Цветанов зове за смирение: Да съхраним достойнството на НС

"Този парламент не успя да предостави политики"
105
Цветанов зове за смирение: Да съхраним достойнството на НС
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

В деня, в който парламентът обсъжда оставката на правителството на Пламен Орешарски, изненадващо зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов призова към смирение.

„Да съхраним достойнството на институцията Народно събрание, противопоставянето трябва да е забравена тема за българската политика“, обърна се той към депутатите от парламентарната трибуна.

Още по темата
Според него обаче изборите за този парламент не са направени на 12 май миналата година, а на 11 май, когато в деня за размисъл беше обявена акцията по разбиването на печатницата в Костинброд, където бяха намерени чували с бюлетини.

„Това беше зараждащото се противопоставяне, за да не се градят политики, и този парламент не успя да предостави политики на обществото“, коментира Цветанов.

В същото време той отсече, че ГЕРБ няма вина за загражденията пред парламента, които над 400 дни стоят там заради протестите.

Заради това Цветанов смята, че Народното събрание ще остане в историята със загражденията и с това, че си отива с най-ниското доверие.

„Премиерът и министрите, добри или лоши, са вече част от историята. Оттук нататък зависи какво ще се случи и в следващия парламент, за да имаме по-добра база и среда, трябва да се концентрираме върху промените в бюджета“, призова Цветанов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
19
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
АЗ НЕ ИСКАМ МОЯТА РОДИНА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ КОРУМПИРАНИ ПОДАНИЦИ НА САЩ И ИЗРАЕЛ! НЕ ИСКАМ ГЕРБ, РБ, ДПС, БСП, ББЦ, ВМРО И НФСБ!!!ИСКАМ ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЦИ, КОИТО ЩЕ СЕ ОПЪЛЧАТ НА РОБСТВОТО, КОЕТО НИ НАЛАГАТ ЛИБЕРАЛИТЕ!!!ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ, ДОЛНИ ГЕРБАДЖИИ!!!
43
1
 
18
 
! Отговори
чичо киро преди 9 години
питам се вярно ли има още луди където ще гладуват за Герб
42
0
 
2
 
! Отговори
0т 43 преди 9 години
До Ф.С.ВЦелогодишна е работата, обаче ставаш НЕЧОВЕК накрая!Съгласен съм с теб!
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не може да има смирение след като се гласи да управлява друга олигархична партия на гърба на бедния и ограбен българин от 24 годишния криминален преход народе събуди се стига сме се били като вода у брег
40
3
 
23
 
! Отговори
Дойн преди 9 години
За какво достойнство на Парламента може да се говори, след като в него депутати са хора с присъда!? И то кой го говори... то и безочието трябва да има граници!
39
2
 
1
 
! Отговори
DDD преди 9 години
До АнонименДай и на мен да броя миди за 600 лева бре ! То акъл не се иска за пъдар/пазвантин...Ошамариш няколко пияни тийнчета и те ти 300 евро.
38
1
 
1
 
! Отговори
Ф.С.В преди 9 години
До 43 И като свърши сезона ?---пак без работа- това ти обяснявам ама ти май не може да разбереш смисъла)
37
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Тия за *** ли ни вземат.Смирение,но точно като смирението през изминалата година-само мръсотиики,мутренски номерца ,лъжи и задкулисие.Нали това научихме от Герб,това и ще правим.Вие на това ни научихте другарю Цветанов-никаква държавност и мутренски битки,е и оттук нататък така ще оцеляваме- добри ученици сме.
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ф.С.ВИма работа!Аз работя на Морето пазач по 15 часа всеки ден за 600 лева!Много работа - малко пари!Геноцид!
35
0
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В преди 9 години
Още преди 25 г беше планирано - да ни управляват такива политици- беше планирано бг народът да потъне в мизерия и да изчезне като народ- сега уви след 25 г виждаме истината-- грозна гола и бедна - най нещастното и гладно племе на Планетата сме ние- няма друг народ кито да живее на такъв стандарт с такива мизерни заплащания и липса на работа - понеже работата в Бг е сезонна - само когато има европари -тогава крадците наемат хорица за работа-
34
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЛОШОТО Е ЧЕ ПАК ЩЕ ДОЙДАТ ТИЯ *** ОТ ГЕРБ И ЗАПОЧВА СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС
33
0
 
9
 
! Отговори
Никой преди 9 години
в Народното събрание няма достойнство, никой! Всички се изплюха върху надписа над входа "Съединението прави силата". Нямате място там, всичките.
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цветанов зове за смирение-доброто ченге!Познайте кой ще е лошото ченге?!
31
1
 
22
 
! Отговори
Мимоза преди 9 години
Не мога да повярвам! Кой зове за смирение!!! Като ги гледам цяла година колко са смирени в ГЕРБ и как дисциплинирано и отговорно си ходеха на работа, чак се чудя: Да не би аз да съм живяла в друга държава през това време? Няма толкова нагъл човек като този!
30
1
 
18
 
! Отговори
Цецо Мирянина преди 9 години
Най-достойно и най-смирено е да си вземеш шест апартамента за сметка на държавата. Имате късмет, че не съм алчен и недостоен. И като такъв скромен мирянин бих искал да ви благодаря за придобитите апартаменти и за вашето търпение при управлението ми. Дерзайте. Търпете.
29
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Цветанов, точно ти ли, за достойнства имаш претенции ? Къде бяха твоите достойнства когато съда те осъди и вместо да се отеглиш почтено и достойно се развяваше с нагла усмивка и с това си поведение показа на хората"МОЖЕ ДА СЪМ ПРЕСТЪПНИК,НО СЪМ БЕЗНАКАЗАН"
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крайно време е да си внесем прокурори и съдии от Франция.Те дадоха под съд един бивш президент,а нашите не могат да осъдят един крадлив фискултурник с доказани престъпления.
27
5
 
4
 
! Отговори
книжовник преди 9 години
"Любимите" ми думи са "впредвид" и "напредвид" , визирам 28 (кутевски ). Научи български език,неграмотнико, и тогава ако искаш пак раздавай *** коментари, но поне го прави книжовно.
26
0
 
7
 
! Отговори
bratya Grim преди 9 години
Dokato takiva mrasnici se razhojdat svobodno che i naglo razdavat'saveti-JALNA I MAYKA NA BULGARIA!!! ***!!!!
25
1
 
16
 
! Отговори
В ЗАТВОРА преди 9 години
МУ Е МЯСТОТО НА ТОЯ ***