Затопляне между Станишев и Борисов? Невъзможно!

Кутев: Станишев е най-успешният български политик в Европа
26 юни 2014 10:38,
58
Затопляне между Станишев и Борисов? Невъзможно!
Снимка: архив, БТА

Абсолютно невъзможно е лидерите на БСП и ГЕРБ – Сергей Станишев и Бойко Борисов, да си подадат ръка. Това заяви депутатът от Коалиция за България Антон Кутев в сутрешния блок на Нова телевизия.

Още по темата
Кутев призна, че призиви за затопляне на отношенията между двамата лидери се чуват включително и сред редиците на БСП.

„Факт е, че в Изпълнителното бюро такива неща не са обсъждани и няма как да се обсъдят“, категоричен бе Кутев. По думите му, ако такава коалиция стане факт, нужда от избори няма да има.

„Ако искаме да вдигнем протести, каквито не сме виждали досега, коалиция между БСП и ГЕРБ е начинът“, каза още Кутев и заяви, че е нужно да се види на кого вярват в момента хората.

Що се отнася до конкретната дата за изборите, Кутев посочи края на месец септември като най-подходящ вариант. Той бе категоричен, че след утрешните политически консултации ще има дата и за вота, и за оставката на кабинета „Орешарски“.

Кутев определи лидера на БСП Сергей Станишев като най-успешния български политик в Европа.

"Станишев, за добро или лошо, е най-успешният български политик в Европа, защото е президент на ПЕС, защото е премиер на най-успешното българско правителство, успя след едно управление да създаде второ", коментира червеният депутат.

Що се отнася до решението на лидера на БСП да замине за Брюксел, въпреки че многократно заяви, че няма да го направи, Кутев бе лаконичен и посочи, че се налага от време на време политиците да променят позициите си.

„Главният въпрос е как ние българите успяваме винаги, когато намерим нещо ценно, да го съсипем“, попита риторично той, визирайки Станишев.

По думите му фактът, че български политик е председател на ПЕС, създава множество възможности за България и добави, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма такъв шанс, какъвто има Станишев. „ Всеки път, когато Борисов се снима с някой от лидерите на европейските политици, той се надува. Имам чувството, че пие анаболи седмица преди това, за да изглежда по-достолепен“, добави още Кутев.

Според него конгрес на БСП трябва да има след изборите. „Тези, които искат сега конгрес, искат, за да свалят Станишев“, смята той. Според него оттеглянето на лидера на БСП ще бъде резултат от други процеси.

По думите на Кутев лидерският пост изисква консенсусни личности. Кутев не изключи вероятността председателят на НС Михаил Миков да стане лидер на партията след оттеглянето на Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
1
 
! Отговори
Ракиджиев преди 9 години
Наш Кутьо пак е опънал две бързи, една полека и още три за тонус ,торбичките под очите пак са надути. Ей Куте да ти е сладко бе аркадаш ! Мъ изтрезней поне веднъж за да не плещиш глупости бе,ясно е ,че алкохола не ти действа добре Давай с по малки"суми",ама по редовно.......
48
3
 
1
 
! Отговори
горски преди 9 години
Туй момченце и преди изборите не изглеждаше съвсем читаво - но след тях сякаш тотално е изкукало
47
3
 
1
 
! Отговори
Николчо Саркози преди 9 години
Кой се интересува дали е най успешния политик в Европа или в Антарктида ,важно е какво направи в България, а за съжаление освен ежедневното производство на органичен тор ,друго нищо хубаво не свърши .Сега в Брюксел най вероятно ще продължи с посочената вече основна дейност,като освен това ще я размазва за да мирише повече.Като комунист плюенето срещу опонента е една от силните му страни ,а пък сега вече има възможност да се развихри ,за съжаление без да осъзнава ,че е до гушата в л*на /
46
3
 
2
 
! Отговори
Smile преди 9 години
За тая долна червена *** само затвор, трудов лагер или в Сибир.
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този другар мисли ли преди пусне гласните струни? Мнооого е успешен все губи избори и си гледа интереса и порфейла.Е затова сте на това дередже и май не ви чака по добро, но и народа ще страда още заради хвалебствените слова на подобни другари които нямат общо с живота и действителноста на електората ви.
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези до кога ще се карат
43
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВИЕ КОМУНИСТИТЕ НИКОГА НЕ ЧУВАТЕ ГЛАСА НА НАРОДА. ТОЙ ВЕЧЕ 1 ГОДИНА ВИ КАЗВА ЧЕ СТЕ ЧЕРВЕНИ *** И С ПЕЕВСКИ КАТО НАЧАЛНИК ИЛИ БЕЗ НЕГО ПАК СТЕ СИ *** НО ВИЕ НЕ ЧУВАТЕ . ВИЕ САМИ СЕ СРИВАТЕ ,ЗАЩОТО ЛАКОМИЯТА ВИ Е БЕЗГРАНИЧНА. НАРОДА Е КАЗАЛ "*** ГЛАВА ЗАТРИВА "ТАКА ,ЧЕ И ВИЕ САМИ СЕ ЗАТРИВАТЕ ЗАРАДИ ЛАКОМИЯТА СИ ....
42
3
 
7
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Кутев, моля те, обясни на мен и хилядите невежи като мен, кое е най - успешното българско правителство?Ти си бил страхотен подмазвач!!!!
41
2
 
5
 
! Отговори
кутле преди 9 години
ПОДАЙТЕ СИ РЪКА,АМА СПИНА,КАК ЩЕ СТАНЕ,МЕДИЦИНСКА ХИГИЕНА Е НУЖНО БЕ КУТЕВ,ЛОШО ЗА БГ НЯМА ИЗХОД ОМРАЗАТА Е ГОЛЯМА,А ЗАЛЪКА ЗА НЯКОЙ ВЕЧЕ Е ГОЛЯМ,ТРЯБВТ ИМ ПОВЕЧЕ ПАРИ ДА ГУШАТ ГЪРЛАТА СИ,НИЩО ,ЧЕ НЯМА ОБИТАТЕЛИ В БГ,ДО ДУПКА О0ГРАБВАНЕ,СЪСИПВАНЕ НА ВСИЧКО ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ,НО ГОРЕ ИМА ГОСПОД ДАНО ГЛЕДА,ЗАЩО ВСЕ НЕВИНИТЕ ХОРА СТРАДАТ?
40
3
 
3
 
! Отговори
Ей писачи! преди 9 години
Стига сте се карали! БКП, БСП, ГЕРБ, ДПС и всички, които са били в парламента са все комунистически партии и всички техни представители са за гилотината. По-добре се обединявайте за референдум или за каквито и да протести и революции така, че вече никой от сегашните депутати и тези, които са депутатствали последните 25 години да не бъде допуснат в управлението, да се разследват за богатствата им и на НАРОДЕН СЪД. Иначе никога нищо няма да се промени. Оставете партиите и станете българи!
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишев е най-далече достигнал в йерархията на Газпром български политик.Пред него е бившия германския канцлер Шриодер.Т.е Станишев чрез Газпром ше влияе на ЕС.Така ли да разбираме.
38
2
 
9
 
! Отговори
Сайко преди 9 години
Тук трябва да се намеси чичко доктор. Отклоненията са очевидни.
37
2
 
11
 
! Отговори
смях преди 9 години
ахахахахахахахахахахахаххаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха.......Кутев е ЛУД!!!
36
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОДЛИЗУРКО.ЛАСКАТЕЛ.ЧОВЕК БЕЗ МНЕНИЕ И СРАМ. ЩО Е ТО отговор КУТЕВ ОТ БСП
35
2
 
11
 
! Отговори
1 преди 9 години
Малееее, а какви ли са неуспешните?
34
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такова наистина е невъзможно и причините са прости.Те се виждат от нормалните хора.Управлението в България винаги е било контролирано от БСП/ДС,затова разрухата и корупцията са свързани с тях.25 години не помислихте за истински демократичен преход,интересувайки се само от личния престиж на партийните функционери,което станаха милионери и не се интересуват от друго,освен да запазят придобитото.Няма давност за престъпленията срещу обществото.С промени в съдебната система законът ще тържествува.
33
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
тези хора няма да се променят никога дори новия им председател е копие на Станишевистината е ,че тази партия трябва да отиде в историятамоята баба казваше ,че такъв тип хора са дебилити ги плюеш ,а те си мислят ,че дъжд валижалко за всички за нас- не ,не е жалко за нас защото ние сме допуснали това
32
2
 
11
 
! Отговори
НЕ и НЕ ! преди 9 години
Никакво затопляне? Далече от плъховете.За вас само отрова за гризачи.
31
2
 
4
 
! Отговори
стоян петров преди 9 години
Аз съм най-успешният български политик в Ботсуана, Свазиленд и Лесото. *** се завистници!
30
2
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
А ти Кутев, щом си покажеш тъпата физиономия, ръсиш глупости! Както и твоя *** идол Станишев! *** сте и омазани отвсякъде и продължавате да се показвате пред хората! Никой не ви иска, но вие сте нагли и гнусни!