Местан: Показваме зрялост в управлението на страната

"Носим отговорност да отстраним авторитаризма от управлението"
Обновена: 3 яну 2014 18:07 | 3 яну 2014 17:55, Камелия Цветанова
124
Местан: Показваме зрялост в управлението на страната
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на ДПС Лютви Местан поздрави членовете и симпатизантите на партията във връзка с учредяването на движението на  4 януари 1990 година.

„Днес ДПС отговорно превръща в политики програмата си, доказва на всеки български гражданин, който й вярва, последователност и зрялост в управлението на България в съответствие с европеизацията й като стандарти на демокрацията“, се казва в поздравлението, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата
Той определя третия мандат на партията във властта като не по-малко емблематичен от първия в периода 2001- 2005 г. (Кабинета Сакскобургготски и членството на България в НАТО) и втория от 2005 до 2009 г. (Кабинета Станишев и членството в ЕС през 2007 година).

„Сега ДПС носи високата вътрешнополитическа отговорност да възстанови необратимо демократичното устройство и развитие на България, да отстрани завинаги сенките на авторитаризма и силоващината от управлението на държавата.Това е най-безспорният паспорт за ДПС – зряла либерална партия с национална отговорност и европейска признателност“, пише още Местан.

Според него 2013 г. е била изпълнена с политическо напрежение.

„За нас обаче 2013-та г. не е белязана единствено със знака на катаклизмите и протестите, защото ние в ДПС дори в тях четем болезненото усилие на политическия процес и на гражданското общество да се излекуват от тежките рани, нанесени от четири годишното авторитарно управление“, посочва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
21
 
! Отговори
Bg turchin преди 10 години
Не г-н Местан, не вие и ДПС проявявате зрялост в управлението на страната, а хората които са гласували за ДПС проявят зрялост. От 24 години насам гласоподавателите на ДПС са обречени на мизерия, има населени места без вода и пътища да не говорим за образование!? Не ви е срам! Както обичате да се изразявате за политиката, че е говорене и език, аз Ви казвам, че не става само с думи, трябват и дела!
78
1
 
25
 
! Отговори
ivo преди 10 години
Ти си срам за България
77
0
 
26
 
! Отговори
ставри преди 10 години
СРАМ!!
76
1
 
18
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
Tozi turchin cial narod go plue,a toi misli,che dajd vali !
75
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МЕСТАНЕ,А ТИ СИ ПРЕЗРЯЛА С Л И В А! НАЗНАЧИ ЖЕНА СИ ЗА МИНИСТЪР И КРАДЕНЕТО Е ВЕЛИКО...***! ЧЕРВЕН *** - МИРИЗЛИВ!
74
0
 
25
 
! Отговори
ку преди 10 години
пак започнаха старите песни, да плашат...авторитаризъм бла бла, а тия са мамини слънца, баси лицемерите грозни
73
1
 
24
 
! Отговори
UCK преди 10 години
Тая незаконна пратия трябва да се затрие от лицето на земята. И всичките и членове да се изтикат зад решетките.
72
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Vsichki znaem che raboti za turskoto razoznavane..
71
1
 
22
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Показват зрелост във въртене на всякакви мръсни далавери !
70
1
 
19
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Толкова са зрели, че чак са презрели и изгнили !
69
1
 
17
 
! Отговори
ТЕ преди 10 години
КАРУЦАР КОЙТО СЕ МИСЛИ ЗА ЦАР...СЛЕДВАЩАТА ДОГАНОВА СМЯНА
68
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
разрушаването на българската държавност е неизменна цел на ДПС от 1990 г. В голям период това става със съдействието на БСП
67
1
 
8
 
! Отговори
Патка преди 10 години
***, прав си защо да правят деца като ги обричаме на мизерия и болести които не могат да излекуват без 1 -то левче телефонно обаждане от някой бедняк.Кога ще го разберат политиците ни?Отговор: тогава когато ще изчезнем като нация.
66
2
 
19
 
! Отговори
Путев преди 10 години
Людовик,ДПС е единствено олицетворение на злоупотреба с власт с цел лично облагодетелствуване за сметка на народа. Разсипахте хубавата ни родина. Не само крадете, но и съсипахте народа. Половината работоспособно население емигрира. Които са тука не искат да правят и деца.
65
2
 
16
 
! Отговори
лидия преди 10 години
Когато фесовете си налагат като решението да не се променят имената на месности с турски наименов във Варна и като има такива продажници като БСП -ски Областен управител който взема просташки решения и предизвиква размирици как да вярваме че сте зрели и вършите добри неща за народа и и страната.След като сме в България имената на улици,мес ности и градове ще бъдат с български превод което е редно и логично.Защо продължавате да лазите по нервите на българският народ и показвате неуважение
64
0
 
9
 
! Отговори
5f5 преди 10 години
А..Мазню....
63
0
 
16
 
! Отговори
Дарина преди 10 години
Ама вас никой не ви иска бе Местан.Само глупави закони измисляте.Ще удържате данък върху заплатата на бедния работещ и ще ги върните точно колкото една заплата чак следващата.Не може ли след като сте толкава загрижени въобще да не го отдържате цяла година отколкото да се отдържа и после връща.Абсолютна глупост.Умишлено бавите процесите в България и вредите докато си управите задкулисните игри и далаверите и после който иска да ви управя бакиите.Лъжите народа на дребно.
62
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Долу Месан!!!;)
61
0
 
3
 
! Отговори
uzunow преди 10 години
Subsidiitena partiite dase namaljts 80%.Brojt na deputatite dastane 120 .Wsi4ki dalaweri na uprawljwastite na pokaz i na sad.Samo taka tezi *** ste si polu4at polagastotoim se.
60
0
 
14
 
! Отговори
NAGLOST преди 10 години
NAGLEC