Ще се бием с ДПС за третото място, обяви Бареков

Лидерът на ББЦ обеща чистка в митниците и НАП
6 сеп 2014 17:41,
82
Ще се бием с ДПС за третото място, обяви Бареков
Снимка: ББЦ

Ще се бием с ДПС за третото място, ще победим Реформаторския блок и новите формации като АБВ и НФСБ. Това каза на пресконференция в Пловдив лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, съобщи БТА. Нито БСП, нито ГЕРБ ще могат да съставят правителство без нас, допълни той.

Още по темата
Според Бареков има три варианта на бъдещото управление: "първи вариант - ДПС и ГЕРБ, или т. нар. коалиция "Бостан", втори вариант -голяма коалиция между ГЕРБ и БСП, която ще е фарс, тюрлю гювеч, при който ние с ДПС ще бъдем в любовни отношения в опозиция, и трети, най-реалистичен вариант - центристко управление, доминирано от ББЦ, в партньорство с друга политическа формация, при което Бойко Борисов ще гледа властта през крив макарон от Банкя".

Бареков отново обеща "сериозна чистка в митниците и НАП, след като ББЦ вземе властта".

По-рано днес Николай Бареков, облечен в тениска с лика на Васил Левски, поведе шествие под наслов "Съединението прави силата", което премина от Дондуковата градина по Главната улица и стигна до централата на партията в Пловдив.

Активисти на формацията раздаваха на децата и гражданите знаменца и балони в цветовете на националния трикольор.
По инициатива на ББЦ звездите на "Локомотив Пловдив" и на "Ботев" ще играят благотворителен мач в помощ на лечението на известният бивш футболист Аян Садъков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
12
 
! Отговори
а преди 9 години
До ПЛОВДИВЧАНКАДа, да, това беше забавно. Въпреки това овцата си е овца и пак ще иде да гласува за позната мутра или сурат (шот е в телевизьора). С думата сурат поздравявам нашите интелектуално осакатени съграждани.
30
2
 
20
 
! Отговори
ПЛОВДИВЧАНКА преди 9 години
ВИДЯ ЛИ БЕ ТАЗИ ВЕЧЕР НА ПРАЗНИКА НА СЪЕДИНЕНИЕТО НАРОДА КОЛКО ТЕ ОБИЧА?САМО ТЕБ И ДПС ПРИ ПОДНАСЯНЕТО НА ВЕНЦИТЕ МОИТЕ МИЛИ И ОБИЧАНИ СЪГРАЖДАНИ ВИ ОСВИРКАХА.И НАЙ-НАХАЛНО СЕ ИЗТЪПАНЧИЛ НАЙ-ОТПРЕД *** С *** ДУДУКСКО.КОЛКОТО И ДА СЕ НАВИРАШ ХОРАТА ШЕ ТЕ УСЕТЯТ КАКЪВ ГАДНЯР, МАНИПУЛАТОРИ АВАНТАДЖИЯ СИ.
29
1
 
18
 
! Отговори
избирател преди 9 години
Абе Дудук, тъй кат гледам бая са гъделичкате с ефендитата . То Мамин Прасчо не случайно си го къткат ДПС-то . Каква ли сибиоза ще излезе и от вас . Ама така и трябва с тия данъчни .... всички вън ..... ще ми правят те ревизия на Мамин Прасчо
28
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Долу Герб и ББЦ да живейй България!!!
27
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като му гледах платения репортаж ми идваше да метна плазмана през терасата гнусен тип как се фука само колко кръвно имал , как спортувал същите лафове на *** повтаря дето ги повтаряше преди 3 години
26
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Baxti pumiqra tap
25
10
 
30
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Гласувайте за Волен , хора! Той е велик! Харчи си турските парички и ич не му дреме за вас! На мекия де. Докато пътува за Варадеро ще спре в Брюксел. Там Ще нацели келнера с тапа от шампанско и ще забрави да си плати сметката. После ще мине през Париж с любовницата си. Пет звезди, вечеря "морски дарове".....оххххххххх котьоооооо!! Никой не знае от къде идват паричките ама това малка работа. После........Варадеро!!! Здравей слънчева Куба! Лазурно море, ром, пури ароматни........Само Сидеров!:)))
24
5
 
24
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Само волен и Бареков!! Може и да са оср***ни ама парите цвят нямат!! Де рубли, де евро......
23
7
 
30
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Само Волен! Волен премиер!! Ще ни управлява от Варадеро!! Е, може и от некой хотел в Париж....
22
35
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
До АнонименВолен Сидеров ще е в Парламента, защото българите все още имат малко акъл. Той е единственият политик, който мисли за народа!!! А Барека да не се слага много много, щото му спряха кранчето и сега ще гледа да се облажи колкото може от 43-тото НС!!!България, излизайте да гласувате, за да не ни се случи най-лошото - ГЕРБ обратно на власт!! Ако не искате повече ДПС, БСП, ГЕРБ и подобни хумункулуси давайте за истинските партии!!! ЗНАЕТЕ КОИ СА ТЕ!!!
21
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виждам,че *** и тук е организирал нещата.Много *** бе.По кого не е плюл тоя гьон и какъв опитили подкрепа има,че ще упраялява държавата.Това да не чалгаджийска дискотека.
20
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тая черна тениска сигурно се очаква да омае феновете на болен, плоско и тъпо, *** нищо чудно и да сработи. Аман от театри и циркове, хем не ги харесваме, хем ние ги плащаме, а режисурата става все по-бездарна.
19
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ББЦ - ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ НА ДС,КГБ!
18
14
 
32
 
! Отговори
Десен преди 9 години
Г-н Бареков точно това е голямата игра вашата партия да замести АТАКА и да управлявате с БСП и ДПС, но хората ви разконспирираха и няма да стане. Държаваат ще се управлява от ГЕРБ и РБ колкото и да не ви харесва. Защо всички толкова мразите Бойко?
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ego-sentric, mega-loman...prost i pazi boje ot tova kioravoto deto e porgeldanloPazi Boje Bulgaria ot Barekov, Ot Atakista Svilen ia opazi, sega e nov dushmanin naredDavai Boje Pazi Boje Nakazvai Boje
16
2
 
17
 
! Отговори
до петър 1 преди 9 години
лаленце не замирисано разбира се че ДПС ще има ръка в управлението защото ДПС е създадена от държавна сигурност а създателят Ахмед Доган е агент на тази служба това значи да има контрол над малцинствата ***
15
3
 
25
 
! Отговори
Потребител преди 9 години
Ако вземете и да се избиете (а не само да се щипете и да си мислете че се биете) ще направите голямо добро и най-хубавия подарък на всички българи. Както при всички сегашни агитации до момента само се чува лаят на краставите кучета. Никой не казва какво иска да направи и как ще го постигне (което е още по-важно). На всички бюрековци ще напомня - не слагайте тигана докато рибата е в реката.
14
0
 
15
 
! Отговори
edin преди 9 години
Ами грабвай доганчо,кво чакаш?
13
20
 
9
 
! Отговори
лили преди 9 години
Добре говори , аз съм ЗА !
12
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С какво ДПС са по-лоши от БСП и Герб?