Сидеров очаква "Атака" да участва в следващия парламент

Не прогнозира обаче какво ще е разпределението на силите
24 юли 2014 17:56,
192
Сидеров очаква "Атака" да участва в следващия парламент
Волен Сидеров, Снимка: БТА

Волен Сидеров очаква „Атака“ да участва в следващия парламент. Той обаче не прогнозира какво ще бъде разпределението на силите, „тъй като атмосферата е изключително замърсена". 

"Аз прогнозирам поредица от политически кризи от типа на италианските, тъй като не виждам стабилност, която да се очертава, така че да има стабилно управление и то на базата на интересите на българското общество“, каза Сидеров на пресконференция в Силистра.

Още по темата
На пресконференцията Волен Сидеров определи водената от правителствата през последните години политика като колониална.

Според Сидеров страната ни губи от членството си в ЕС и в НАТО и "трябва да се проведе референдум дали България да бъде член на тези два съюза". "Отвън ни налагат политика, която е вредна за страната ни", заяви Волен Сидеров.

Той смята, че българските политици трябва да престанат да играят политически хазарт с българите и заяви, че „имаме нужда от държавници, които могат да работят за интереса на България“.

Сидеров посочи, че през следващите месеци ще има много срещи с българските граждани. "Ще бъда сред хората на България, за да им обясня от какво робство трябва да се освободят и който се събуди - събуди, който не успее, да не се сърди след това на живота, който живее", подчерта националистът.

"Българите трябва да избират по идеология, иначе няма да заживеят по-добре", заяви Сидеров. Той подчерта, че ръководената от него партия разчита на ясната си идеологическа програма, която изисква връщането на държавата в икономиката.

Националистът съобщи, че останалите днес в парламента депутати на партията са гласували за оставката на правителството. 

Сидеров и ръководители и дейци на "Атака" днес имат срещи с жители на Алфатар и с. Калипетрово, а довечера ще се срещнат и с граждани на Силистра, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
14
 
15
 
! Отговори
Von Stroem преди 9 години
Малкият гном с още по малък инструмент. Щеше да е комично, ако не беше жалко ...
110
14
 
17
 
! Отговори
Очаквам преди 9 години
Сидеров и Местан в Централния Софийски, Майчето в Сливенския
109
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дaммм и aз искaм кaто в европa Aмa и мойъе прa прa дядовци под игото и те сa искaлиA aнгличaни и aмерикнци и холндци си питaли султaнa имaл ли е нуждa от войници зa дa потоши поредното възстaнияЗaтовa блaгодaря русияВивa путин вивa сидеров
108
17
 
10
 
! Отговори
иван преди 9 години
,,Българите трябва да избират по идеология.....Коя ,бе Сидере?-Тази,която осребри прекрасно със златното си пръстче,или нациолистическата струна,която подръпваш със същото пръстче?!Жалък си!
107
13
 
9
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
той и Борисов очаква 121 депутати *** нито той ще има дори 100 депутата а ти Волене ако влезеш депутат отново ще е повече от чудо!
106
12
 
14
 
! Отговори
Зоя Зеленч преди 9 години
Джобните хилядарки за Волен Ага секнаха и дълбок смут и раздвоение изпълниха лесно ранимата му душа.
105
11
 
16
 
! Отговори
anon преди 9 години
я, политически труп а говори. *** национален предател...
104
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще видиш ти парламент ама само по телевизора. Хората не са глупави, че да ти се вържат отново.
103
4
 
6
 
! Отговори
чичоне преди 9 години
До АнонименБaте' объркaл си се' нa снимкaтa не е белия генерaл член нa бкп Борисов !
102
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това на снимката е пример на психично болен индивид оставен без лечение. Какво ли непраят ората за няколко рубли повече!
101
12
 
15
 
! Отговори
БГ преди 9 години
ГЕРБ и ДПС винаги са играели заедно зад гърба на простите си избиратели !Доган помогна на ГЕРБ да спечелят изборите през 2009 г. с онази уж случайно изпусната реплика за разпределянето на порциите в Кочан.Пак Доган избра Расим за прецедент на България като забрани на своите да гласуват на балотажа на президентските избори.В общинските съвети ГЕРБ и ДПС гласуват заедно.Там, където има кметове на ГЕРБ общинските администрации са пълни с турци.Гласуваш за ГЕРБ - получаваш Доган !
100
11
 
17
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Бойко идвай по бързо,че вдигнаха с 6 лв. пенсията и добре,че беше ти да ни уведомиш,че с тези 6 лв. се фалира държавата.Идвай,че фалира енергетиката след като за 1 година 2 пъти намалиха тока раята трябва най-малко с 20% отгоре да плаща за да я спасиш.Идвай,че ти объркаха ограбването на пенсионерите с цели 4 месеца.Идвай,че ни обеща 24% ДДС.Идвай,че трябва да продаваме БДЖ,ВМЗ и Български пощи.Идвай,че дизела е под 2.80лв.Сега е 2.40лв.Идвай,че връщат ДОД на мин.раб.заплата.Идвай,че вдигат пенсиите от юли.Трябва пак да бъдат замразени 4 години.Идвай,съсипаха ни.........
99
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вица на деня
98
9
 
6
 
! Отговори
Може преди 9 години
Ако тоя ,на снимката,носи кюфтетата на депутатите.
97
18
 
18
 
! Отговори
въпрос преди 9 години
Уважаеми форумци ! Драги бедняци,бачкатори и роби за минимално заплащане ! Я да ви питам ? Сидеров ли завари 9 милиарда фискален резерв и остави 2.7 милиарда ! Сидеров ли източи сребърния и пенсионния фонд,парите на здравната каса,нашите пари от здравни осигуровки ? Сидеров ли ви вдигна пенсионната възраст и направи така да блъскате докато умрете ? Сидеров ли ви сложи данък на влоговете преди 17месеца,данък на спестяванията на хорицата,на белите им пари за черни дни ! Заради Сидеров ли сте бедни
96
11
 
10
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Много му отива рае на злати пръстов, ама едро !!!!
95
17
 
15
 
! Отговори
с теб сме Волене преди 9 години
Волен: Готов съм като Нелсън Мандела да вляза в затвораМоже да ми намерите 1000 кусура в характера, но нямам грехове пред народа, казва лидерът на "Атака".Нямам от какво да се притеснявам - нито съм приватизирал, нито съм крал, нито съм превозвал певачки с правителствения самолет. Вършил съм грешки, но не съм мамил българския народ, отсече Сидеров.
94
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До Лисанприискалу му се на Боленчо наш и казал на Доган, че и той иска. Първия без да го погледне, с ръка отдръпнал главата на обслужващата го жена и му казал-"давай Волене аз съм готов!!!!!!!!!!
93
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Zashto ne izbrahte koaliciq s Gerb a izbrahte BSP i DPS uvajaemi Atakisti? Az znam zasho, zashtoto Gerb ne davat pari i ne kupuvat glasove! A tiq ot BSP i DPS na vsichki izbori si plashtat na Elektorata s leka raka!
92
2
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
1 път и аз да се съглася с Янев-от РЗС прогнозираха пълен разпад на партията на Бареков. До десет дни Цензурата ще бъде напусната от ВМРО, земеделците на Румен Йончев и няколко основни общински и областни структури на ББЦ. След като беше изоставен и от работодателските мрежи на Цветан Василев, на практика влиянието на Барековия проект от 10% с бързи темпове отива към политическото небитие. По всичко личи, че пловдивският шмекер ще играе само за 1%, се казва в съобщение на партията.