Местан: Показваме зрялост в управлението на страната

"Носим отговорност да отстраним авторитаризма от управлението"
Обновена: 3 яну 2014 18:07 | 3 яну 2014 17:55, Камелия Цветанова
124
Местан: Показваме зрялост в управлението на страната
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на ДПС Лютви Местан поздрави членовете и симпатизантите на партията във връзка с учредяването на движението на  4 януари 1990 година.

„Днес ДПС отговорно превръща в политики програмата си, доказва на всеки български гражданин, който й вярва, последователност и зрялост в управлението на България в съответствие с европеизацията й като стандарти на демокрацията“, се казва в поздравлението, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата
Той определя третия мандат на партията във властта като не по-малко емблематичен от първия в периода 2001- 2005 г. (Кабинета Сакскобургготски и членството на България в НАТО) и втория от 2005 до 2009 г. (Кабинета Станишев и членството в ЕС през 2007 година).

„Сега ДПС носи високата вътрешнополитическа отговорност да възстанови необратимо демократичното устройство и развитие на България, да отстрани завинаги сенките на авторитаризма и силоващината от управлението на държавата.Това е най-безспорният паспорт за ДПС – зряла либерална партия с национална отговорност и европейска признателност“, пише още Местан.

Според него 2013 г. е била изпълнена с политическо напрежение.

„За нас обаче 2013-та г. не е белязана единствено със знака на катаклизмите и протестите, защото ние в ДПС дори в тях четем болезненото усилие на политическия процес и на гражданското общество да се излекуват от тежките рани, нанесени от четири годишното авторитарно управление“, посочва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
13
 
! Отговори
55 преди 10 години
Ами показвате като има продажници като Станишев! Вижте какво става във Варна!!Познайте чие нареждане изпълнява Областния ?
58
5
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
До boyko_stoew: Да си припомним какво казваше Бил Клинтън: "Икономиката ***!" Това сега е най-важното: да се отлепим от дъното, да има растеж и на БВП и на доходите на мнозинството от хората. Това е, което ни е нужно. С което не се отрича и необходимостта от решаване на другите ни проблеми.
57
0
 
14
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
Като са узрели значи е време за бране, низане и сушене
56
0
 
12
 
! Отговори
boyko_stoew преди 10 години
Няма Зрялост в Управлението на Страната.Има инфантилно поведение и популистко надприказване в парламента.Има опити за назначения и назначения,които ми миришат на ***.Продължава да се работи "НА ПАРЧЕ"-без стратегия,а приоритетите са само на приказка.Правосъдната ни система си "отдъхва" от Цветанов.Реформите в здравеопазването ни, пак "чакат".Партийните субсидии са си пак ДОСТАТЪЧНО да се закупува мнозинството от неграмотния ни електорат. и така нататък.Докога и Докъде!?
55
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Показваме зрялост"Така, както сте узрели, ви е време вече да падате от дървото.
54
1
 
12
 
! Отговори
много тъжно преди 10 години
А този даже е един от малцината , говорещи правилен български в парламента !Ужас !!! Няма ли най-накрая да се пръкант истински Българи в управлението !
53
29
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
DA JIVEEE DPS
52
0
 
16
 
! Отговори
К . Николов преди 10 години
"...защото ние в ДПС дори в тях четем болезненото усилие на политическия процес..."Хм...Защо имам чувството, че дяволът чете евангелието...? А Цанков камък, а Бисеров, а Пеевски..?
51
0
 
31
 
! Отговори
ТУРЧИН преди 10 години
САМО ИСКАМ ДА ОТБЕЛЕЖА, СЪС ГЛАСОВЕТЕ НА БЕДНИЯ И НАИВНИЯ ТУРСКИ ЕТНОС ДПС ВИНАГИ ОЦЕЛЯВА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ЦЕНА.И ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕНА НА ДПС РАБОТИ СЪС ПЪЛНА ПАРА ЗА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ И ЧАСТИЦА ОТ ТЯХ СА ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ.НИКОГА ТАЗИ ПАРТИЯ НА ДОГАН НЕ Е РАБОТИЛ ЗА ДОБРОТО НА ТОЗИ ЕТНОС
50
1
 
27
 
! Отговори
Голю Босев преди 10 години
Показахте че сте професионални крадци-- справка Бисеров, Доган, да се готви Данчо ментата, и още десетки печелили обществени поръчки,
49
0
 
25
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Няма ли БСП, нямя и да има ДПС!
48
0
 
23
 
! Отговори
МИРО преди 10 години
ТОЗИ НЕ Е ЛИ ВЛАДИМИР ЗИДАРОВ-ДОНОСНИКА ?
47
0
 
28
 
! Отговори
Да, да преди 10 години
ДПС беше основана с помощта на Андрей Луканов за да бъде патерица на БКП. Те са политически брокери, осребряват своя електорат, който живее в мизерия и невежество.
46
0
 
24
 
! Отговори
Гб преди 10 години
Погледнете в Биволъ и вижте как се дават интервюта от комунисти и турци. Само ще ви загатна с цитат "...Здравей! Изпращам въпроси, ако нещо искаш ти да кажеш, оформи го като отговор , аз ще напиша въпроса....Поздрав!"Такава журналистика ли искате?
45
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей *** турски, българите скоро щете уважат в задния двор така, както и доган не те уважава..ОСТАВКА ***!!
44
0
 
37
 
! Отговори
малииииии преди 10 години
1Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването.2.Любовника на Мая Манолова е министър.3 Жената на Местанминистър.4.Министърът на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв.6. Министърът на културата има извънбрачно дете от министърката на здравеопазването.7. Министърката на здравеопазването е приятелка на половинката на Станишев Моника 8.Министър на външните работи половинката на серГЕЙ Вигенин.9.Министър на труда е турчин с фалшива диплома.
43
0
 
23
 
! Отговори
marti преди 10 години
Местане,вземи направи един ъпгрейд на плочата си,че тази,която постоянно въртиш,взе да се изтърква вече!!!Толкова зрялост показвате,че скоро няма да има и кой по една по-цветуща да ви тегли,*** такива!!!
42
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този не е виновен, виновни са тея които се коалираха с него, убийците и разрушителите на България - БеееСееееПееее
41
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мръсен лицемер.... тръгнал от СДС и сега работи срещу Родината си !
40
0
 
20
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Партията на *** е рожба на ДС. Целта на тази мафиотска сруктура бе да вземе гласовете на българо мохамеданите, да ги държи в страх и да направи богати една шепа хора от обкръжението на ***, също агенти на ДС, заграбили икономикта. Този коварен, долен, гнусен, престъпен план и до ден деншен се изпълнява ! Добре че излезе едно момче. Октай Енимехмедов, та показа на ***, че "турците" в България няма до безкрай да позволят да ги правят на ***. Лошото е че държавта ни погива непоправимо.