Не Борисов, Бареков ми даде пари, отсече Петното

Ако имам власт, ще ви приключа за 12 часа, кани се Миланов
Обновена: 9 апр 2014 10:53 | 9 апр 2014 10:40, Анисия Иванова
226
Не Борисов, Бареков ми даде пари, отсече Петното
Бисер Миланов. Архив: Булфото

Бойко Борисов не ми е обещавал и не ми е давал пари. Това каза Бисер Миланов-Петното, от затвора пред Нова телевизия. Той призна, че поне три-четири пъти е получавал суми от 10 до 20 хиляди лева от Николай Бареков. "Помислих, че иска да ни ползва като охрана", разясни Петното.

Миланов нарече лъжа изнесените вчера данни, че Борисов му е дал 500 000 лева, за да се окървавят протестите.

Вчера във временната комисия в парламента, която трябва да разгледа случаите с Христо Бисеров и с Бисер Миланов-Петното, председателят на национално движение „Свобода” Йордан Бонев разкри, че в края на миналата година се е срещнал заедно с Бисер Миланов-Петното с бившия премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, от когото получили обещание за 500 000 лева и капаро от 12 хиляди лева, за да участват в протестите и да атакуват председателя на „България без цензура” Николай Бареков.

Още по темата
Днес Миланов нарече твърденията на Бонев лъжа. „Бонев дойде и ми предложи да подпиша една декларация, че Борисов ми е дал 500 000 лв, за да ме пуснат от затвора. Аз предпочетох да не лъжа хората. Той ми каза, че Борисов стоял зад ареста ми и даваше интервюта без мое знание. Друг мой съратник - Марио Генчев, е говорил с адвоката ми да подготвят декларацията. Борисов никога не ми е давал пари", отсече Миланов.

Той потвърди, че в края на 2013 г. е имало среща между него, Йордан Бонев и Бойко Борисов в Банкя.Той обясни, че връзката с Борисов е направил Бонев по Facebook, но отрече Борисов да му е предложил 500 000 лева за щурмуване на Народното събрание, от които Миланов да е взел 12 000 като капаро. "За протести не е ставало въпрос. Пита ме какво мислим да правим – да си останем вечно протестиращи ли, или да правим партия", каза Миланов.

Петното заяви, че за него Борисов е една интересна личност. Бареков постоянно искаше да разбере дали съм близък с лидера на ГЕРБ, обясни той. Отношението ми към Бойко не се е променило, имам представа за него, че е добър и народен човек. За протести изобщо не е ставало въпрос на срещата в Банкя, каза Миланов.

Той обясни, че Борисов не го е карал да прави абсолютно нищо срещу Бареков.

Не Борисов, а Бареков ми даваше пари, за да си разширя структурите си, разкри Петното. „Веднъж поиска да не ходя на протеста, който той бил създал – протеста срещу Камен Ситнилски”. Тогава беше вторият, третият път, когато ми даде пари. Три-четири пъти ми е давал по 10 000 лева, единия път ми даде 20 000“, каза Петното. 50 000-60 000 лв. ми даде, уточни той.

„Последните 10 000 лв., които ми даде, бяха, за да ходя пред къщата на Борисов", заяви Миланов.
На въпрос дали протестите през лятото са били платени и дали той е получавал пари от Борисов за тях, той отрече.

"Даваха ми няколко милиона, за да се откажа, да не се занимавам, да си гледам живота. По това време бяхме на палатковия лагер, протестите бяха свършили. Не искам да казвам името на човека, защото може да стане опасно за неговото здраве, но предполагам, че парите са от олигарси", заяви Миланов.

Петното предположи, че зад протестите може да стои ГЕРБ. „Предполагам, защото аз не съм видял никой от ГЕРБ да плаща“, застрахова се той, но беше категоричен, че протестите са плащани от всички, които имат изгода от тях.

Видимо ядосан в края на разговора, Миланов се закани, че всички, които вървят срещу него, ще носят много сериозна наказателна отговорност.

„Ако имам власт, ще ви приключа за 12 часа“, отсече Петното.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички вие *** който докарахте Българите до това положение, дано Господ ви съди и накаже . Знам, че страх нямате от Него, но спокойно един ден рано или късно всеки от вас ще познае разплатата.
184
19
 
8
 
! Отговори
боко преди 10 години
Видно е, че е упражнен натиск върху Петното, за да не натопи Борисов. И двамата са за затвора!
183
14
 
6
 
! Отговори
леке преди 10 години
Ясно е, че и Тиквата и *** са използвали Петното за мръсните си и долни схеми. Лошото е, че той си мълчи за Боко, явно е заплашен да не признава нищо, свързано с *** от Банкя.
182
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
BAREKA E BITA KARTA
181
1
 
16
 
! Отговори
ха ха ха преди 10 години
Гледах го тоя по ТВ!Голям *** и пълен мишок.Но не каза откъде е джипа.Откъдето е взел джипа , от там му дърпат конците.Много е лесно да се провери-има го на камерите.Но защо ли не го правят?????
180
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За нахалството на Бареков неикой не се съмнява но кой му ги дава тези отромни суми.....за много хора е без съмнение П Е Е В С К И и ДПС
179
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
189- А ти си *** милиционер, знаеш от кои...КО? ДА!
178
2
 
10
 
! Отговори
КО? НЕ! преди 10 години
До реалистТИ СИ КОНТРА РЕАЛИСТ ПРОВОКАТОР ПОЗИТАНСКИ НАВЯРНО
177
1
 
2
 
! Отговори
до 181 преди 10 години
До Анонимен И АЗ!
176
12
 
10
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Че е бил на Коледа при Тиквата е ясно , а и Тиквата не отрича/защото има записи и свидетели , иначе.../.Че е взел пари за протестите също е ясно.Че сега топи *** също е ясно.Че е *** , а не Петно също е ясно.Че в ареста е "поумнял"-няма спор.Но защо му викат Петното , а не *** не стана ясно.И защо му се обръща толкова внимание?Чакаме коментарите на Тиквата и ***..."Кажи ми кои са приятелите ти , за да ти кажа кой си!"
175
1
 
14
 
! Отговори
Негърчо преди 10 години
пуснете го на *** в затвора за 48 часа --всичко ще си каже
174
2
 
4
 
! Отговори
дo: байчарa преди 10 години
Некой тука в форума е Дасикане Рома , ше те хвана байчар мръсен
173
2
 
6
 
! Отговори
Негърчо преди 10 години
не съм ни от тия ни от ония ама тоя цървил требе да бъде разстрелян публично за да се даде пример какво заслужават терористите като него , дори и в затвора продължава да изпълнява политически поръчки . До вчера се репежеше на журналистите и псуваше --пуснете го на *** за 48 часа
172
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спомнете си добре - първото явяване на Петното беше началото на протестите през лятото и беше лично доведен на площада от Бареков -*** ! Тогава цялата им група беше изгонена от Народа , а *** - освиркан ! Останалото са м а н и п у л а ц и и !
171
0
 
11
 
! Отговори
G. Milanov преди 10 години
Mitova, много си проста *** , жена, само глупости бълва устата ти! Червена ли си, кафява ли си, но имаш пилешки мозък. *** няма пари да плаща, дават му ги олигарсите от една банка, целящи да се докопат до властта и тогава вече мафията официално ще управлява България. Вижте само кого издигат ужким местни организации на ДПС за евродепутат. Пореден срам и позор за нацията - Бареков премиер, Пеевски евродепутат, а защо не го предложите и за еврокомисар. Резил и то пълен !
170
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много им пречи тоя Борисов на крадливите управляващи, чак и аз ще гласувам за него!!
169
0
 
2
 
! Отговори
дo: 175 преди 10 години
Мразя Дасикане Рома , не ги харесвам
168
0
 
5
 
! Отговори
???????????????????? преди 10 години
Доживотен Затвор за Тероризъм и Дезинформация
167
2
 
6
 
! Отговори
байчар преди 10 години
Тоя прилича на Сливенски Ром така начерените ''байчари''
166
2
 
8
 
! Отговори
Какво стана преди 10 години
Руската Корпоративна банка с представител дудук бюрек купува наред за да дестабилизира България подобно на Украйна.Лъжи,пари,платени *** и чисто ,,чисти ръце'',омърсени с чисти путинови пари.НОВИТЕ ПОДМОЛНИЦИ В ЕВРОПА.