Борисов: Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно

"Гоненията срещу нас целяха ГЕРБ да бъде унищожен"
20 сеп 2014 14:02, Елка Василева
364
Борисов: Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно и няма да спестим на никого нищо. Ние минахме през гонения с една единствена цел - ГЕРБ да бъде унищожен и на негово място да дойде Реформаторският блок. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на детска градина "Камбанка" в Стара Загора.

"И затова се събраха от кол и въже хора там, само и само да попречат на ГЕРБ да има пълно мнозинство и да управлява самостоятелно. Желаем им голям успех, но това, което чувам, от  поведението им и това, което правят, те ще са последните, с които ще си разговарям след изборите", добави Борисов.

Председателят на ГЕРБ припомни състоянието на София, преди да стане кмет на Столична община. „Така наречената "Синя София", Костов - премиер, Софиянски - кмет, след него - СДС, ДСБ и всичките тези борци за демокрация, те така бяха опоскали столицата, че над 140 детски градини бяха реституирани, продадени и разграбени. Оттогава, откакто го има ГЕРБ в София, над 100 детски градини сме направили само там, а в страната сигурно са 300-400“, каза Бойко Борисов.

Бойко Борисов подчерта, че съдебната система трябва да е стабилна. "Когато те определяха кой да е главен прокурор, ние си мълчахме. Когато те определяха кой да е шеф на съдиите, ние си мълчахме. Мълчахме си и тази година и два месеца, когато бяхме подложени на репресии, защото считахме и считам, че всеки трябва да си мине през проверките, когато има нужда", обясни Борисов.

Той припомни още, че се видя, че парите им са в КТБ. "Парите на партия ГЕРБ са в ДСК, нямаме сметки, нямаме обръчи, нямаме кръгове, нямаме никаква зависимост. Напротив - мъчим се да я спасим банката. Мъчим се, защото ако бяхме изтеглили държавните пари от КТБ, както те направиха, КТБ щеше да фалира преди година и половина. Но в момента има поне 3-4 такива банки, където държавата помага. Е, защо не кажат, че ГЕРБ е виновен и за това? ГЕРБ подкрепя българските банки, за да има български банки. Откъде накъде ще ми правят всеки ден някаква интрига и внушения в обществото, че имаме общо с това. Напротив - те имат общо", заяви Бойко Борисов в Стара Загора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
7
 
9
 
! Отговори
мишо преди 9 години
Не давай боже луд да ни управлява, че и без това сме бедни, гладни и изтормозени.
206
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До П.ПетровМоже би, би било друго при диктатор като Пиночет например?
205
9
 
8
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 9 години
Гейберчета сладки , я си спомнете какво каза батето за вашия вожд Другаря бойко , " А този борисов чистеше и пазеше колите на вис и сик , после те го уредиха да пази бай Тошо".... Без думи мои уважаеми гейберчета , и да ви кажа не съм бесепар или комунист , аз съм средно интелигентен човек , който не понася вашия другар бойко , *** на Турция и САЩ.
204
5
 
11
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Веднъж вече ГЕРБ имаше пълно мнозинство. Това позволи на хора като Миро мършата и Емил Димитров да водят банкянския тиквун за носа, а овчеглавото стадо на ГЕРБ в парламента покорно гласува лобистки зкони, които ощетиха държавата със стотици милиони.Отделно и Дянков си правеше безконтролно каквото си поиска, за наша сметка.НЕ! БЛАГОДАРЯ!ТИКВАТА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА ЕДНОЛИЧНО!Твърде голям комплексар е и е твърде *** селски тарикат, за да има такава власт !
203
5
 
7
 
! Отговори
до 283 лудака преди 9 години
Не очаквай никакви репересии от ГЕРБ! Викай срещу всичко българско и родно и защитавай интересите на Кремъл безроднико!
202
8
 
2
 
! Отговори
лудия преди 9 години
Да очакваме ли репересии от ГЕРБ с тази по силна линия блогарите дето сме се борили срещу шистовия и въглишният газ и срещу набъркването ни във война с русия? та ние сме свободни граждани и имаме правото да изразяваме мнение сега какво диктаура и репресии ли ни чакат да ни се затвори устата?
201
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние бихме могли да живеем по-добре, евентуално, при диктатура. Проблемът е диктаторът да има умни съветници, а не подмазвачи, които само да го хвалят.
200
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Към 1990г в БГ е имало 1 милион комунисти според издадените партийни билети.Тези хора имат деца,племеници,шуреи,шуренайки така,че кой от тук присъстващите всъщност няма роднина комунист?
199
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дърт вейдър и вятър го вее на бял кон
198
1
 
2
 
! Отговори
Винету преди 9 години
До Пиар агент. Браво пич, много готин текст. Аз даже вече не ги чета доматените коментари и дори не си правя труда да им слагам минуси - толкова са ми безлични.
197
3
 
10
 
! Отговори
Пиар агент преди 9 години
Червените *** се славят с простотията си и неграмотноста си. Вижте какви коментари правят-псувни и обиди към Борисов, защото нямат никакви аргументи. Това стимулира нормалните хора да гласуват за ГЕРБ. Апропо след като БСП са толкова кадърни, защо управляваха т.е. крадяха само една година, а Станишев избяга като плъх в Брюксел и сега се вози на собствена яхта и ви се присмива прости червени тролчета.
196
7
 
9
 
! Отговори
POP преди 9 години
ЕТО ПО ТАКЪВ *** НАЧИН СЕ ОТКРИВАТ ДЕТСКИ ГРАДИНИ ! ДА ПРИПОМНЯ : *** ОТ БАНКЯ ПРЕРЯЗА ЛЕНТАТА НА СПОРТНАТА ЗАЛА ( СТОИ НЕИЗПОЛЗВАЕМА И ПРАЗНА) НА ТРЕТО ОУ В БЛАГОЕВГРАД И ЗАЯВИ НА МАЛЧУГАНИТЕ , ЧЕ ТЕХНИТЕ БАБИ , ТЕХНИТЕ БРАТЧЕТА И СЕСТРИЧЕТА , ЩЕ ИЗПЛАЩАТ ЗАЕМИТЕ , АКО ОРЕШАРСКИ ГИ ВЗЕМЕ ! *** , НАЛИ !!!!!
195
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, по-***, най-*** - боко рапона и *** проставелка
194
10
 
9
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 9 години
Тоя на снимката е най големият *** на новото време ,за да се хареса на ес ,сащ, турците ,този човек е готов да продаде всичко Българско, само и само да му подхвърлят някой лев той да има лесно , ще ни затрие историята . Чудя се защо Българските студенти спят и не се вдигат срещу тази еничарската партия гроб. Нали на тях се надявахме в началото , а сега къде са? защо са се свили като мишки, започвам да си мисля ,че техните протести преди години са били фалшиви срещу пари... БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
193
5
 
11
 
! Отговори
МИШО преди 9 години
До Anton : БЕЗХАБЕРНИКА НЕ КАЗВА САМО ,ЧЕ 70 % ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ Е ОТ СДС ! НАЛИ СИ СПОМНЯТЕ ,ЧЕ ИМАШЕ БИЛБОРД НА КОЙТО ПИШЕШЕ " ГЛАСУВАШ ЗА БОЙКО ,ПОЛУЧАВАШ КОСТОВ " ! ТОВА Е ОЩЕ В СИЛА ,САМО ЧЕ СЕГА СДС НА КОСТОВ СЕ КАЗВА РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК ,КОЕТО НА ЧЕСТЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ОЗНАЧАВА ЛИКВИДАТОРСКИ БЛОК ! ТАКА ЧЕ ,НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ,БОКО И РАДАНЧО ЩЕ СЕ ПРЕГЪРНАТ РАНО ИЛИ КЪСНО В ИМЕТО НА БАТ ИВАН КОСТОВ !
192
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хах, троловете продължават да си вадят очите по цяла нощ.Да видим след изборите файдата. На предишните беше отрицателна.
191
2
 
5
 
! Отговори
Така е 260..... преди 9 години
*** и халгъзниците ---са НАЙ-ЦЕННИТЕ КАДРИ НА ПАРТИЯТА -МАЙКА!!!ОТ ТЯХ---СТАВА ЧУДЕСНИ РОДОНАЧАЛНИЦИ НА , ВСЯКАКВИ ПАРТИИ!Я, КАК СЕ НАРОИХА СЛЕД 89-ГОДИНА ....КАТО МУХИ НА ПИЯНСКО ЛА""О!/Хеле , *** е---- последния писък на ТОРОВОТО РАЗВЪЖДАНЕ../
190
5
 
21
 
! Отговори
КРЕТЕН преди 9 години
***--Боже пази БЪЛГАРИЯ..ВЪРНЕ ЛИ СЕ НА ВЛАСТ----НЕ МИ СЕ МИСЛИ.....
189
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ramboНаучи се да пишеш правилно, преди да плюеш, защото си неграмотен.
188
6
 
8
 
! Отговори
тролгеносен преди 9 години
До rambo"Господ" се пише с главно "Г" невернико червен!! За неосведомените това е точно същия *** *** за който написах по-долу:))))))))