Отчитаме, че БСП отнася негативи заради ДПС!

Станишев: Партньорството ни е в името на страната
Обновена: 23 апр 2014 19:27 | 23 апр 2014 19:26, Веселина Йорданова
49
Отчитаме, че БСП отнася негативи заради ДПС!
В Кърджали Станишев получи конче за сина си от отец Петър. Снимка: БТА

Отчитаме, че БСП отнася негативи заради партньорството си с ДПС, каза пред журналисти в Кърджали лидерът на БСП Сергей Станишев.

По принцип коалицията в България е непопулярна дума, но правим всичко в името на страната, допълни лидерът на левицата.

Още по темата
По думите му партньорството с ДПС се гради на каузата за възстановяване на икономика, държавност и социална справедливост.

"Докато правителството начело с г-н Орешарски изпълнява програмата, която е в основата на партньорството с ДПС, ще го подкрепяме", допълни той, цитиран от БТА.

Сергей Станишев каза, че е скандализиран от гласуването и решението на Европейския парламент по отношение на „Южен поток“, защото според него то не е справедливо към България. Той заяви, че проектът е важен за икономиката на страната и е един от източниците на диверсификация на газ за България.

Станишев съобщи, че през май се очаква да бъде представена подготвяната от правителството програма за реиндустриализация на България до 2020 г. и по нея да започне широко обществено обсъждане.

Лидерът на БСП е на посещение в Кърджали за срещи с бизнеса и актива на левицата. Той посети църквата "Св. Георги Победоносец" и гроба на депутата от БСП Димчо Михалевски. За по-късно през деня е насрочена неформална среща на Станишев с членове и симпатизанти от БСП.

„Кърджали е символ на българщината, един от градовете с голямо значение и се радвам, че и тук започва да се съживява икономическият живот. Макар и да става стъпка по стъпка и бавно, това е най-важното, за да могат хората да живеят по-нормално, по-сигурно и да имат достоен живот“, каза още председателят на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
14
 
! Отговори
Тодор Живков преди 10 години
Така казваше и Тодор Живков накрая се стигна до Проект Възродителен Процес 1986
5
2
 
37
 
! Отговори
Чичо преди 10 години
Безбожник, предател! Обеща, че няма да повеждаш евролистата и да бягаш в европарламента - сега водиш листата. Обеща АЕЦ Белене - още си седи гьола. Обеща 250 хил раб. места - безработицата продължава да расте. Обеща индустрия, доходи, намаляване на престъпността и контрабандата - нищо от това не се случи. Само една патладжанена прослойка от обществото намазва. Само на нея служите.
4
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Серж мачкай тиквите кухи гербави
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак ли го изкарахте това изразходвано изотзадзе херсонче?Ден не минава без да издокарате новина за почетния гражданин на Гейландия серГейчо.Аман вече-пак ми вгорчихте вечерта.
2
3
 
33
 
! Отговори
социолог преди 10 години
Не знам кой какво работи, но с Евролистата БСП , ДПС , Цензурата и Атака показаха, че въобще не ги интересува какво ще става с България. Станишев , Сидеров , Бареков и Пеевски са водачи на листите и с никакви сладки приказки за народа не може да се обясни. Това показва , че само Б.Борисов наистина е патриот и мисли за силна Държава. Той също можеше да се пише водач, но предпочете да бъде честен с избирателите и никакви опорни точки на мутреса Моника нямат значение.
1
2
 
27
 
! Отговори
ИСТ преди 10 години
Народа знае че е в името на далаверата 19-45 и...............................