Местан: Показваме зрялост в управлението на страната

"Носим отговорност да отстраним авторитаризма от управлението"
Обновена: 3 яну 2014 18:07 | 3 яну 2014 17:55, Камелия Цветанова
124
Местан: Показваме зрялост в управлението на страната
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на ДПС Лютви Местан поздрави членовете и симпатизантите на партията във връзка с учредяването на движението на  4 януари 1990 година.

„Днес ДПС отговорно превръща в политики програмата си, доказва на всеки български гражданин, който й вярва, последователност и зрялост в управлението на България в съответствие с европеизацията й като стандарти на демокрацията“, се казва в поздравлението, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата
Той определя третия мандат на партията във властта като не по-малко емблематичен от първия в периода 2001- 2005 г. (Кабинета Сакскобургготски и членството на България в НАТО) и втория от 2005 до 2009 г. (Кабинета Станишев и членството в ЕС през 2007 година).

„Сега ДПС носи високата вътрешнополитическа отговорност да възстанови необратимо демократичното устройство и развитие на България, да отстрани завинаги сенките на авторитаризма и силоващината от управлението на държавата.Това е най-безспорният паспорт за ДПС – зряла либерална партия с национална отговорност и европейска признателност“, пише още Местан.

Според него 2013 г. е била изпълнена с политическо напрежение.

„За нас обаче 2013-та г. не е белязана единствено със знака на катаклизмите и протестите, защото ние в ДПС дори в тях четем болезненото усилие на политическия процес и на гражданското общество да се излекуват от тежките рани, нанесени от четири годишното авторитарно управление“, посочва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
10
 
! Отговори
ebb преди 10 години
а това вместо да ходи гладно и болно то управлява а сега ми кажете за кои гласувах те???
38
0
 
30
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Този и Станишев все едно са от друга планета. Осират се, но никога не си признават и непрекъснато повтарят колко хубаво са се ***.
37
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Евала на ДПС ! Целта им беше да махнат Бойко-защото само той от всички които управляваха до сега ,не се коалира с тях,махнаха го и сега ни въртят на малкия си пръст. Как може да сме толкова глупави
36
8
 
5
 
! Отговори
ebb преди 10 години
един е местан и мохамед е неговия пророк
35
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква зрялост бе ***, останаха една шепа хора
34
0
 
30
 
! Отговори
дрян дрян преди 10 години
КАКВО ДВИЖЕНИЕ.ПЕТА КОЛОНА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ.И НАШИТЕ ДЕМАГОЗИ АКТИВНО ИМ СЛУЖАТ.Дрян но само в *** леики и 4угухени кратуни. щшпоои
33
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
дръгльо, дръглив ,на бунището, там ти е мястото.Казах.
32
19
 
4
 
! Отговори
ДПС София ! преди 10 години
С теб сме Местане, до момента в който станем 82-ри виляет на Турция ! ! !
31
0
 
1
 
! Отговори
Отговорност преди 10 години
се носи като си излежи съответния управник присъдата, при доказано счупване на държавата, например оня Виденов или Бат'Бойко, пък що не и ти, като гледам накъде вървим...
30
0
 
21
 
! Отговори
Петров преди 10 години
Кой ви е избрал да ръководите страната,че чак да показвате зрялост? Нали нямате коалиция с комунистите! Няма по-нагли от вас ,комунистите и лъжепатриотите от юруш!Колко време ви трябва да чуете хората,че не ви искат!
29
0
 
17
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Андрей Луканов и ченгесарите от разпуснатите служби са виновни за създаването на ДПС. Съсипаха България, буквално я разпарчатосаха. И то без война. В момента такива ни управляват. Те никога няма да помислят за народа, за икономиката, за стандарта и благосъстоянието на обикновения българин. Такива се водят само от личния си интерес и от нищо друго. Тия които им вярват са наивници и имат голяма вина за случващото се в момента. А за това изчадие на снимката - пожелавам му само лошо!
28
0
 
23
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Тук бяхме, понеже ГЕРБ никога не са вземали заеми. Не случайно България беше извадена от списъка на държави с висок бюджетен дефицит.
27
12
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
DPS E NAY LOYALNATA I NAY TO4NA PARTIYA,A TURCITE NAY RABOTLIV ETNOS V BGNE ZNAM ZASTO IMA TAKAVA ZLOBA KAM TYAH
26
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Агент Павеле, млъкни и се скрийте колкото се може по-бързо. Каква зрялост, след като се загледа човек, какво правите с назначенията на регионалните структури по места. Вземете за пример РИОСВ във Велико Търново (назначен бивш депутат от ДПС, даскал), Национален Парк Централен Балкан в Габрово(назначен общинския председател на ДПС, който е банков чиновник). Това, че клатите БСП, не е равнозначно на зрялост, а си е изнасилване на всички българи.
25
0
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Този който допусна ДПС като партия,трябва да бъде съден и вкаран в затвора.Те са най крадливите и алчни за пари.
24
2
 
26
 
! Отговори
Хей народ поробен... преди 10 години
Докога ще ги търпим тези наглеци и лиемери! Те са просто едни престъпници добрали се до властта. Нищо не променя този факт, тяхната същност. Това че носят костюми, говорят празни натруфени фрази (като този Местан) и имат държавна охрана от полицията не ги прави по-малко престъпни. Всичките им дела са кражба от нашата страна. Действията им водят към гибел. Тях не ги интересува бъдещето на България, дали тук ще останат да живеят българи. Даже напротив - работят точно против обикновените българи.
23
1
 
22
 
! Отговори
А преди 10 години
Уникална зрялост, кредит след кредит на наш гръб.
22
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единица за наглост и безочие - 1 (един) Местан. В нормалната си форма се употребява само за политици. Понеже е твърде голяма величина, ако се случи нужда за оценка на нещо от обикновеният живот, за по-голямо удобство се ползва кратната единица 1 мили Местан или даже 1 микро Местан - (1 по 10 на -6 степен) .
21
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Слабичко, Местанчо, слабичко. Много йезуитски казано, трябва повече екшън. След като осветиха някои от вас като дилянчо и бисеров, трябва повече агресия, иначе пак ще дадете "жертви".Но нищо, макар и по-бавно, почистването на политическата нива продължава.Както се казва за пет лева ще се избиете. Лошото е, че дори и пет лева не останаха. Аре със здраве.
20
1
 
32
 
! Отговори
истината преди 10 години
Вие сте най-големите *** ,заедно с бсп ,управлявали държавата ни ,от създаването и !!