Понякога се целуват, понякога се и ядосват!

Борисов не вярва коалицията БСП-ДПС да се разпадне заради агитацията само на български
Обновена: 14 фев 2014 12:16 | 14 фев 2014 11:07,
180
Понякога се целуват, понякога се и ядосват!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не вярва коалицията между БСП и  ДПС да се разпадне заради решението на парламента предизборната кампания да се води само на български език при второто четене на текстове от новия Изборен кодекс.

По-рано в пленарната зала беше отхвърлено предложение на ДПС, според което, когато кампанията се води на език, различен от българския, да се осигурява превод на български.  

„БСП и ДПС са много здрава коалиция като интереси, така че не вярвам подобно нещо да ги разклати“, коментира Борисов. Според него в момента ДПС са ядосани на социалистите.

"Нали знаете, когато се целуват хората, има го и моментът, когато се ядосват един на друг", коментира той.

Вижда се, че БСП са се разсипали като партия, виждате как уплашено гледат, каза Борисов и подчерта, че единственият изход за страната са предсрочни избори.  

Лидерът на ГЕРБ коментира и изказването на Лютви Местан, че приетото от НС решение е антиевропейско. Може би в изказването на Лютви Местан имаше и доза истина, но в следващите изказвания видях опит за голяма провокация, заяви Борисов по повод думите на депутата от ДПС Хюсеин Хафъзов.

Хафъзов заяви, че е гласувал против  потисническото мислене на част от българските депутати. Искам да бъда свободен и ще бъда свободен, заради тази свобода има  български граждани, които са лежали по затворите, каза Хафъзов. Следете всяка моя стъпка, защото съм готов да заплатя за свободата, аз ще бъде свободен въпреки вашите рестриктивни действия, допълни той. Хафъзов заяви, че ще върви по пътя на Ахмед Давутоглу от село Иглика, по пътя на Нури Адалъ и на Ахмед Доган. След неговото изказване депутатите от ГЕРБ и "Атака" напуснаха пленарната зала.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че не знае турски език и не е разбрал какво говори Хафъзов. Всеки човек, колкото повече езици знае, толкова по-добре, коментира Борисов, но подчерта, че в една предизборна кампания трябва да се говори на български.  

Според Цвета Караянчева от ГЕРБ голямата болка на ДПС е, че българските турци са разбрали, че има и друга партия, която може да защитава интересите им. Защото дълго време от ДПС ги лъжат, че те са хората, които могат да дават и социални помощи, и пенсии, и всичко останало, каза тя.

Според нея от движението с тези предложения се правят на големи демократи, но всъщност "маркират територия". По думите й случващото се в момента е скандално. Тя допълни, че от ДПС обикалят селата в смесените региони и разубеждават хората да не участват в подписката за национален референдум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко, ама с език ли се целуват БСП с ДПС ;)
128
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Замислих се, че аз съм спамел... Бил съм ***, имал съм опорни точки... Що се излагате? Престанете с тази инерция. Я се позамислете в последните години, не е ли всъщност Боко трола, спамъра и човека с опорни точки. Не е ли той, който на ден казва по една тема три, поне, различни неща и то глупотевини? Аз казвам това, което мисля! За разлика от него! Та, кой спами и кой получава пари, много пари за това???
127
9
 
2
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 10 години
Честит празник на любовта и обичта!!!Те се обичат,ама и аз ги обичам.А най- много обичам Люба Кулезич
126
2
 
12
 
! Отговори
българин преди 10 години
Чуедя се как могат да паднат толкова ниско Кутев и Йотова да плащат за толкова глупави коментари от троловете си, Всеки глупав коментар обслужва другата страна,
125
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов въпреки световната икономическа кризата успя само за 3.5 г. да направи толкова много за БГ, построи магистрали, завърши Тракия, която червените искаха да я дадат на концесия и сега щяхме да плащаме тол такси, обнови напълно София с надлези, подлези, метро, метростанции, Дунав мост 2, който предишните го протакаха цели 10 г! Той спаси БГ от фалит, защото когато дойде на власт завари хазната на минус 500 млн, което самия Орешарски го призна! Тогавашната Тройно Крадлива коалиция доведоха БГ до банкрут!
124
16
 
6
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
- Кой е Б.Б. (Баш Буда-лата),Бодигард на Тодор Живков, остава му верен докрай и му осигурява охрана дори по време на демокрацията-"Аз ще напусна МВР, но няма да напусна БКП" - с което той напуска системата и започва общ бизнес с Пашата и и Георги Стоев- Ахмед Доган лично го предлага за генерал- Георги Първанов му дава втората генералска звезда- Ползва се с подкрепата на Ердоган (посещения и пожелания за успех на Борисов на изборите)- Главния мюфтия му идва на крака.- Мафиотски Бизнес отношения с Трактора и Маджо (доказани).Те това е антикомуниста антибепесар.
123
5
 
3
 
! Отговори
ПЕЕВСКИ преди 10 години
ЦВЪКИ, АЗ ПАК ТЕ ОБИЧАМ, ВЪПРЕКИ ВСИЧКО!
122
7
 
2
 
! Отговори
ЕРДОГАН преди 10 години
БОЙКО, ПРИЯТЕЛЮ СКЪП, ОБИЧАМ ТЕ!
121
8
 
4
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
Бре...Колко чувствителен бил нашия Б.Б. (Баш-"Буда"-ла)...- Съпартийците му комунисти от КНДР (уволниха го от МВР, но още не си е върнал комунистическата книжка...) му били проблем..., а докато въоръжаваше приятелите им от Ал,Кайда сред "Сирийските Свободни главорези" и хилядите убити от тях..., дори със Зарин..., окото му не трепваше...- Бе направо си е "Нежна душа"....
120
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз избрах преди 14 години Терминал 2. Не съжалявам! Дори не ходя на почивка в България вече, понеже не искам да се чувствам като зидар сред хилядите бетонни сгради.
119
2
 
11
 
! Отговори
UK преди 10 години
Защо ние българите позволяваме това да се случва в нашата страна? Защо се оставяме на малцинствата да ни мачкат? Трябва *** най на края да разберат че това е БЪЛГАРИЯ, ако искат да говорят турски да си ходят в Турция или подяволите! Това е БЪЛГАРИЯ И трябва да се съобразяват с това, ако неим харесва ВЪН!!!
118
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТРОЛОВЕТЕ НА БСП се изложиха днес нямат подготвени опорни точки и пишат това дето го писаха и вчера
117
2
 
2
 
! Отговори
bg canada преди 10 години
Do cheren petar.Na maika si sina e tikva.Boiko pak s55142hte gi biesh s nasha podkrepa
116
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Анонимният, как е работата в Лийдуей Медия Солюшънс?
115
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според мен Бойко Борисов е накарал Станишев да целува Местан и да му се извинява, няма как да е иначе :)))))))))))))
114
2
 
16
 
! Отговори
не на комунизма преди 10 години
Дам гласуваш за бсп,получаваш дпс! Избирайте по съвест!
113
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Троловете на БСП във форума са 3-*** безработни и неграмотни ***...
112
5
 
12
 
! Отговори
aztam преди 10 години
Кой постове тук са на троловете ... и какви са им опорните точки :)1. Б.Б. задължително да го наричат Тиквата
111
1
 
7
 
! Отговори
Ко? не! преди 10 години
До Анонимен117-Точно обратно! Привържениците на БСП са стари комунисти облагодетелствани от партята,я с апартаментче,я с някоя службичка,я с някое червено куфарче! Няма да са я някой лежали в Беляне и пострадали от комунистическия терор хорица де
110
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
двама като се целуват и ядосват ,нали знаеш че третия го отнася.ти Тиква къде се буташ между шамарите