Цветанов зове за смирение: Да съхраним достойнството на НС

"Този парламент не успя да предостави политики"
105
Цветанов зове за смирение: Да съхраним достойнството на НС
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

В деня, в който парламентът обсъжда оставката на правителството на Пламен Орешарски, изненадващо зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов призова към смирение.

„Да съхраним достойнството на институцията Народно събрание, противопоставянето трябва да е забравена тема за българската политика“, обърна се той към депутатите от парламентарната трибуна.

Още по темата
Според него обаче изборите за този парламент не са направени на 12 май миналата година, а на 11 май, когато в деня за размисъл беше обявена акцията по разбиването на печатницата в Костинброд, където бяха намерени чували с бюлетини.

„Това беше зараждащото се противопоставяне, за да не се градят политики, и този парламент не успя да предостави политики на обществото“, коментира Цветанов.

В същото време той отсече, че ГЕРБ няма вина за загражденията пред парламента, които над 400 дни стоят там заради протестите.

Заради това Цветанов смята, че Народното събрание ще остане в историята със загражденията и с това, че си отива с най-ниското доверие.

„Премиерът и министрите, добри или лоши, са вече част от историята. Оттук нататък зависи какво ще се случи и в следващия парламент, за да имаме по-добра база и среда, трябва да се концентрираме върху промените в бюджета“, призова Цветанов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
5
 
! Отговори
Pepi преди 9 години
Iskame zatvor za vinovnite,smirenie neiskame,triabva red i distsiplina v tazi darjava!!!!!!!!!!
63
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ви е честит новият-стар милиционер на държавата.Сега да видим к..рове ли ще ядете или ще скачате от балконите.
62
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо българина гласува за Герб освен ако не е на яслата или има благинки от Герб а кажете
61
14
 
5
 
! Отговори
Диди преди 9 години
За мен е важно Герб да са на власт за да съб добре аз а за вас изобщо не мога да мисля тук къде четете
60
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българино едни разбойници си отиват но идват други това е лошото за сметка на теб
59
2
 
3
 
! Отговори
Plamen Ivanov преди 9 години
Boli me za Bulgariq, no kato gledam kakvo stava se radvam che predi tolkova godini reshish da se mahna i makar sled mnogo lisheniq i muka sega da moga da jiveq normalen jivot.
58
0
 
9
 
! Отговори
Суека преди 9 години
Колкото повече чета повърнята излизаща от устата на дупетатите толкова повече усещам как нещата ще стават по-зле и по-зле и млади с нормално мислене няма да останат в тази клоака ! Само отпадъка на обществото и неуките ще си останат тук !
57
4
 
10
 
! Отговори
Комисар Иванов преди 9 години
Много *** политика на ГЕРБ е да тика напред един осъден престъпник , да представлява една антипарламентарна сила като ГЕРБ и да дрънка , същия тоя многоапартаментен , че ще съхранява достойнството на Парламента!А бре море , какви ги вършехте 14 месеца ?Ами Вие сте си за ..........
56
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Партиите почнаха вече предизборната кампания. Борисов онзи ден каза "реваншизъм до дупка" сега говорят за смирение :d Аз поне го слушах какво говори по телевизията. И с това синьо костюмче е като Гьоринг.
55
1
 
17
 
! Отговори
Бойка Ердоганова преди 9 години
Цветанов е личната бърсалка за борисовите сополи. Бройко Бройков умишлено си го е търсил такъв: тъпичък, мазничък, грозничък и плешивичък... вади бате Бойко мърсолите след безкрайно дълго, дълбокомислено и концентрирано ровичкане в свинските си ноздри (процес, свързан с активно газоотделяне, което кралят Слънце нарича убедено " ние мислим") и ги маже мълчаливо и отнесено по наведената плешива тиквичка на ЦвъкЦвък... Оттам му идва и прякора на Лайньо - прилича на нацвъкана от птички статуя-гротес
54
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АТАКИСТOBICHAM AMERIKA RUSSIA NE
53
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цецо да отива при бай Ставри и там да му мисли как да си съхранява достойнството!
52
0
 
13
 
! Отговори
Кьолн преди 9 години
Аве цветанов какво достойнство с вашите маймунджулъци и комсомлски игирички ??
51
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
боже защо на власт пак ще дойдат разбойниците от Герб
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До чичо кироSAMO BKP I CERVENATA ARMIA
49
0
 
10
 
! Отговори
Гьонсурат преди 9 години
Може ли да има смирение, когато едни имат по 5-6 апартамента и депутатски заплати, а на други разкъсаха от безхаберие единствено жилище и гладуват. Насила и по нареждане от горе не можем да станем европейци. Нямате ли поука от насила създадения социализъм, когато насила се отнеха имотите на някои, а други "насила" ги купиха и държавата им ги поддържаше. Гладните и безработни хора днес не могат да спазват европейските закони. Нищо ли не сте научили от социалистическото си образование ?
48
2
 
16
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Нагли гербаджии, как не ви е срам??? Вие, които за 4 години загробихте Родината!!! Вие, които редом с останалите либерали, я продадохте на американците!!!АПОСТОЛА Е КАЗАЛ - "ЗА ВСИЧКИ НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ - СМЪРТ, СМЪРТ И ПАК СМЪРТ!"ВСЕКИ, КОИТО Е ПРОДАЛ БЪЛГАРИЯ НА ЩАТИТЕ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ ПРИСЪДА!!!ИСКАМ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО!!!
47
0
 
12
 
! Отговори
Sofia преди 9 години
6-цо,тебе само в раирани дрехи искам да те виждам!
46
3
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Не искам да повярвам ,че са се договорили да се обичат и гушкат БСП и ГЕРБ.
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До DDDот 43Ела да се разправяш с дрогирани пишлемета-друго ще говориш накрая!