Продават въздух от Родопите с обява в ebay

Цената е повече от скромна: 9 лири за торбичка
Обновена: 6 фев 2014 07:59 | 6 фев 2014 07:30, Анисия Иванова
13
Продават въздух от Родопите с обява в ebay
Родопите. Снимка, архив, Булфото

Торби с въздух от Родопите са обявени за продажба в световната търговска платформа ebay, пише в днешния си брой вестник "Труд". Цената на една торбичка с родопски въздух е 9 паунда. Предлагат се обаче различни разфасовки с по-големи количества.

Обявено е, че продаваният въздух е 100% органичен и идеален, ако потребителят имал нужда от креативност и творческо вдъхновение. На английски език в нея се описва: "Кой не е мечтал за "разчупване на веригата" от натовареното ежедневие и да избяга в планината, за да се наслади на снежна природа, чист въздух и ... тишина! Родопите са най-подходящото място за това. Свеж въздух от Родопи ви потапя в дълбините на планината..."

Указано е, че се продават ограничени количества. В обявата, качена на 26 януари, се обещава свежият родопски въздух да създаде също комфорт в офиса и дома на купувача и да изненада любимия му човек.

Продавачът е отбелязал, че всяка найлонова торбичка с родопски ефир е с написана дата на производство и купувачът има 14 дни да го върне след покупката. Разпродажбите на въздуха щели да се правят от 3 до 17 март тази година, указва обявата, но брояч е отчел, че вече има 10 продажби на торби с въздух.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: въздухобява
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Медиите не съобщават по хуманитарни расови и етнически причини, че ние редовно изнасяме в изсраел цистерни с кръв на 13 годишни българчета. Безплатно, с кръв не се търгува - само от приятелство.
9
2
 
2
 
! Отговори
Hmmm преди 10 години
Edna torbichka gratis Turska pradnja
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е за това не напускам България и Родопите, къде е оня министърпредседетел Камерън дет ривеше, че ще ги превземем......Сега требва да му продадем десет торбички родопски въздух омесен малко със звучна българска пръдня от боб и кисело зеле та ***!!!!!
7
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние сме бедни хорица...продаваме това което ни е останало....
6
4
 
15
 
! Отговори
kokalala преди 10 години
do 3Смешко ти може да си купиш земя в която и да е Европейска държава защо и те да не могат да си купят наша?Щото ти нямаш пари и се пукаш от злоба ,яд?
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей, не давайте идеи на нашето правителство...сега ще започнат да ни взимат данък въздух...Щом от него се изкарват пари...няма да се минат те!
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TO NA BYLGARINA NI6TO NE OSTANA VZEXA MU RABOTATA I ZAVODITE.VZEXA MU I ZEMATA SEGA OSTAVA I VYZDUXA DA MU VZEMAT I DA LQGAME DA MREM.TOVA E CELTA
3
0
 
22
 
! Отговори
Симо преди 10 години
Не е луд кой яде зелника ... Това е същото, като устройствата за икономисване на гориво и електричество - направено е за мързеливи хора, които с минимално усилие "постигат" невероятен ефект - включваш в контакта или запалката и готово. Но хитрото за търговците е, че е недоказуемо откъм ефект и не можеш да ги осъдиш че са ти продали светещо диодче за 200 лв. А тези пликове имат ефект - дишаш и се подобрява интелекта ти - след като отвориш плика осъзнаваш че си дал парите дал 9 паунда напразно :).
2
4
 
16
 
! Отговори
Данаил преди 10 години
а бе нали от 2014г. щеше да се продава вече свободно само земята на България на чужденци, за въздуха не беше ли поне от 2018 ?Или вървят комплект?А хората пакетирани по 200 лири парчето-кога?
1
0
 
21
 
! Отговори
Манго преди 10 години
Я искам от Каспичан тухларната.