Листата на Бареков - знакови лица от цялото общество

Росен Петров е предпоследен, Тезджан Наимова също с евроамбиции
Обновена: 16 апр 2014 16:22 | 16 апр 2014 16:10,
86
Листата на Бареков - знакови лица от цялото общество
Снимка: България без цензура

Николай Бареков, Ангел Джамбазки и Рада Коджабашева са първите три имена в евролистата на коалиция „България без цензура“. Номинациите бяха одобрени днес на национален съвет между партньорите в коалицията.

В обявената евролиста са номинирани 9 жени и 8 мъже. Три от местата са за женската организация на ББЦ „Евромайки“. 13 от кандидат-депутатите за Европейския парламент са от „България без цензура“, двама са от ВМРО, ЗНС и Гергьовден имат по един представител.

"Гергьовден" са номинирали Росен Петров, тъй като почетният им председател Любен Дилов-син има поети ангажименти. Петров е на предпоследно място в листата преди Красимир Каракачанов.

Лидерът на „България без цензура“ изтъкна, че са избрани знакови лица, а лидерите на партиите в коалицията са и експерти. „Май аз с моите три специализации в Америка и Англия съм най-неграмотен в този списък“, каза още Бареков.

Той обясни, че при реденето на тази листа са избрани представители на цялото общество дори като етнически и религиозен профил, от всички райони на страната.

В листата на Бареков влизат и лекоатлетката Тезджан Наимова и бившата депутатка от "Атака" Калина Крумова.

Останалите номинирани са Румен Йончев, Ивелина Йосифова, Даниела Колева, доц. Христо Бозов, Хайк Гарабедян, Десислава Тодорова, Ирина Добруджалиева, Мая Методиева, проф. Мирослава Кортенска, Ангел Славчев, Красимир Каракачанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
31
 
! Отговори
1 преди 10 години
Имам една забележка: Би било много хубаво някои снимки да се допълват от специален знак, известяващ читателя, че е желателно да се подготви с плик в ръка преди да ги отвори в едър план. Аз съм читател, на когото наистина му се повдига всеки път когато чете за г-н Бареков. За стреса е отделна тема, но нямам конкретно предложение.
44
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков от къде наливаш тези пари???? Пеевски ли те спонсорира за да знаем и гласумаме за милиардер ??
43
2
 
26
 
! Отговори
ИСТ преди 10 години
Разправят че кучетата имали десет пъти по силно обоняние от хората. Глупости. Тези са доловили миризмата на многото сиви пари преди пет месеца. Щом като и Росенчо ги е подушил значи много силно миришат.И тези щели да оправят България. Чувай х.............
42
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП+ДПС яко ни вдигнаха стандарта.Сега ДПС2(партия Дудук) ще довърши започнатото,а ние да стягаме куфарите за Европа,защото тук живот вече няма
41
4
 
25
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
До до 39, Разликата е, че Борисов го е грижа повече за неговия си имидж и власт, докато Бюреков е обикновен блюдолизец и затова е сложен-за да е покорен.БСП,ДПС,ГЕРБ,ББЦ са все партии на олигархията иначе, просто различни фракции, които са преплетени като свински черва.
40
1
 
37
 
! Отговори
Иван Пешев преди 10 години
Бареков много си вярва и бая пара налива , явно залога е голям, но ние си го знаем че е просто интригант средна класа.
39
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отбор юнаци - един до друг измамник до измамника.Видни дейци на корупцията реват,че са извън облагите от нея.За малко цвят са примамили някой младок - неориентиран недоволник или самовлюбен егоист.Много пари раздава този Бареков, бе.Той като новичък политик с "чисти ръчички" се явява продължител на идеите на комунистическия капитализъм. Като няма морал, дотам сме я докарали. Да ни "омайват" с лъжите си по медиите разни безскрупулни ***. Криви са ви сметките. Изборите ще ви изненадат много
38
1
 
24
 
! Отговори
Борис преди 10 години
До ББЦДо един все "познати", на никого неизвестни. С "особено" образование и интелект - гледай Байреков и Джамбазки.
37
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе чудя се, що като се появи статия за Барека и всички гербо и комуно *** се събират като мухи на такова ?Що така - не знам ?
36
1
 
34
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
Партията и листата на барека смърди като сто годишното месо на миро Мършата.
35
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само Бареков ще ни спаси. Навремето целуваше Тиквата а сега е против него. Платен *** е Бареков а всички около него са чакали. Само не съм сигурен проект на герб или дпс е този шут. Толкова тъпо племе сме че нямам думи. Някои пък ще гласуват за Валери Симеонов Винкела. Някогашен тъпкач на Калина Крумова.
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 36Нищо и няма, тя е като Иванчова Марийка - СЪГЛАСНА!
33
2
 
13
 
! Отговори
дам преди 10 години
И само да попитам , така рекламираната листа евромайки , на кои позиции са в листата , защото и на децата им е ясно , че шанс за избираеми места от Делян без цензура са първите две .А на тях са най изявените майки . . . водач на листа Дудуков. . . втори в листата Джамбазки
32
20
 
2
 
! Отговори
ББЦ преди 10 години
Все хубави хора
31
10
 
5
 
! Отговори
до 39 преди 10 години
ОК, съгласен съм, но я ми обясни ако обичаш, с какво партията ГЕРБ беше по-различна ?Освен може би с това, че имаше тоталната подкрепа на медиите, за разлика от ББЦ.Пък после разправяйте че медиите били на Пеевски, все едно някой ще ви повярва ...Защото от близо година, всички медии са впрегнати да върнат неграмотните некадърници отново на власт.Тогава вече и Господ няма да ни помогне ...
30
2
 
20
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
До Анонимен 21, глупав ли си или на такъв се правиш ?Партията на Бюреков е едно към едно НДСВ- платена и организирана от олигархията(българска и руска), за да се коалира с БСП и ДПС. Олигархията държи Бюреков за чепките, няколко по-популярни лица за привличане на електорат и много,много талаш-нищо незначещи "съглани". Някаква химера от болшевизъм и неолиберализъм - болшевишка демагогия в съчетание с неолиберално икономическо поведение-олигархията ще се нагуши пак.
29
2
 
18
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Горките Ние българи..........какъв Елит, какъв......
28
15
 
7
 
! Отговори
до 32 преди 10 години
и кво и е на Калинка Крумова - суперPичка - красива и интелигентна.Или ти си фен на Цвъчка Цвъчева ?Ама така е - то при Мутрата само хипопотами и неграмотници.
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 30 ТРЯБВА ЧАВКА ДА ТИ Е ИЗПИЛА УМА, ЗА ДА РАБОТИШ "***"!
26
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Млади, красиви, образовани - а не като мутантите и неграмотните калинки от ГРОБ.