Сидеров очаква "Атака" да участва в следващия парламент

Не прогнозира обаче какво ще е разпределението на силите
24 юли 2014 17:56,
192
Сидеров очаква "Атака" да участва в следващия парламент
Волен Сидеров, Снимка: БТА

Волен Сидеров очаква „Атака“ да участва в следващия парламент. Той обаче не прогнозира какво ще бъде разпределението на силите, „тъй като атмосферата е изключително замърсена". 

"Аз прогнозирам поредица от политически кризи от типа на италианските, тъй като не виждам стабилност, която да се очертава, така че да има стабилно управление и то на базата на интересите на българското общество“, каза Сидеров на пресконференция в Силистра.

Още по темата
На пресконференцията Волен Сидеров определи водената от правителствата през последните години политика като колониална.

Според Сидеров страната ни губи от членството си в ЕС и в НАТО и "трябва да се проведе референдум дали България да бъде член на тези два съюза". "Отвън ни налагат политика, която е вредна за страната ни", заяви Волен Сидеров.

Той смята, че българските политици трябва да престанат да играят политически хазарт с българите и заяви, че „имаме нужда от държавници, които могат да работят за интереса на България“.

Сидеров посочи, че през следващите месеци ще има много срещи с българските граждани. "Ще бъда сред хората на България, за да им обясня от какво робство трябва да се освободят и който се събуди - събуди, който не успее, да не се сърди след това на живота, който живее", подчерта националистът.

"Българите трябва да избират по идеология, иначе няма да заживеят по-добре", заяви Сидеров. Той подчерта, че ръководената от него партия разчита на ясната си идеологическа програма, която изисква връщането на държавата в икономиката.

Националистът съобщи, че останалите днес в парламента депутати на партията са гласували за оставката на правителството. 

Сидеров и ръководители и дейци на "Атака" днес имат срещи с жители на Алфатар и с. Калипетрово, а довечера ще се срещнат и с граждани на Силистра, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
9
 
6
 
! Отговори
Русофил преди 9 години
Не мислете, че Русия му вярва на този Шут!!!!!!!!! Око Америка и Европа не му бяхя показали среден пръст, нямаше да ни ляга на нас!!!!!!!!!! В Русия отдавна са му преиценили багажа, все пак там имат опит с Жириновски, сидера не е топлата вода за Москва. Помислете!!!!!!!!!!
70
3
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
буахаха, тоя ми оправи деня :)
69
11
 
2
 
! Отговори
111 преди 9 години
До анонименсъгласен съм. Но тоси волен се оля брат!!!!!!!!!!!!!Направо се взе на сериозно!!!!!!!!!!!
68
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Повечето от политическия елит нямаха 5лв.в джоба и затова окрадаха България и от катуните се преместиха в палати.То да беше само Волен!Ако политическия елит беше нахранен,никога нямаше да прибягнат до кражби,лъжи и предателства.Сега вече оядени заппочнаха да викат на сънародниците си маргинали,*** да си пиели хапчетата защото честния ходил на море а крадеца в Сен Тропе.Да ви са честити ГЕРБ И ДПС
67
9
 
7
 
! Отговори
шоп-1 преди 9 години
Болене ще го ду**ш,ха ха
66
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези работи ги има документирани на видео1. Дни преди да гласува правителство в 42рото НС, Сидеров заяви цитирам:"Атака няма да подкрепи никакво правителство в рамките на това 42-ро Народно събрание. Атака няма да подкрепи Орешарски, Бадемов, Лешников".Няколко дни по-късно именно този, който изрече тези пламенни слова гласува правителството на Орешарски. Давате ли си сметка какъв демагог сте подкрепяли? Аз се извинявам на целия български народ за грешката си - това няма да се повтори!
65
6
 
10
 
! Отговори
Кмета преди 9 години
До МСБЩо пари "излапа" Волен, имаше три протрити панталона и две якенца втора употреба. наложи се Вальо симеонов да му купи кустюм в СКАТ, да излезе на екран. На ако сидеров ги изака тези парички , които изпапка, ще покрие жълтите павета с фекалии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ми Чукала, колко е миризлив. добре, че му плащаха хотелчита в начало да се изкъпу!!!!!!!!!!!!!!Ех простотия, простотия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
64
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до хaтaкистA Оперaтa препикaхте ли я, кaкто се полaгa нa нaционaлисти? Гaджевa по бикините рaздaвa пицaтa, a чукaлов ломско пиво
63
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Nai interestnoto e, toq pat Volen efendi i drujinkata mu na kogo shtese nadupqt!
62
5
 
2
 
! Отговори
майната преди 9 години
до МСБ: и Батакистки *** имало ....
61
11
 
10
 
! Отговори
майната преди 9 години
Охххх Болене, нищо ли не разбра или магистралите са ти дълги? Няма да те има нито теб ното Батака в следващия парламент - и слава богу. Изживя си звездния миг и го осребри - стига толков . АТАКА няма да бъде в скедващя парламент, защото си нагъл и безочлив човек, аз неискам в СССР, аз искам в ЕС - а ти повъзможност в тайгата - успех в живота братле
60
10
 
14
 
! Отговори
хатакист преди 9 години
АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА!Къде да мина да си получа парчето пица сега?
59
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Dragi forumci, iskate Rusiq?No nai napred razpitaite kolko rusnaci ima v europa, ot miliarderi do pensioneri, i kolko iskat dase zavarnat na Putenoviq rejim!
58
5
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В преди 9 години
Първо- Сидеров подкрепи ГЕРБ ако си спомняте- РЗС и Атака бяха протежетата на ГЕРБ- Волен на първият ден целуна ръката на Бойко- после след падането на ГЕРБ -Волен целуна ръката на БСП и ДПС със златният си вот пръст- Сега Волен ще падне завинаги от властт- но )) и ГЕРБ БСП също губят- единствените който не губят електорат са ДПС- партията политическото наказание от 25 г - Служебото правителство ще изтегли поне 7 милиарда евро заем- за да не се носи отговорност за парите след това-
57
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
66 То добре че Сидеров не е примиер, че Бългaрия веднaгa я обръщa нa " зaдунaйскaя губерния"..., a нaродецa зaсядa в пропaгaндaтa зa " светлото будущее". Хaйде не нa нaс тия, гледaли сме ги десетилетия.
56
2
 
7
 
! Отговори
жaлко преди 9 години
Волен нямa дa го имaНо Бойко комсомлa и догaнa ще ги инa и корнелия ниновa и невЗa късопaметните Дпс го имaше и упрaвлявaше преди aтaкaДaже в коaлиция с куневa' днес РБТa те ще ви опрaвятНa тоз нaрод друго н3 му трябвa освен гибелЦигaнския aбсцес кaто се спукa здрaвеопaзвaнето кaто се спукaМaмлелелелелме' ох мaминиКъде ще ходите' кой ще винитеЩе бягaте по чужбиaМного ме боли кaто четa омрaзните нелогични цинизми глупости без грaм истинa
55
6
 
3
 
! Отговори
избирател преди 9 години
То дали не точно тогава да му се срина рейтинга,когато се показа гол?!Нали все голям го вади на думи,та като зглупи да се покаже гол та лъсна истината и.........
54
13
 
12
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Двама човека пишат 20 коментара под различни псевдоними ! Какво ти е виновна АТАКА бре ефенди , че шилетата гласуват за герб бсп и дпс ? Тези които гласуват за тия крадци дето бяха на власт до сега , те са виновни за крахът на България .........а не АТАКА ....прости ли сте или да ? Сидеров не е бил премиер бре офци .......Сидеров ли е виновен че тиквата стана от пожарникар милиардер , а? или тия дето целуват ръка на тиквун ?
53
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до пaтриот 56 Е кaк го нямa КГБ, Путин е предстaвител нa тaя " школa"! Товa, което пишеш е нонсенс! Зa слaвянските и брaтски чувствa дa не говори, стaрa изтъркaнa плочa...
52
9
 
5
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Волен вземе ли мадата, грабва папката с бумагите и направо забива за Монако или Хавана. Там на спокойствие с пура и уиски .... в ден на размисъл :)