеходец ще си имаме за да оправят тротоарите винетки-минетки данъци плащаме милиони но пътища няма
81
2
 
27
 
! Отговори
Х преди 10 години
90 НА 100 ОТ ДЕПУТАТИТЕ НА КОИТО Е ПОИСКАН ИМУНИТЕТА ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА ОТ ДПС.ТОВА ГОВОРИ ,ЧЕ Е ЕДНА МАФИОТСКА ГРУПА РЪКОВОДЕНА ОТ ДОГАН
80
28
 
2
 
! Отговори
Софиянец преди 10 години
Г-н Местан е един от малкото кадърни и интелигентни български политици и е чест за всяка партия да го има в редиците си. Изключителен ерудит, отговорен, фин, премерен в думите си Лютви допринася изключително много за развитието на страната ни! Политик от европейска величина !!!