Мобилизация - иначе може пак да сме първи, а да управляват други!

Борисов: ГЕРБ печели в големите градове, където не могат да се купуват гласове
19 сеп 2014 20:53,
111
Мобилизация - иначе може пак да сме първи, а да управляват други!
Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ печели в големите градове, където не могат да се купуват гласове, каза лидерът на партията Бойко Борисов на предизборен митинг в Хасково. 

"Ще видите резултатите какви ще бъдат в Хасковско – колко ще имат РБ, БСП и ДПС, преди всичко в ромските райони", изтъкна той. 

„Трябва пълна мобилизация, защото можем пак да сме първи и да ни управляват други. ГЕРБ иска пълна мобилизация на българския народ за работа. Без работа няма просперитет.

От нас зависи, мога да гарантирам само, че ще положим денонощно старание да извадим държавата от кризата“, подчерта Борисов. 

Според него БСП и ДПС имат план само "да сменят „Атака“ с „Цензурата“ в безпринципната си коалиция".  Той подчерта, че са дезертирали, защото знаят, че държавата е в криза.

„Дойдат ли БСП, банките падат. Най-много обичат парите на другите“, обясни Борисов.

Бойко Борисов припомни пред жителите на Хасково за инициативите в помощ на пострадалите от наводненията, които предприеха кандидат-депутатите от ГЕРБ.

"Това не е популизъм, а реална помощ. Хората си я оцениха и си я разбраха", посочи бившият премиер.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: Бойко Борисовизбори 2014
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
5
 
! Отговори
бойко почвам те 7 преди 9 години
Как Митко и Петя лапнаха банка с помощта на БНБ18 Април 2011Иван Бакаловголямата изненада на вечерта бе, че не кумуваше доведената дъщеря на Бойко Борисов и най-добра приятелка на булката - Веселина, както бе обявено предварително, предаде
65
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТРОЛОВЕТЕ СЕ СКЪСВАТ ДА ПИШАТ ПРОТИВ ГЕРБ И БОРИСОВ. НЯМА ДА УСПЕЯТ ТОЗИ ПЪТ. ТВЪРДЕ МНОГО СЕ ОКАЗАХА ЛЪЖИТЕ И КРАЖБИТЕ НА БСП/ДС. НЕ СА СЕ СВЪРШИЛИ МОЖЕЩИТЕ И ЧЕСТНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ. ГРЕХОВЕ ИМАТ ВСИЧКИ, УПРАВЛЯВАЛИ НИ ПРЕЗ ТЕЗИ 25 ГОДИНИ,ЧЕ И ДОСТА ПОВЕЧЕ. СЛЕД ТАЗИ ВЪПИЮЩА РАЗРУХА И КОРУПЦИЯ,САМО ПРОМЕНИТЕ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И НАКАЗАНИЕТО НА КРАДЦИТЕ С ОТНЕМАНЕ НА ТОВА, ДЕТО СА ПРИСВОИЛИ, МОЖЕ ДА НАКАРА ХОРАТА ДА ПОВЯРВАТ В ДОБРОТО И СМИСЪЛА НА ЖИВОТА - ДА ГРАДИМ, СПАЗВАЙКИ ЧОВЕШКИЯ ЗАКОН.
64
1
 
5
 
! Отговори
бойко почвам те 6 преди 9 години
През годините под ръководството на Петя Славова Инвестбанк се превръща в една от банките на властта. Тя достига своя апогей при управлението на ГЕРБ.Инвестбанк,КТБ и Виктория се обединяват.Общия капитал е на стойност от 23 милярда
63
3
 
6
 
! Отговори
бойко почвам те 5 преди 9 години
Лидерът на ГЕРБ заяви, че партията поема отговорност за назначаването на Иван Искров преди 5 години.Бойко,не ти назначаваш Искров,защото е на по-голям пост в пирамидата.
62
1
 
13
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Няма да управлявате сами, такъв пъзел ще ви подредим че ум да ви зайде. миимум 6 партии ще вкараме, да се гърчите и нищо да не можете да направите, и така ще е докато си идете. Шото другия вариант е да ви разстреляме, ама, извинявай Боче, а и всички останали, не си заслужавате да ви лежим. Затова ще ви дадем за душата 6 партии, квото щете тва правете!! НО САМИ - НЕ, НЕ
61
1
 
6
 
! Отговори
бойко почвам те 4 преди 9 години
Визитната картичка на кръга Емил Кюлев. Според Гр. Лилов този кръг е в основата на тайното властово съдружие, което насочва дейностите на премиера Борисов. Това са банкерът Иван Искров, министърът от тройната коалиция Даниел Вълчев, съветникът на президента Петър Стоянов Красимир Ангарски, Георги Прохаска съветник на синия Александър Божков и др.Тайното властово съдружие, което насочва дейностите на премиера Борисов. Това са банкерът Иван Искров и други.
60
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Успех за ГЕРБ! Със знанието, мъдростта, морала, моженето и справедливостта ще продължим напред.Българският съд трябва да се промени, за да служи на истината по закон. Ще отнеме от крадците това, дето са натрупали чрез лъжи и измами. Само тогава ще имаме настояще и бъдеще.Тогава и светът ще ни повярва, че искаме да градим демократично общество.Без пещерния капитализъм на БСП/ДС.Без вегетирането на алчни крадци,живеещи на наш гръб.Смеят ни се и не вярват, че можем да се освободим от тях.ПОЗДРАВ!
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
balgaria jivee na zaemi koito kradete ostanaloto e dara bara i zablyjdenie ......
58
0
 
7
 
! Отговори
бойко почвам те 3 преди 9 години
Управителят на централната банка Иван Искров е изтеглил личните си спестявания от Корпоративна търговска банка, дни преди да бъде поставена под особен надзор. Това заяви пред националното радио юристът Даниел Божилов
57
1
 
9
 
! Отговори
бойко почвам те 2 преди 9 години
Петя Славова и Цветелина Бориславова - градски мутреси.ДАНС засекли контакти на скандалния Орлин Алексиев с Цеко Минев, Петя Славова и Иван Искров! Вече на всички е ясно,че Искров е на по-високо място в мафиотската структора.
56
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поздрав за ГЕРБ! Грешките са осъзнати и бъдещето на страната ни и хората в нея е свързано с промените, които ще се направят в съдебната система. Разрухата и корупцията са толкова големи, че хората губят вяра в настоящето и бъдещето. Но... ще има справедливост най-после. Краденото ще се върне.Ще си вземе въздух народа и ще продължи по пътя на истинската демокрация, като честните и можещите вземат управлението в своите ръце, за да има смисъл живота ни и този на децата ни. ВРЕМЕ Е за здравия разум.
55
0
 
5
 
! Отговори
почвам те бойко 1 преди 9 години
През 2011 г. наблюдаващият престъпността в България немски журналист Юрген Рот описа в блога си случай на удивителна намеса на Искров в продажбата на Българо-американска кредитна банка, която впоследствие беше придобита от Цветелина Бориславова00 преди 13 минутиИнвест банк на Петя Славова, където от сметки на фирми са източени над 5 млн. долара. Банката не ги връща на клиентите си, кражбите са документирани, БНБ тогава прави проверка и също ги констатира, но не взима мерки.
54
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Време е българският народ да се отърси от простотията и да прояви мъдрост на изборите
53
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой мобилизираш бе мафиот !Колко плащаш да те показват непрекъснато ?Видяхме те какво направи , сега ни чака пълно потурчване .
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя всеки ден мъже по нещо !Кой му ги пише тези изказвания ?
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя с неговите "мъдрости" досади на целия народ.Колко ли е платил, за да го цитират всеки ден по медиите?Аман!Дано са по-малко този път мазохистите, които ще гласуват да ни управлва!Ако се върне на власт, българите не ги чака нищо добро. Видяхме го вече, как похарчи 8 млрд без да му мигне окото, как неговото правителство открадна пари от здравната каса и пенсионните фондове... Какво ли гласи сега на народеца?
50
2
 
7
 
! Отговори
KU-KU преди 9 години
PROTIVNO LICE-GADNA KRADLIVA SGAN-VSICKI NA BUNISTETO NA ISTORIATA.
49
0
 
2
 
! Отговори
KUK преди 9 години
До АнонименSEGA KATO SME V EVROPA SME CAFNALI TA VARZALI.NE TARSI TERORISTI,KADETO NIAMA.
48
0
 
2
 
! Отговори
Xбахур преди 9 години
Мобилизирайте си цвинтерчетата пичове и пички, че и да са първи и да са втори, и предните да са, и чалмалиите да са, и Болен да е-тежка година Ви очаква.....
47
1
 
10
 
! Отговори
Кикс преди 9 години
А защо не възстановиха пенсионния фонд от средствата от приватизациата?