Шефът на НСО хвърли оставка

Мотивите за решението на Тодор Коджейков били лични
Обновена: 27 фев 2014 19:03 | 27 фев 2014 16:27, Камелия Цветанова
56
Шефът на НСО хвърли оставка
Тодор Коджейков Снимка: архив, Impact Press Group

Директорът на НСО генерал Тодор Коджейков е подал оставка. Причините за това са лични, съобщи президентът Росен Плевнелиев.

Той добави, че след като оставката е мотивирана с изцяло лични причини, най-добре е да не коментира, а отговорите на въпросите да дойдат от самия Коджейков.

„Оптимист съм, че добрата работа, която видяхме в НСО, ще бъде запазена”, лаконично обясни държавният глава.  Той не каза дали има номинация кой да заеме овакантения от генерала пост.

Коджейков беше подложен на силен натиск преди година, след като Октай Енимехмедов насочи пистолет към почетния председател на ДПС Ахмед Доган пред очите на стотици членове на ДПС по време на национална конференция, охранявана от НСО.

Коджейков беше назначен за шеф на НСО на 7 май 2013 г. Заедно с него своя пост напуска и заместник-началникът на службата полк. Калин Иванов,  съобщиха от НСО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още еди некадърник, назначен от Мутрата си отива, това е добре за БЪЛГАРИЯ !
49
3
 
9
 
! Отговори
додо преди 10 години
Герберите са *** + *** + тикви +++++
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В САЩ с 320 мил население има 50 генерала при военните. В България - 7 милиона и също има 50 генерала.Те ли са бедни, или ние толкова богати, че да се раздават генералските звания още и на полиция, и на НСО, и пожарникарски генерал, а и още заешки генерал(бивш шеф на ловно-рибарския съюз)?Време е да се усмирят малко тези мегаломански мераци, да се напише нов закон за званията и нещата да си дойдат реално на мястото си!
47
4
 
9
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Ot GERB vsi4ki sa s kupeni zvaniq i kupeni DIPLOMI
46
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НАЙ-ВЕРНИЯТ ЧОВЕК НА БОЙКО И ЦЕЦО НАПУСКА ПО ЛИЧНИ ПРИЧИНИ- ТОЛКОВА ЛИЧНИ, ЧЕ И ЗАМЕСТНИКЪТ МУ НАПУСКА- ТИЯ МИСЛЯТ ,ЧЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЧЕТАТА.
45
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То и Бисеров напусна неочаквано парламента по лични причини,а на края се оказа ,че е настъпил котака по опашката.Или се е олял ,или са го изгонили и двамата със заместника му .
44
5
 
11
 
! Отговори
девалвация на звания преди 10 години
Каква е тая наредба или закон, по който недоразумения от МВР, НСО и др. получават генералски и др. офицерски звания , като на практика нямат необходимата военна подготовка. Явно званията са толкова обезценени , че всеки политически връзкар с комплекси става генерал.
43
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червените *** не само че не разкриха 250000 работни места, а смениха всички възлови постове с хора на съюзниците си! По-големи предатели и ликвидатори на народа си не е имало и при бай Тошо!
42
8
 
7
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
"Той добави, че след като оставката е мотивирана с изцяло лични причини, най-добре е да не коментира, а отговорите на въпросите да дойдат от самия Коджейков".Росе,доста тенденциозно "добавяш" без да те е питал никой! Дали случайно ти си Пораснал с "продаване на хороскопи" на предния капак на колата си ? И по принцип,ти си нелигитимен по презумция "Обществено опасен"- поради целенасочено зловредно безумие",но и си Офшорний.И ти ще говориш за "право" !
41
9
 
8
 
! Отговори
Усмивката преди 10 години
Единствената умна постъпка на ***. Вероятно подшушната от друг?
40
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оптимист съм, че добрата работа, която видяхме в НСО, ще бъде запазена, казал Плевнята! Браво, те *** ако не се подкрепят, никой няма да го направи! Видяхме го този "генерал" каква чайка е, също като този, на когото беше пазвантин. Отдавна трябваше да му "хвърлят" заповедта за уволнение. Предполагам, че му се пази място в ИПОН-Борисов!
39
9
 
11
 
! Отговори
Генерала преди 10 години
Чао Мутро!Много закъсня !Вероятно напускаш доброзорно?
38
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те всички напускат по "лични" причини.
37
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да лично е 100%.ХАХАХАХА Аман вече,за толкова ли *** ни имат?Омръзна ми.
36
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е и генералите ли бягат.да бъде разжалван и да му се забрани да се занимава с подобна дейност
35
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само в ПИК! Премиерът Пламен Орешарски отрязал главата на бодигард 1 в държавата! Ядосвал се, че НСО не намира бързо задните входове, за да го измъква
34
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
29 е прав. Не може една нация ,която се славим с умни и интелигентни хора да издигаме неграмотни хора, без необходимото образование, само защото говорили на нашия просташки език. Хора опростачвате нацията с издигането на такива хора като този, ББ , ЦЦ и други калинки.
33
9
 
15
 
! Отговори
добронамерен преди 10 години
Само се вижте каква злоба и завист ви е обхванала! Човекът си е професионалист, каквито повечето никога няма да станат. Щом е решил да се оттегли вероятно си има причини за това, от хубавото никой не бяга. Жив и здрав да е
32
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Ти за Доган ли ревеш, бе червена утайко!
31
0
 
8
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Искрено и лично решение?