Бареков беше разпитан заради обвиненията му срещу Борисов

Лидерът на ББЦ остави в прокуратурата 5 копия на документи
Обновена: 30 юли 2014 19:49 | 30 юли 2014 19:33,
62
Бареков беше разпитан заради обвиненията му срещу Борисов
Снимка: БТА

Лидерът на „България без цензура” Николай Бареков се яви в прокуратурата, където беше призован заради думите му, че има документи, които съдържат "архивни извадки от досието" на Бойко Борисов с данни за извършени престъпления.

Още по темата
Преди няколко дни лидерът на ББЦ обвини бившия премиер, че е свързан с Държавна сигурност.

След като излезе от прокуратурата Бареков съобщи, че е предал документите на държавното обвинение. Той обясни, че ги е получил в бял плик преди десетина дни. Не ги е занесъл веднага в прокуратурата, защото няколко дни не е отварял плика.

Лидерът на ББЦ съобщи, че документите не са оригинални, а цветни копия. „Предадох 5 броя справки, рапорти и доклади, които съдържат строго секретна информация от 90-те години от Черноморието”, съобщи той. По думите на Бареков в тях се съдържа самоличността на агент, който е предаден на прокуратурата. „Надявам се да има възможност лично да даде обяснения за това, което е писано”, допълни той.

Лидерът на ББЦ сигнализира, че се прави опит за саморазправа с партията му. Той съобщи, че близо 8 часа няма връзка с Христо Цирков, който е член на Контролния съвет на партията.От думите на Бареков стана ясно, че Цирков е отведен за разпит след изявления на Яне Янев. „Никой не знае къде се намира в момента”, каза лидерът на ББЦ след разпита си в прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TIKVATA SE E OAKAL DO USHITE DORI V4ERA PRESNO SE OAKA ISKA 3.4 MILQRDA S DPS DA SI GEPNAT KVO MI GO ZASHTITAVATE I VIE SHTE PLASHTATE TEZI PARI
36
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NQMA KVO DA NAPADATE BAREKA DOKUMENTITE SA SRESHTO BORISOV RAZBIRAM 4E STE FENOVE NA TIKVATA NO AKO PROKURATYURATA DOKAJE VINOVNOSTTA NA TIKVUNQ KVO SHTE PEETE A GERBERASI
35
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може е този да не успее,но Боцко рано или късноша блеснИ!Неговия "началник", там горе,забавя но не забравя!Всичко се прощава на тозисвят,но......"белото прахче" и на тези,които го "движат"......НИКОГА!
34
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ей свински *** -ай ходи лижи *** на Дудулигата -и да се посереш от старание -йок -вече нема пари ,банката фалира ,Василев спря кранчето ,Пеевски и той разбра че е сложил на чело на някаква измислена партия един ненормалник ...и всичко ще свърши до броени седмици с недоразумението наречено ББЦ
33
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
страхлива ,лъжлива и *** *** е *** който тези дни се самонарече -най високопоставения българин в Европа ...хахахахахаххаха до сега нито един известен политик не се е срещнал с това величие понеже само като му видиш мутрата и е достатъчен атестат що за човек е това
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И този ще отиде в канализацията като Сидеров !!!!!!!!!!
31
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов е страхлива *** и с него трябва да се внимава. Той е способен на всичко.. Затова журналистите и техните господари се страхуват от него. Единствен Бареков се осмели и затова заслужава поне малко уважение независимо дали ще успее.
30
7
 
16
 
! Отговори
клоунада преди 9 години
Бареков е новия бай *** в политиката -по *** от него са единствено хората които му вярват на простотиите и лъжите ...то не бяха измислици с Петното ,то не бяха снимки на които уж бил Борисов ама човека който се разпозна на снимките вкл. и думите на неговия баща от едно пазаржишко село -не важили пред думата на *** ,то не бяха компромати ,то не бе Костинброд и цялата пародия след това ,то не бяха лъжи ,изцепки ,сигнали срещу президента ,ошфорки и тинтири минтири ..е имали такъв клоун ?????
29
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разпитват кого ли не, само бостанското плашило и мутро-*** "разговаря" с Прокуратурата! Що за *** порядки? Разпитват се всички, подали сигнал срещу престъпника, а той се надсмива над народ и държава?! Малко ли беше Мишо Бирата, приказки в стил банкянски гамен-*** и разни пишман прокурори и други подгъзурници на Главния престъпник, като Миро и кой ли не?
28
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Силно вярвам, че след тази битка, Борисов ще загуби войната!
27
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков заплаши статуквото и всички *** скочиха срещу него
26
8
 
13
 
! Отговори
B преди 9 години
Трябва да си много слабо човече с малка и крехка душица, за да вярвяш и подкрепяш *** и плужсци ксто Барекооф.
25
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То цял свят знае, че Борисов е сикаджийска мутра, само те не знаят.
24
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голяма уста, плитък мозък и слагач,създаден с много пари.Това е Бареков-рожба на БДП/ДС-милионерите.Манипулации и преврати се правят с пари,а властта се задържа също с пари,само че МНОГО.Затова си купуват изборите вече цели 25 години.Който не приема техните правила, го затриват.Те са със стаж,достатъчно дълъг,за да измислят винаги нещо ново и достатъчно "достоверно",за да задържат властта и да си опазят крадените милиони с помощта на съдебната власт,която ги обслужва,защото е купена от тях.АУТ
23
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барек, не ти е лесно. Мутрата ще те унищожи. Той толкова хора ликвидира за тия 20 години, че едва ли точно на теб ще ти се размине. Дано да не съм прав ...
22
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В ХОД Е СЦЕНАРИЙ НА МУТРАТА ДА УНИЩОЖИ БАРЕКОВ И ПАРТИЯТА ББЦ! В ХОД Е ЗЛОВЕЩО УНИЩОЖАВАНЕ НА ХОРА И НАЧИНАНИЯ ДА СЕ ОПЪЛЧАТ И РАЗОБЛИЧАТ МУТРЕНСКОТО МИНАЛО НА МАФИОТА БОРИСОВ! ВСИЧКИ И ВСИЧКО РАБОТИ ЗА ТОТАЛНОТО МУ ЗАВРЪЩАНЕ НА ВЛАСТ С МНОЗИНСТВО ОТ 160-180 ДЕПУТАТА ЗА ПЪЛНА И НЕОГРАНИЧЕНА ВЛАСТ! ВЛАСТ ЗА МАФИЯТА! С ПОДКРЕПАТА И НА ЧУЖДИ СИЛИ, ВЪТРЕ В СТРАНАТА И ОТВЪН! БЪЛГАРИ НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА ТАЗИ МРЪСОТИЯ! НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ!
21
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОДКРЕПЯМ БАРЕКОВ! ТОЛКО НАРОД ГО НАПАДНА И ТО БЕЗ ПРИЧИНА , чЕ ЯВНО ИМ БЪРКА МНОГО В ЗДРАВЕТО НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДЕТО НИ СЪСИПАХА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ!
20
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако тази седмица Барека успее да я преживее до понеделник, може да изкара и следващата. Но напоследък май кара доста неуверено колата си, та като нищо може да я блъсне в ТИРа, който кара срещу него. С ДС шега не бива, момко. А ти си нямаш никаква застраховка.
19
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бюрека няма толкоз акъл, че да измисли тая глупост. Някой друг му подложи динена ***, а глупакът я помисли за бърза тротинетка към поста на министър председател.
18
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С този Бареков все някой уж се саморазправя.Няколко пъти го убиват и той се пъне по медиите да доказва колко е страшен и ценен за България.Може би защото се оказа добър в манипулациите.Колко нахално прави опит да повтаря наглостта си от Костинброд,последвана от преврата по ТВ7.Той и Мая се оказаха подходящи за прокарване линията на БСП/ДС.Алчност,аругантност и ненаказуемост.Простащина в колосални размери.Сви шайбата на Волен,но по този долен начин се самоуби окончателно.Възкръсване няма да има:)