Сидеров категоричен - няма да си дава имунитета

Той ще съди пострадалия полицай
Обновена: 7 яну 2014 18:03 | 7 яну 2014 17:00,
146
Сидеров категоричен - няма да си дава имунитета
Волен Сидеров по време на протеста. Снимка: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров е категоричен, че няма основание да даде имунитета си заради инцидента на летище Варна.

По-рано днес стана ясно, че прокуратурата се е заела с вчерашния случай, при който националистът и депутати от партията му участваха в словесен сблъсък в самолет с културното аташе на Франция, а на земята се спречкаха с пътници на летището. Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова не каза директно дали обвинението ще иска имунитета му, но не изключи възможността.

При инцидента пострадаха двама души - Димитър Бахнев и полицаят от "Гранична полиция" Костадин Колев.

Сидеров обяви, че смята да съди полицай Колев, защото говори неистина по медиите. Според Сидеров униформените са се държали арогантно с групата на „Атака”. Лидерът на партия „Атака” подчерта, че „скандалът е поръчка от най-високо политическо ниво и тепърва предстои да се разбере кой е неговият инициатор”.

По-рано днес пък той обвини областния управител на Варна Иван Великов, който е бивш прокурор, че е организирал събитията.

В понеделник вечерта стана ясно, че Сидеров е предизвикал грандиозен скандал по време на полета от София за Варна. Лидерът на „Атака“ бил придружаван от Десислав Чуколов, Деница Гаджева и почти цялата парламентарна група на националистическата партия.

Според думите на очевидец на информационна агенция „Черно море“ скандалът е предизвикан от вулгарното поведение на лидера на „Атака“. Той нападнал френското културно аташе, като поискал от нея да се легитимира. Млад мъж се застъпил за дамата и нарекъл Волен Сидеров простак. Лидерът на „Атака“ и двамата му спътници мигновено нападнали въпросния гражданин.

Според думите на очевидеца гражданинът понесъл няколко удара, а лидерът на „Атака“ публично заявил, че всеки, който го нападне словесно, ще получи същото отношение.

Самият Десислав Чуколов отправил директни нападки към въпросния гражданин и останалите пътници. Вие богатите българи, дето пътувате със самолети, снимайте, снимайте да пълните жълтите вестници, викал той, цитиран от очевидеца.

В последствие скандалът се пренесъл на паркинга пред летището, а Волен Сидеров е продължил да буйства пред погледите на жандармеристи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
20
 
! Отговори
anon преди 10 години
"от най-високо политическо ниво". това ниво простако е главата ти... най-високата ти точка. правилно си се насочил там да търсиш проблема, национални предателю...
87
4
 
33
 
! Отговори
Robocop преди 10 години
Хей, Сидеров ти грандиозан ***!
86
4
 
33
 
! Отговори
Гражданин преди 10 години
Крайно време е осъденият да бъде той.
85
3
 
34
 
! Отговори
Nikolai преди 10 години
Няма оправдание за глупостта, нито за комплексара Волен, нито за хората, които гласуваха за него. Докато няколко депутата не увиснат на въжето, нас ще ни е страх от тях .. а не те от НАС. Стойте си вкъщи и гледайте сеир, докато по ТВ битя децата ви, заспал народ!
84
2
 
28
 
! Отговори
Боклук! преди 10 години
На това ла*но *** му пожелавам през новата година да се издърви на някой по-ненормален от него мутрафон със същия по численост, но много по-подготвен антураж и да му навре имунитета де слънце не огрява, преди да му пръсне наглата кратуна!!!
83
3
 
23
 
! Отговори
marsian преди 10 години
Хей,Чу.ал ,като толкова много мразите богатите ,защо не се довлякохте с Жигули ,ами дойдохте със самолета ?Много сте калпави.Ако засека някой от вас такъв ще му изперкам ,че ще си забрави името .
82
4
 
23
 
! Отговори
Доктор преди 10 години
Вие- мнозинството в парламента и правителството сте като Сидероулу, Вие сте позор за България, Пропити сте от злоба и умраза-това ви обвързва в тройната коалиция, Чакам ви на 4 километър,
81
0
 
9
 
! Отговори
high fly преди 10 години
Samoletofobia se kazva tova.Rezultatat e :neobichaino naludnichavo povedenie i nepredvidimi reakcii:)
80
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смятам, че Атака и България ще продължат напред и без Сидеров.Има достойни хора които да го заместят, това да не е Герб?!
79
1
 
28
 
! Отговори
HST преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !И какво общо има глобализацията и националистите с поредната просташка изцепка на един ненормалник? Ами то не беше Луфтханза, то не беше Тракия... Тоя не е никакъв националист, ами комплексар и ненормалник!
78
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до г-н ЪцВ този парламент построен върху старо турско гробище е пълно с политически трупове!
77
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до г-н ЪцВ този парламент построен върху старо турско гробище е пълно с политически трупове!
76
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до г-н ЪцВ този парламент построен върху старо турско гробище е пълно с политически трупове!
75
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен не е луд, а има авиофобия и като влезе в самолет става страшно. Същото става и като шофира по магистралата с висока скорост. Изобщо Волен трябва да избягва воаяжите, мацуранките и френските шампанизирани вина, най- добре да се запопи и да се отдаде на духовните дисциплини. На Капка много ще и прилича да бъде попадия!)
74
6
 
19
 
! Отговори
Ъц преди 10 години
Спокойно колеги, този *** е политически труп. Жалко, че успя да измами и манипулира толкова много свестни люде, които гласуваха за него, а сега съжеляват, че са били поведени.псНе на Мутрите от Герб в бг парламентне на хамелионите от БКП и ДПСне на Вируса хАтака
73
1
 
10
 
! Отговори
dc преди 10 години
Управляващите слезнаха при простолюдието и буквално се сблъскаха с народа
72
0
 
11
 
! Отговори
Иван Нешев преди 10 години
"а вий... вий сте ***!" Христо Ботев
71
3
 
24
 
! Отговори
не син преди 10 години
В живота си не съм виждал подобен *** ! Не можех дори да си представя,че е възможно такъв психопат да буиства по улиците, многократно да напада гражданите,дори полицаи и да е на свобода !
70
0
 
23
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Дупе давам, имунитет не давам!
69
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прекалено много съвпадения свързани с "лудостта" на Волен.Налудничевото му и агресивно поведение не е резултат на емоционален изблик,а на съзнателно поведение,което си е поставило дадена цел.Игрички,подмолни действия и селски тарикатлък-това е българската политика,а политиците треторазрядни актьори.