Отчитаме, че БСП отнася негативи заради ДПС!

Станишев: Партньорството ни е в името на страната
Обновена: 23 апр 2014 19:27 | 23 апр 2014 19:26, Веселина Йорданова
49
Отчитаме, че БСП отнася негативи заради ДПС!
В Кърджали Станишев получи конче за сина си от отец Петър. Снимка: БТА

Отчитаме, че БСП отнася негативи заради партньорството си с ДПС, каза пред журналисти в Кърджали лидерът на БСП Сергей Станишев.

По принцип коалицията в България е непопулярна дума, но правим всичко в името на страната, допълни лидерът на левицата.

Още по темата
По думите му партньорството с ДПС се гради на каузата за възстановяване на икономика, държавност и социална справедливост.

"Докато правителството начело с г-н Орешарски изпълнява програмата, която е в основата на партньорството с ДПС, ще го подкрепяме", допълни той, цитиран от БТА.

Сергей Станишев каза, че е скандализиран от гласуването и решението на Европейския парламент по отношение на „Южен поток“, защото според него то не е справедливо към България. Той заяви, че проектът е важен за икономиката на страната и е един от източниците на диверсификация на газ за България.

Станишев съобщи, че през май се очаква да бъде представена подготвяната от правителството програма за реиндустриализация на България до 2020 г. и по нея да започне широко обществено обсъждане.

Лидерът на БСП е на посещение в Кърджали за срещи с бизнеса и актива на левицата. Той посети църквата "Св. Георги Победоносец" и гроба на депутата от БСП Димчо Михалевски. За по-късно през деня е насрочена неформална среща на Станишев с членове и симпатизанти от БСП.

„Кърджали е символ на българщината, един от градовете с голямо значение и се радвам, че и тук започва да се съживява икономическият живот. Макар и да става стъпка по стъпка и бавно, това е най-важното, за да могат хората да живеят по-нормално, по-сигурно и да имат достоен живот“, каза още председателят на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДПС е творение на ДС/БКП. Провалихте прехода, защото сте некадърни и прекалено алчни. Още 25 години трябват за да се оправят нещата, а до тогава под вещото ви ДС ръководство ще сте затрили България. Ромеите от Столипинов, Факултета и другите гета ще са избили и ограбили имотите на хората по селата и градовете. Казва се, че трябва да се прощава, но на вас бекапейци и кадесари, и Бог няма да прости.
25
3
 
2
 
! Отговори
Рая преди 10 години
Да ама ви излагат от ДПС и нямате единно мнение заедно.ДПС небива да са във властта защото много егоистично мислят само за етническият си електорат, а са там да мислят за всички българи независимо от етническата си принадлежност.Изпратени са не да облагодетелстват една група за сметка на друга.И не да крадат ,а да работят и да създават закони за абсолютно всички ,а не за отделни хора и групи.Това трябва да изчезне от съзнанието им г-н Станишев,защото търпите негативи от ДПС и ви излагат
24
22
 
3
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Странно,колко трябва да е сляп човек,че да забрави как другаря Буда се целуваше с Доган-подарил му геЙералски пагони,чрез Гоце,а да плюе по сереГей за същия грях ;) много промит...пърдон ,платен мозък *** бре ХАХАХХАХА
23
2
 
15
 
! Отговори
Samo minavam преди 10 години
Гащник-комунистически,извини ли се на българите за терора на *** или по ценна е целувката с ДПС,ръководството на които е до един доносници и ***.Интуитивно усещам,че никоганяма да се извините,защото сте *** и нямате род и Родина.Това е орисията на комуниста,да се скитате из улиците и да предавате и продавате всичко.За вас няма нищо свято.
22
1
 
12
 
! Отговори
Тази вечер се разбра преди 10 години
че от ЦИК са отхвърлили кандидатурата на Алекс Алексиев (синът на убития от комунистите през есента на 1944 г. Райко Алексиев).Има само три дена срок за възражения.Значи,мутресата Банева може да бъде независим кандидат, а е отхвърлен Алекс Алексиев,специалист от висша класа по проблемите на Близкия Изток и на Турция.Бил е съветник към Белия дом,но лобира енергично за интересите на България и за националната й кауза.Утре той ще направи изявление в "Денят започва" по Първи канал на Нац.телевизия
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Върхушката на БСП е с крайно десни убеждения, което рано или късно ще доведе партията до крах. Засега ги спасява наивността на пенсионерите, които считат Станишев за комунист, поради факта че баща му бе в ръководството на БКП. Но позицията им спрямо Украйна ще отнеме много гласове. В момент, когато фашистки щурмоваци палят клубове на украинската компартия, Вигенин им оказва подкрепа!
20
0
 
13
 
! Отговори
gogo преди 10 години
а как се целуваше с местан.... покорно и с език...
19
1
 
9
 
! Отговори
vvbbgg преди 10 години
Тц, тц,тцДаже и ДПС не мож въ надмини в приноса за негативи господин Станишев.
18
1
 
16
 
! Отговори
ЗА СЕР ГЕЙЧО преди 10 години
"Отчитаме, че БСП отнася негативи заради ДПС!Станишев: Партньорството ни е в името на страната"НЕ СЛУЧАЙНО КАТО СИ ПРОВИКНЕШ В БАЛКАНА ИМЕТО : СЕРГЕЙЙЙЙЙЙЙИ ЕХОТО ТИ ОТГОВАРЯ ГЕЙ, ГЕЙ, ГЕЙ.
17
1
 
12
 
! Отговори
superMuzzy преди 10 години
В името на коя страна г-н СтаниШеф....бъдете по конкретен ако може!?
16
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Без БСП в управлението на страната, няма да има икономическо развитие, социалната среда ще бъде смазана, както при дерибеите от ГЕРБ и АТАКА, и доходите ще тръгнат отново надолу
15
1
 
15
 
! Отговори
343456 преди 10 години
Станишев: Коалиция не означава доживотен брак*************Даде, значи, че си сваляте гащите за пари, за едното еване
14
1
 
21
 
! Отговори
гьнуьбицникг преди 10 години
А га са целувахте с Местан нищо подобно нямаше....
13
2
 
33
 
! Отговори
Мина преди 10 години
Станишев знае, че много от гласувалите за БСП, сега няма да гласуват и сега се оправда за коалицията с ДПС , партньорството с ДПС било в името на страната. Какво значи това, какво са направили те за тази страна и стига са лъгали бедния български народ, няма социална справедливост, няма икономика, безработица голяма, а те се борят за гласове и как повече да крадат. ДПС како са направили за Кърджали, хората там са крайно бедни, тази година и тютюня изкупиха по-евтино. Но има балами и има БСП иДПС.
12
1
 
28
 
! Отговори
турчин преди 10 години
Ако е така напуснете парламента и предсрочни избори и тогава ще видите властта през крив макарон. Направете нормални закони и съд за нарушителите и всичко ще е окей. Продажници сте и не мислите за хората проблема е в това.
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като наближат изборите се делкате,ама като лапнете власта, бързо започвате да се целувате.
10
23
 
6
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Обръщам се към симпатизантите на БСП-не се притеснявайте,след евро изборите(които се явяват тест за хунтата ГЕРБ),кликата ДПС ще прецени възможностите и ,ако хунтата ГЕРБ са запазили достатъчно брой избиратели,сама ще бие шута на БСП...Тогава Буда ще ги говори същите неща пред зомбирания си електорат,че се цуня с Доган в името на България...
9
1
 
19
 
! Отговори
ля ля преди 10 години
хайде стига глупости!!!! за коя държава се борите защото май май ми се струва че не е за България ???
8
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Убиецът на деца Станишев трябва просто да замълчи!Никога при никое управление в България не са били убивани деца като в момента при управлението на Орешарски!НИКОГА ПОВЕЧЕ ОРЕШАРСКИ !!!
7
2
 
32
 
! Отговори
зъл преди 10 години
"Станишев: Партньорството ни е в името на страната" коя страна бе плъх с фес?