Референдумите в Донецка и Луганска области са незаконни

Плевнелиев: Те бяха организирани от нелегитимни групировки
Обновена: 12 май 2014 21:31 | 12 май 2014 17:29, Камелия Цветанова
616
Референдумите в Донецка и Луганска области са незаконни
Росен Плевнелиев. Снимка: Булфото, архив

Проведените в Донецка и Луганска области „референдуми“ са в нарушение на международното право и на украинската конституция и представляват пореден опит да се ревизира установеният правов ред в Европа. Те бяха организирани от нелегитимни сепаратистки групировки, което ги прави незаконни и резултатите от тях не могат да бъдат признати.

Още по темата
Такава е позиция на президента Росен Плевнелиев, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

По думите на Плевнелиев България е изразила своята позиция в подкрепа на запазването на териториалната цялост на Украйна и счита, че подобни действия имат за цел по-нататъшната дестабилизация на страната в навечерието на президентските избори.

Украинският народ има суверенното право сам да реши своето бъдеще и да определи своя път чрез свободни и демократични избори, се посочва още в позицията на президента Росен Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


616
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
425
0
 
15
 
! Отговори
facebook преди 9 години
CONCHITA WURST and ROSITA PLUV are now friends.US Ambassador to Bulgaria and 4 other people like that.
424
1
 
16
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Абе на теб не ти ли забтаниха вече да се показваш и говориш неподготвен? Ти си нелигитимен понеже си избран с лъжа!Първо попитай народа какво мисли и тогава говори от тяхно име !
423
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чехлю пак се е упущил.
422
1
 
19
 
! Отговори
rumen221 преди 9 години
Браво Офшорналиев, браво...!!! Събитията в Украйна ни показаха, че... Като част от ЕС и НАТО една страна не трябва да си изгражда фалшиво чувство за сигурност - Според Офшорналиев НАТО и ЕС са ФАЛШИВИ СТРУКТОРИСамо чрез едно задълбочено евроатлантическо партньорство регионът е в състояние да се защити от негативно развитие - Според Офшорналиев - САМО КОГАТО ЕВРОПА СТАНЕ АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ, ще има сигурностСпоред поговорката Интереса клати феса излиза, че САЩ ДЕСТАБИЛИЗИРАТ ЕВРОПА!!!https://youtube/watch?v=Fs1BsfWMmpA&feature=youtu.be.
421
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Росита Плюв likes Кончита Вурст.
420
0
 
24
 
! Отговори
Трий-трий НО истинат преди 9 години
И да триете и пак да триете истината е една:Колкото и да показвате тая П-тка, Х-й няма да стане.
419
0
 
27
 
! Отговори
емо преди 9 години
*** демократи следващия път да гласуват за президент а не за *** клакъорка на запада като този
418
0
 
27
 
! Отговори
до леля Пена преди 9 години
Не лельо Пено-това означава ,че след като има такъв голям брой във форума,които са със отрицателна оценка за президента,той е за бракуване!
417
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този ***,който седи в президентския стол пак се изказва неподготвен.Неговият Вице е грамотен юрист,докога ще търпи този т.нар президент да се гаври с държавата?ИМПИЙЧМЪНТ!
416
0
 
27
 
! Отговори
сектор Кабул преди 9 години
Научихме нещичко и от Плевнелиев. Човечецът прави забележителни юридически открития едно след друго, и ги поднася като сурогатен чипс в макдоналдс: 1. Въоръженият преврат на майдан е "законен", и съобразен с украинската конституция. 2. Народният референдум в Луганкс е незаконен, и не отразява волята на народа. 3. САЩ не се намесват във вътрешните дела на Украйна, а й раздават хуманитарна помощ под формата на понички и телефонни директиви.
415
0
 
26
 
! Отговори
?????? преди 9 години
А ти законен ли си?
414
8
 
16
 
! Отговори
леля Пена преди 9 години
Имам въпрос.Вчера имаше сайт за безработицата и други по- важни неща.Махнаха ги, оставиха само този с изказването на Президента. Защо? Някой е решил ,че той е подходящ психично болните и простаците да си изливат лошото настроение върху него?От 533 изказвания само в десетина може да се намери разум, независимо в чия защита са. Останалите са пълен брак с кръчмарска закваска. това означава ли , че повечето форумисти са за бракуване , като негодни?
413
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Плевнелиев ,след като е такъв експерт по референдуми и избори,-да кажепред народа:неговия избор за президент беше ли легитимен?
412
2
 
34
 
! Отговори
Мама преди 9 години
Роска, виж манджата да не загори, остави ги тия изказвания за мъжете.
411
6
 
16
 
! Отговори
533 преди 9 години
До АнонименААА ИМА,ИМА КОМУНИСТИТЕ,КОИТО УЖ СА СТАНАЛИ ЦОЦИАЛИСТИ,ПРИСВОИЛИ И ОГРАБИЛИ НАРО С ПОМОЩ ОТ ДС! ПОХВАТИТЕ ИМ -ОПОРНИ ТОЧКИ,ЛЪЖИ,МАНИПУЛАЦИИ,ПЛАТЕНИ АВТОБУСИ ВОДЕНИ ОТ РАЗЛИЧНИ КРАИЩА НА БЪЛГАРИЯ ДА ВИДЯТ СОФИЯ,НО С ЦЕЛ ДА БЪДАТ КУПЕНИ И СПЕЧЕЛЕНИ НА СТРАНАТА НА КОМУНИСТИТЕ,ОПА ВЕЧЕ СОЦИАЛИСТИ!
410
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 530-КАТО НЯМАШ КАКВО ДА КАЖИШ ЕСТЕСТВНО,ЧЕ ЩЕ Е БЕЗ КОМЕТАР!
409
3
 
19
 
! Отговори
terminator преди 9 години
4eta komentaritevi i se smea nezakoni bili izborite (4e demokraciata ne besheli da napravish svobodno izborasi)pitam togava maidanovcite kak doidoxa koi gi ne izbiral,koigi preznava i koga sa piznati zalegitimni..ROSEN4O poslyshko ligitimno li e nasheto pravitelstvo,s tekeva pytiovci kato tebe ne v evropa ami na lynata da idem pak sme mishlenca.
408
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Незаконни били... Абе, Роска, а българските "сепаратисти" като се отцепиха от турците, законно ли беше?
407
1
 
23
 
! Отговори
Защо женка му я няма преди 9 години
След като Бойко и обърнал хастара и и се наситил, я пратил агитира за ГЕРБ в Амстердам - на червените фенери.Пък и мъжо и нали е тук, като види зор Бойко, той ще му извърти една шфирка.
406
3
 
21
 
! Отговори
Х преди 9 години
Според мен един президент преди да говори трябва да проучи как се отнася народа към темата по която ще говори.В противен случай народа ще го намрази.Не може 70 %от народа да е за а той да е против.