Бареков сигурен: Борисов и Цветанов смачкаха Георгиев

Депутатът молил за политическа защита
201
Бареков сигурен: Борисов и Цветанов смачкаха Георгиев
Николай Бареков. Снимка: архив, БТА

Завръщането на Даниел Георгиев обратно в ГЕРБ е в резултат на мощен натиск върху него, оказан му от Цветанов и Борисов. Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, след като по-рано днес депутатът съобщи, че няма да напуска ГЕРБ на брифинг в НС.

Според Бареков Георгиев е "свястно момче“. Обмисляше тази стъпка още преди Великден, искаше да работи и да помага на изборите", обясни той, като допълни, че му е жал за депутата.

Бареков посъветвал Георгиев да бъде смел, защото „с натиск, със заплахи, с милиционерщина и мутренски практики не се стига далеч“. „Смазали са го, смачкали са го. Това вече не е партия, това е СИК", възмути се лидерът на ББЦ.

Той разкри и че Георгиев го е молил за политическа защита и е искал гласност, ако се стигне до физическо нападение. "Защо е избрал да се върне в ГЕРБ, не знам. Има натиск и върху други депутати от ГЕРБ, които са напуснали", допълни Бареков.

Още по темата
Той предупреди, че "това е краят на ГЕРБ във вида Борисов, Цветанов и Красимир Велчев". Предупреждавам да внимават какво правят, защото ще сигнализираме и правоохранителните органи", отсече Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.

Ще ги бия в неделя толкова жестоко, че няма да могат да повярват, закани се лидерът на "България без цензура".

Бареков предупреди, че ще знае резултата на партията си във всяка секция, „ако някой има намерение да пипа нашите бюлетини“. „Ако някой се опита да опорочи тези избори, Европа ще го разбере, а в понеделник ще бъдем пред НС десетки хиляди. Да внимават Местан, Борисов и Станишев", закани се той.

Именно лидерът на "България без цензура" обяви вчера при посещението си в Сливен напускането на Георгиев, а впоследствие от НС съобщиха, че в 17.10 депутатът е подал заявление за напускане.

Днес обаче Георгиев уточни, че е направил това умишлено, провокиран именно от съобщения месеци наред за отцепването му. Веднага след това депутатът подал и второ заявление, с което се отказва от първото.

„Категорично, г-н Бареков нищо не ми е обещавал, с нищо не се е ангажирал към мен и с нищо не ме е провокирал да предприема каквото и да е действие по напускане на партията“, разясни днес депутатът.

Георгиев съобщи, че остава в ГЕРБ не само заради лидера Бойко Борисов, а и заради всичките си колеги в ПГ.

„Аз ги смятам и за свои съратници, особено когато сме подложени на изпитания”, коментира той. Депутатът обясни, че контактува с представители на всички политически сили, но не бил вербуван от нито една.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
1
 
1
 
! Отговори
Дая преди 9 години
Много ми е смешен Бареков как сега дава мило и драго да плюе по ГЕРБ,а преди съвсем малко време ходеше да подарява герберчета на Бойко и да го нарича генерале. Стигна се до там,че да къса вестник "Труд" в ефир,защото пишели против депутатка на ГЕРБ. И какво излиза,че той е защитавал същите,които днес нарича престъпници.Смяяяях!
161
1
 
3
 
! Отговори
Дая преди 9 години
Бареков е страшен ***! Когато се окаже поредният предал българите,пак ще си говорим с яростните му защитници.
160
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Млади, интелигентни българи да излезем на 25 и да смачкаме престъпната коалиция Цветан Василев, Бареков и Местан.
159
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако някой още не е разбрал, че Бареков е втората листа на ДПС много бързо ще го разбере след изборите. Как става тази работа, когато основния спонсор на ДПС - Търговско и корпоративна банка и нейния шеф Цветан Василев заедно със своя приятел мафиотът Делян Пеевски, неговите медии и най-гнусната от тях ТВ7 спонсорират ДПС и Бареков и им правят реклама. Да от време на време Бареков каже нещо срещу ДПС, за да заблуди глупаците и за съжаление и възрастните хора, че няма нищо общо с ДПС.
158
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бе , боклукчийска кофо, ти ли ще даваш оценки на ГЕРБ, дето им лижеше ***. С мутренските пари на Цветан Василев и Делян Пеевски, с наглата си ухилена до противност мутра. Около тебе само ченгета , мутри и леки жени. Вземи си памперс за неделя вечерта, ще ти трябва, Дудук нещастен, като видиш резултатите и тогава Цветан Василев и Делян Пеевски ще ти търсят сметка къде пръсна окрадените от самите тях пари от клетия български народ.
157
0
 
1
 
! Отговори
dp преди 9 години
Такава гротеска са всичките накуп.... "политици" и те.Евтина - ако и малко попрехранена - сбирщина слуги на КГБ мафията без капчицасамоуважение и собствено достойнство.За съжаление от 1944 насам те държат пушките и не се вижда как точно и кога ще ги махнем.
156
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аааа Дуци се е опитал да мине тънко с това герберче,яаааааа да бръкне по-дълбоко в джоба и ще има кръгом.
155
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А кебапчета ще има ли пред народното събрание?
154
14
 
5
 
! Отговори
Разбира се, че ... преди 9 години
... ГЕРБ е символ на простотията.
153
1
 
9
 
! Отговори
USA преди 9 години
Ima li njakoi da vjarva na tozi ingineren produkt na Mafiata ( Dogan ,Stanishev ),,,,,
152
0
 
8
 
! Отговори
езичник преди 9 години
до 183народа на зомбираните овци
151
2
 
20
 
! Отговори
иван преди 9 години
До езичникА кажете ми люде болгарски? Какъв е тоя народ,който дава 7%рейтинг на този крещящ манипулатор Бареков,който доскоро правеше фелацио на Борисов в ефир и този клоун Р,Петров!?
150
2
 
18
 
! Отговори
езичник преди 9 години
тоя е по-лош от борисов доган станишев и сидеров взети заедно. това е един образ обединяващ всички тях едновременно.
149
0
 
17
 
! Отговори
кофти е преди 9 години
да го употребят човечеца като тоалетна хартия. Дали *** се е изтрил след другите? Голем джумбиш р'ийш ли.
148
0
 
23
 
! Отговори
******* преди 9 години
гласуваш с бюлетина 28 и получаваш вот 2 в 1 бареков + пеевски гласуваш с бюлетина 29 пак 2 в 1 само че , пеевски + бареков
147
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
леле Пеевски като ти врътне кранчето какъв рев ще нададеш ама сега си голям а после га яде кифтета не рива а после ша ривиеш дудуче нещастно
146
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
колко жалко че , лудите не ги прибират за принудително лечение иначе Бареков щеше да е пръв сред първите
145
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Орхание 99% са ***. *** очевидно много съжалява за този ***, че не попълни партията му от ***. Знаем и кои *** те финансират дудукчо мамин.
144
0
 
15
 
! Отговори
TPE3BEH преди 9 години
Кога баща му на това "момченце" ще усети пълната сила на закона в тази страна?Георги Георгиев тухлата и синът му Даниел изкупиха повечето общински имоти в града с помоща на поставени лица. Повечето бизнесмени в град Ботевград, които имат взимане даване с общината за поръчки или конкурси са негови хора. Този новаченски *** съсипа града, уби неговия дух и го напълни със селяни и простаци. Вижте само плаката на тити папазов от вчерашния баскетболен мач и ще ви стане ясна картинката...
143
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БАРЕКОВ Е ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И МУТРА- ЯВНО ТИ САМО ТАКИВА ПОЗНАВАШ, НАЙ-ПАЧЕ ТИКВАТА. ЗАЩО НЕ СЕ ЗАПИТА ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ НА СЕМОВ И РЗС, КОИТО ЩЯХА ДА УВОЛНЯВАТ БОЙКО И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ЗАЛЯТА С ТЕХНИТЕ БИЛБОРДОВЕ ?