ГЕРБ трябва да спечели, за да оправим държавата, зове Борисов

Няма никакъв оптимизъм в момента, допълни той
12 сеп 2014 15:05, Красимир Ангелов
167
ГЕРБ трябва да спечели, за да оправим държавата, зове Борисов
Бойко Борисов. Снимка: БТА

ГЕРБ трябва да спечели изборите, за да си оправим държавата, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с ръководството на Националната асоциация на зърнопроизводителите.

По думите на Борисов управляващите през последната година и половина са направили "толкова много беди, че няма никакъв оптимизъм в момента". "Искаме да подпомогнем земеделието, защото то е наш приоритет, но дефицитът на бюджета е 4%. В енергетиката дупката е над 4 млрд. лева. Въпросът вече е дали изобщо ще можем да стабилизираме страната", посочи Борисов.

Той увери зърнопроизводителите, че целта на ГЕРБ е балансирана подкрепа в земеделието.

“Много важно е да гласуваме на 5 октомври, за да не определи случайността следващото управление”, призова от своя страна заместникът на Борисов – Цветан Цветанов, който посети Благоевград.

"Новият финансов програмен период осигурява за България 32 млрд. лв. солидарност от Европейския съюз, но споразумението не бе подписано от кабинета "Орешарски" и заради това 2014 г. и 2015 г. се очертават като нулеви години", заяви Цветанов. Той добави, че ГЕРБ отчита грешките си в предишния мандат и ще работи за по-високи доходи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
8
 
2
 
! Отговори
Блажени преди 9 години
са вярващите ***. Бесни са, защото виждат, че народа е с ГЕРБ. Много платен *** за жълти стотинки се е навъдил. Стойте си зад клавиатурата и си мислете, каквото си щете. Не ви ли омръзна да пишете глупости. Ама то змията като умира най много хапе, та и вие.
101
3
 
3
 
! Отговори
Случаен преди 9 години
До 109 Ти там ли беше? Знаеш ли причината за самозапалването на човека? Или само обвиняваш от спортна злоба. Просто да плямпаш. Ами като толкова ти пречи Герб и мислиш, че те са причина, самозапали се и ти, какво чакаш. Ама лесно се приказва. Давайте сега за всичко да обвиняваме ГЕРБ, даже и за любовните истории и за разводите. Алоо, обществото ни е виновно, разврата и чалгата. Замислете се малко.
100
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от една страна има държавни апаратчици ,водени от политици.от другата страна са тези дето снасят данъците и търпят простотия след простотия.ти коя страна ще оправяш?
99
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как ще спечелиш като обеща 10 турски министъра бе продажник.Всички държите ибрика на доганя.
98
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина ли има някой да гласува пак за тоя....
97
2
 
10
 
! Отговори
ZZZZZZ преди 9 години
Цецко обещава по високи доходи, a служебният кабинет в така нареченият от тях "ремонт на бюджета" който е тяхно научно откритие :), искат намаление на всички разходи за 2015 г. с 10% спрямо 2014 г. Не знам кой е крив, кой прав, но едно е сигурно пак ще има глад, мизерия и кал до ушите.
96
1
 
10
 
! Отговори
ZZZZZZ преди 9 години
Тези двамата сами не си вярват, *** олигуфрените. Бойко, последно по времето на ГРЕБ (ох, извинявам се грешчица :Р) си спомням, че се лееше мляко по улиците и софия се напълни с добитак и комбайни заради стачките предизвикани от безупречното ви управление, сега е нормално да насочиш вниманието си към земеделците предизборно. За Цецко или нищо, или лошо, но той човека е достатъчно нагъл и безпринципен, за да иска пак да "Гребе".
95
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 83"сега рупаме асфалт."- Рупаш, ама друг път, хората на Станишев и Местан и асфалто изрупаха !А за теб оставиха ...знаеш какво !
94
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 84 4години, без лев индексация Първият месец от управлението на ГЕРБ 2009г., започна с изплащане на пенсиите увеличени с 10%! Да вярно е че тройната коалиция взе решението, но само защото беше ясно, че няма да го плаща!
93
0
 
5
 
! Отговори
Гост преди 9 години
Не виждам защо трябва да спечели ГЕРБ?Единственият от тях,който е доказал,че може, е кметът на София-Йорданка Фандъкова.Всички останали само говорят и нищо повече.Не мисля,че Герб биха могли да управляват сами,а подкрепа в тази ситуация трудно се намира.
92
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До правда 97Искал бил, да управлява, но друг да носел отговорност ЛЪЖА- това беше при Станишко, който насади Орешарски на пачи яйца ! Няма защо да го приписвате другиму !
91
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко и Цвъки мислят за нас- Му-ха-ха-ха
90
10
 
11
 
! Отговори
Офф преди 9 години
А бе, Борисов, изчезни, бе, разкарай се, остави ни на мира да живеем без теб. Писна ни да си "на всяка манджа мерудия". Финансовата ти дисциплина ще ти тежи, както се изразяват "кармично". *** си на село, живей си с натрупаните милиони и ни остави и ние да поживеем БЕЗ ТЕБ.
89
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво още трябва да ви каже тоя за да разберете че ви се подиграва?
88
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес се самозапали поредният българин - баща на две деца. Тиквите се завръщат - Ноември ще има още живи факли, в 21 век, в България ...
87
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ няма да вземе и 100 места в Парламента.Не е наясно с настроенията на народа.Намеренията им в програмата са пагубни за обикновения човек.Вече управляваха. Видя се широ-баджанащина-милиционер-роднинството.Казвам го като бивш техен избирател.Те ще донесат повече бедност за българина, рекет за бизнеса.Никой не ги иска.Те си живеят в собствен измислен свят с желания. Социолозите им вземат парите да им помпат самочувствието.В нощта на изборите ще видят как е гласувал народа.Ще има изненада
86
5
 
10
 
! Отговори
бай Киро преди 9 години
абе Боко Киро съм нали и на теб ти сърбахме попарата три години и половина стига се излагай
85
3
 
16
 
! Отговори
Пенсионер преди 9 години
Ми той и Симеончо викаше, че ще ни оправи за 800 дни, па видяхме как ни оправи. Тоя пожарникар за 4 години , докато беше на власт, замрази пенсиите ни, но открадна милиард и половина лева от пенсионния фонд. Ние, "лошият матреял", не сме забравили, да мислят и новите пенсионери за кого ще гласуват - за банкери или за бачкатори.
84
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никога повече мутренскоолигархичната партия герб никога
83
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко този път съм приготвил дряновицата от Родопите и ще я донеса зимата в София да те сурувакам