Бареков с програма за откриване на 1 млн. нови работни места

Партията му предлага Министерство на демографията
93
Бареков с програма за откриване на 1 млн. нови работни места
Снимка: ББЦ

В основата на управленската програма на ББЦ е отварянето на 1 милион работни места за 8 години.

"Предлагаме работеща програма, която при шанс за реализация, ще покаже на българите резултати", още заяви лидерът на коалицията Николай Бареков.

По думите му всичко в програмата е подчинено на основната цел  - създаване на работни места.

Посочени са мерки във всички сектори, с които тази задача ще бъде осъществена.

Поставени са четири проблема - неграмотност, демографска криза, социална сегрегация и безработицата. Основен е демографската катастрофа.

„Половин милион българи в трудоспособна възраст са безработни у нас, а 2 милиона, ако бяха в България, също щяха да са без работа. С тези 1 милион работни места искаме да върнем част от тези българи в родината, както и да намерим работа на образованите хора с професии на вътрешния пазар на труда, обясни Бареков.

Въвеждане на казармата под формата на образователна и трудова повинност за неграмотни и малограмотни, образователен ценз за гласуване, както и за получаване на детски надбавки, безплатно здравеопазване и безплатен таблет за децата са част от мерките в програмата.

„България без цензура“ предвижда създаване на Министерство на демографията и на миграционните въпроси. То ще се грижи да се създадат условия, за да се връщат грамотните българи, които са отишли в чужбина.

Бареков коментира и стратегията на коалицията в предизборната кампания.

„Нашата цел е да покажем, че можем да бием ДПС и да привлечем вълната анти ГЕРБ да дойде при нас. Борисов се надява Германия да го направи премиер. Сигналите, които Европа дава към нас, са, че Борисов не трябва да е премиер“, посочи лидерът на ББЦ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До drakataAmi che toi E ot BSP
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С тези 1 милион работни места искаме да върнем част от тези българи в родината... ha-ha-ha ... zaplatata mi v D e 3200.-. A i 320.- da beshe NJAMA da se varna v BG pri upravnizi ot tipa Barekov, Siderov, Stanishevzi i Cie.GERB e nashata nadegda
79
0
 
1
 
! Отговори
коце преди 9 години
БЕЗРАБОТНИ ЛИЦА И КОЕФИЦИЕНТИ НА БЕЗРАБОТИЦА НА НАСЕЛЕНИЕТО НА 15 И ПОВЕЧЕ НАВЪРШЕНИ ГОДИНИ ПРЕЗ 2013 ГОДИНАПолМестоживеенеВъзрастСтепени на образование Безработни лица - хил. Коефициенти на безработица - %Общо 436.3 12.9И такааа....безработни около 436 хиляди по официални данни,да кажем 600 хиляди наяве,и какво излиза,за да осигури ЕДИН МИЛИОН!!! работни места,гОсподинът трябва да внася работници в България,хахахах,смях,поне да бяха прочели статистиката,преди да се изхвърлят смешно .
78
0
 
1
 
! Отговори
toma neverni преди 9 години
LUD,LUD ta se nasral!
77
0
 
3
 
! Отговори
drakata преди 9 години
1 000 000 работни места !!!!!! Малиии тоя лъже повече от БСП!
76
0
 
3
 
! Отговори
585 преди 9 години
Обещанията на Бареков са като тези на Волен - 1 млн работни места е като обещанията на Сидеров за 500лв. мин. пенсия и 1500лв. мин. заплата. Бареков е втора писта на ДПС - финансиран е от бившия си шеф Делян Пеевски (собственика на ТВ7). Този за толкова прости ли ни взима,как може да е толкова нагъл.
75
0
 
3
 
! Отговори
муйо преди 9 години
объркали сте заглавието,*** е обещал 1 милиард , а не 1 милион места :)
74
0
 
3
 
! Отговори
хулио преди 9 години
Тоя *** и в главата да го застрелят - малко му е!
73
0
 
4
 
! Отговори
ДупкаДудук преди 9 години
Ако това нещо Бареков влезе в парламента, значи всички са се побъркали в България.
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей такива като него нямат наяждане ,слушайте само бисери но не вярвайте на хрантутници!
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Веднага вън мошеник такъв на тая криза къде ще работи народа?вън тъпанарино ,некадърници!
70
0
 
3
 
! Отговори
В преди 9 години
ще открива училище за свирене на дудук по чалготеките ли?????
69
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барек мачкаййй герберугите
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА барек 1 млн работни места и минимална работна заплата 2000 лв. сигурно. Ей този *** как се подиграва с българския народ не е истина.
67
0
 
7
 
! Отговори
Иван преди 9 години
То не бяха 250000 работни места,а какво стана 400000 по малко.Сега 1000000 ,по логиката още 160000 по малко.Поредния *** , взеха да ни мислят вече за ***.
66
0
 
6
 
! Отговори
smqh преди 9 години
xaxaxax pulen smqh e toq
65
0
 
6
 
! Отговори
Лъжо Барекофь преди 9 години
Как ще ги създадеш един млн.работни места бе бареков,вземи да смяташ каква инвестиция е това за икономиката ни.Откъде ще вземеш тия пари !? Кой ще ги вложи и в какво ?Дали образованието на народа ни е на ниво.Дали имаме кадри които ще могат да се справят с предизвикателствата които стоят зад тия 1 000 000 р.м.Може и да си внесем от Зимбабве работници ,щот нашето население е малко изпосталяло .Или да научим всички роми да работят или крадат ,зер и кражбата е работа и да им плащаме за това
64
0
 
13
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
Барече какви ги приказваш бе, да не си се насмъркал? То вече няма 1 милион трудоспособни в България, той толкова работни места щял да открива?! Защо не обещаеш и по един парцел на луната за всеки? Така е, като няма наказания за неизпълнени обещания, всеки си обещава какво ли не! Аз пък ти обещавам по никакъв начин да не гласувам за теб!Вентилатор!
63
0
 
4
 
! Отговори
dedov преди 9 години
луд за влъзване даже и сидеров чоже да му завиди за пълните глупости а резултата може да е само нов външен дълг 3-4 милиарда лева
62
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СКРИЙ СИ ГНУСНАТА МУТРА ,БЕ МАФИОТ, ПРЕСТЪПНИК И ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ!!!!!!!!!!!!!НЯМА ДА ПРАВИШ СКЪПА КАМПАНИЯ А??????????????????СВЪРШИХА ПАРИТЕ.КОГА ЩЕ ОТГОВОРИШ КОЙ ФИНАНСИРА ПРЕДИЗБОРНАТА ТИ КАМПАНИЯ.ЩЕ ОСТАНЕШ БЕЗ ЕВРОДЕПУТАТСКИ ИМУНИТЕТ БЕ НЕЧИСТОПЛЪТЕН БРАДЯСАЛ ХОДОМ МАРШ КЪМ ЗАТВОРНИЧЕСКАТА КИЛИЯ ВМЕСТО КЪМ ПАРЛАМЕНТА!!!!!!!!!!