Не Борисов, Бареков ми даде пари, отсече Петното

Ако имам власт, ще ви приключа за 12 часа, кани се Миланов
Обновена: 9 апр 2014 10:53 | 9 апр 2014 10:40, Анисия Иванова
226
Не Борисов, Бареков ми даде пари, отсече Петното
Бисер Миланов. Архив: Булфото

Бойко Борисов не ми е обещавал и не ми е давал пари. Това каза Бисер Миланов-Петното, от затвора пред Нова телевизия. Той призна, че поне три-четири пъти е получавал суми от 10 до 20 хиляди лева от Николай Бареков. "Помислих, че иска да ни ползва като охрана", разясни Петното.

Миланов нарече лъжа изнесените вчера данни, че Борисов му е дал 500 000 лева, за да се окървавят протестите.

Вчера във временната комисия в парламента, която трябва да разгледа случаите с Христо Бисеров и с Бисер Миланов-Петното, председателят на национално движение „Свобода” Йордан Бонев разкри, че в края на миналата година се е срещнал заедно с Бисер Миланов-Петното с бившия премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, от когото получили обещание за 500 000 лева и капаро от 12 хиляди лева, за да участват в протестите и да атакуват председателя на „България без цензура” Николай Бареков.

Още по темата
Днес Миланов нарече твърденията на Бонев лъжа. „Бонев дойде и ми предложи да подпиша една декларация, че Борисов ми е дал 500 000 лв, за да ме пуснат от затвора. Аз предпочетох да не лъжа хората. Той ми каза, че Борисов стоял зад ареста ми и даваше интервюта без мое знание. Друг мой съратник - Марио Генчев, е говорил с адвоката ми да подготвят декларацията. Борисов никога не ми е давал пари", отсече Миланов.

Той потвърди, че в края на 2013 г. е имало среща между него, Йордан Бонев и Бойко Борисов в Банкя.Той обясни, че връзката с Борисов е направил Бонев по Facebook, но отрече Борисов да му е предложил 500 000 лева за щурмуване на Народното събрание, от които Миланов да е взел 12 000 като капаро. "За протести не е ставало въпрос. Пита ме какво мислим да правим – да си останем вечно протестиращи ли, или да правим партия", каза Миланов.

Петното заяви, че за него Борисов е една интересна личност. Бареков постоянно искаше да разбере дали съм близък с лидера на ГЕРБ, обясни той. Отношението ми към Бойко не се е променило, имам представа за него, че е добър и народен човек. За протести изобщо не е ставало въпрос на срещата в Банкя, каза Миланов.

Той обясни, че Борисов не го е карал да прави абсолютно нищо срещу Бареков.

Не Борисов, а Бареков ми даваше пари, за да си разширя структурите си, разкри Петното. „Веднъж поиска да не ходя на протеста, който той бил създал – протеста срещу Камен Ситнилски”. Тогава беше вторият, третият път, когато ми даде пари. Три-четири пъти ми е давал по 10 000 лева, единия път ми даде 20 000“, каза Петното. 50 000-60 000 лв. ми даде, уточни той.

„Последните 10 000 лв., които ми даде, бяха, за да ходя пред къщата на Борисов", заяви Миланов.
На въпрос дали протестите през лятото са били платени и дали той е получавал пари от Борисов за тях, той отрече.

"Даваха ми няколко милиона, за да се откажа, да не се занимавам, да си гледам живота. По това време бяхме на палатковия лагер, протестите бяха свършили. Не искам да казвам името на човека, защото може да стане опасно за неговото здраве, но предполагам, че парите са от олигарси", заяви Миланов.

Петното предположи, че зад протестите може да стои ГЕРБ. „Предполагам, защото аз не съм видял никой от ГЕРБ да плаща“, застрахова се той, но беше категоричен, че протестите са плащани от всички, които имат изгода от тях.

Видимо ядосан в края на разговора, Миланов се закани, че всички, които вървят срещу него, ще носят много сериозна наказателна отговорност.

„Ако имам власт, ще ви приключа за 12 часа“, отсече Петното.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези манипулации отдавна са ясни. По канал 3 предаваха как комисията за срещата на Борисов с петното разпитва Бонев. Няма си на идея каква простотия в ефира. Все едно *** събиране. Бонев ръси измишльотини, а ония тъпо го слушат и му задават още по-*** въпроси. Словото българско - под всяка критика. Такава простотия в манипулирането дори не сте и на сън видели. След 25 години фасадна демокрация, без образование, здравеопазване и тотална липса на морал, резултатите са трагични. Боже, пази ни
124
8
 
1
 
! Отговори
пустиняка преди 10 години
две телевизии получават разрешение от съдия, за да интервюират Петното, очевидно с единствената цел той да каже в ефир, че не е вземал пари от Борисов, но е взел от Бареков, за да неутрализира ефекта от вчерашното изслушване на неговия авер Бончев пред парламентарна комисия. Прави впечатление и синхрона с който двете големи и уж конкурентни телевизии работят. Едната е взела преди другата интервю, но не го е излъчила вчера, което би направил всеки, който се бори за първенство, а услужливо е изчакала конкуренцията и дори е съгласувала часът на излъчване, така, че Петното да покрие половин час от
123
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
129Бареков дал пари на петното да свали правителството ли? Много си умен, няма що. Нали Барека свали Бойко от власт с бюлетин гейт. Май не можеш да събереш две и две, кой е давал пари на петното.
122
3
 
3
 
! Отговори
че преди 10 години
И защо трябва да се занимава цяла държава с някакъв комплексар, който явно се надценява, лъже, хвали, включва кого ли не в бълнуванията си?Да, Борисов и Бареков напълно биха могли да са го наемали...Но някак си не ми се вярва. И двамата са самовлюбени ***
121
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А НЕ БИЛ БОРИСОВ А БИЛ БАРЕКОВ :))) ЧЕ ТО ТОВА ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ГО ЗНАЕШЕ, САМО НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ЧЕРВЕНИТЕ ТИКВИ ГО ОТРИЧАТ???????
120
1
 
7
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Абе до кога ще ни занимават медиите с престъпници, които всеки път говорят различни глупости
119
21
 
3
 
! Отговори
Дамян преди 10 години
Да, Борисов не ти е дал 50 000, а много повече!
118
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това петно вместо в затвора,стана медийна звезда.ние сме държава на абсурда
117
22
 
2
 
! Отговори
Милен преди 10 години
Е няма такъв *** като Бойко, пак и пак прави и продължава да прави глупости, крайно време е да си изчистим ръцете от него Крайно време е .
116
16
 
2
 
! Отговори
Дани преди 10 години
По голям лъжец от това петно няма , Боко си е платил явно добре и вече не го плюе ама не с Бареков а Бойко го хванаха да си "пие кафето" а после да върви да разправя кой му бил плащал. *** смотан.
115
0
 
4
 
! Отговори
******************** преди 10 години
Бисер Петноно може и да работи за Хизбула , на български казано Тероризъм
114
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 116с Пеевски да
113
0
 
5
 
! Отговори
чл.146 (1)(2) от НК преди 10 години
щом казва ''Ако имам власт, ще ви приключа за 12 часа'' , значи се кани на Господари на Ефира дето го снимали незаконно чл.146 (1)(2) от НК
112
0
 
23
 
! Отговори
въпрос преди 10 години
- Каква е връзката на Евгения Барекова (жената на Николай Бареков) с някои от фирмите "Стрийм хидрострой" и "Хидро грийн инженеринг" които са дъщерни на Корпоративна Търговска Банка?
111
1
 
23
 
! Отговори
Ликувайте преди 10 години
До крадеца е разкритСЛЕД ФАКТИТЕ ПОДПЛАТЕНИ С ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАВИСИМОСТТА НА КРАДЛИВИЯ БЮРЕК ОТ ЕДИН ОТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ ОЛИГАРСИ НА ПРЕХОДА СОБСТВЕНИКА НА КТБ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ *** Е СВЪРШЕН И ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП. ЖАЛЪК,РАЗЛАГАЩ СЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП. НЕ СЛУЧАЙНО ЗАПАДНИТЕ МЕДИИ ГО НАРИЧАТ КОРПОРАТИВНИЯ ПОЛИТИК.
110
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 116Къде са го сравнили с Левски бе ***
109
0
 
3
 
! Отговори
смях преди 10 години
Ако дойде до съда делото същият ще е забравил кой му ги е дал. Амнезия братя доктори.... Както се казваше в песента на Фреди шоуто трябва да продължи.......
108
0
 
8
 
! Отговори
Господари на Ефира преди 10 години
Тоа е доказан престъпник лежал в Затвора , те трегнали с Левски да го сравняват , типично за Господари на Ефира
107
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков е *** и винаги е бил, а сега е слуга на Пеевски :)
106
0
 
8
 
! Отговори
крадеца е разкрит преди 10 години
Бареков е длъжник на Корпоративна банка справката е от имотния регистър: Кредитор ЕИК / БУЛСТАТ 831184677 КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА Ипотекарен длъжник ЕГН 8104044411 ЕВГЕНИЯ РАДОСЛАВОВА БАРЕКОВА Ипотекарен длъжник ЕГН 7210164486 НИКОЛАЙ ТИХОМИРОВ БАРЕКОВ Имот(вид, адрес) Поземлен имот, пл.No 582, парцел 22, площ по док. 880.000 кв. м., гр.София, Стара имотна партида: 149037; , обл. СОФИЯ-СТОЛИЧНА, общ. СТОЛИЧНА, гр.София Идентификатор Имотна партида номер 12168