Борисов: Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно

"Гоненията срещу нас целяха ГЕРБ да бъде унищожен"
20 сеп 2014 14:02, Елка Василева
364
Борисов: Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно и няма да спестим на никого нищо. Ние минахме през гонения с една единствена цел - ГЕРБ да бъде унищожен и на негово място да дойде Реформаторският блок. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на детска градина "Камбанка" в Стара Загора.

"И затова се събраха от кол и въже хора там, само и само да попречат на ГЕРБ да има пълно мнозинство и да управлява самостоятелно. Желаем им голям успех, но това, което чувам, от  поведението им и това, което правят, те ще са последните, с които ще си разговарям след изборите", добави Борисов.

Председателят на ГЕРБ припомни състоянието на София, преди да стане кмет на Столична община. „Така наречената "Синя София", Костов - премиер, Софиянски - кмет, след него - СДС, ДСБ и всичките тези борци за демокрация, те така бяха опоскали столицата, че над 140 детски градини бяха реституирани, продадени и разграбени. Оттогава, откакто го има ГЕРБ в София, над 100 детски градини сме направили само там, а в страната сигурно са 300-400“, каза Бойко Борисов.

Бойко Борисов подчерта, че съдебната система трябва да е стабилна. "Когато те определяха кой да е главен прокурор, ние си мълчахме. Когато те определяха кой да е шеф на съдиите, ние си мълчахме. Мълчахме си и тази година и два месеца, когато бяхме подложени на репресии, защото считахме и считам, че всеки трябва да си мине през проверките, когато има нужда", обясни Борисов.

Той припомни още, че се видя, че парите им са в КТБ. "Парите на партия ГЕРБ са в ДСК, нямаме сметки, нямаме обръчи, нямаме кръгове, нямаме никаква зависимост. Напротив - мъчим се да я спасим банката. Мъчим се, защото ако бяхме изтеглили държавните пари от КТБ, както те направиха, КТБ щеше да фалира преди година и половина. Но в момента има поне 3-4 такива банки, където държавата помага. Е, защо не кажат, че ГЕРБ е виновен и за това? ГЕРБ подкрепя българските банки, за да има български банки. Откъде накъде ще ми правят всеки ден някаква интрига и внушения в обществото, че имаме общо с това. Напротив - те имат общо", заяви Бойко Борисов в Стара Загора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
7
 
15
 
! Отговори
Знаем! преди 9 години
Знаем, че НЕ можеш да управляваш и затова подготвяш ДИКТАТУРА. Нали затова беше на инструктаж в САЩ. Ясно е, че те подковаха за *** да смачкаш българите за да се прокарат интресите на американците, каквото могат да откраднат, а те ще те подкрепят. Дете на милиционер- естествено е, че си предател.
226
11
 
5
 
! Отговори
лекар-психиатър преди 9 години
Вижте коментара на другаря Василев, типичен *** и злобен червен ***. Това е събирателен образ на мандраджиите или каскетаджиите както искате. Такъв *** няма какво да го коментираш.
225
12
 
5
 
! Отговори
избирател-безпартиен преди 9 години
Това са комуно-социалистите. Прости, необразовани и злобни. Вижте какви коментари правят, откровени псувни и обиди към Борисов, защото нямат никакви аргументи. Простите хора винаги псуват и налитат на бой когато нямат аргументи. Народа обаче масово ще гласува за ГЕРБ.
224
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kvo shte ypravliavash balgaria otiva kam dryg variant .
223
2
 
12
 
! Отговори
българин преди 9 години
Когато Обама дойде на власт за министър на енергетиката бе назначен Стивън Чу - нобелов лауреат за физика.Ха да видя кой партиец ще бъде министър на енергетиката в България.Защото да вдига цената на тока и баба знае.Всеки път в новините научаваме как наши ученици или студенти са получили медали от олимпиади по естествени науки.А вижте какви ни управляват.Най добре би било да има експертно правителство от безпартийни.25 години партийците показаха че не могат да управляват!
222
10
 
18
 
! Отговори
BOIKOSENASRA преди 9 години
БОРИСОВ ИСКА ДА КРАДЕ ОЩЕ
221
10
 
20
 
! Отговори
DA преди 9 години
бойко борисов е ***
220
10
 
14
 
! Отговори
K4E преди 9 години
БОРИСОВ Е ***!
219
8
 
11
 
! Отговори
xaxa преди 9 години
Борисов само може да си мечтаеш!Борисов: Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно
218
7
 
17
 
! Отговори
радой будалов преди 9 години
ТЪРПИ НАРОДА НАШ ТОЙ ИМА 500 ГОДИШЕН СТАЖ. *** НАРОДЕ БУДА БОЙКОВ ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА ПО ТВЪРДО СО СОПАТА И ДРАВНИКА. И БЕЗКОМПРОМИСНО ЖЕСТОКО. ЗАПОЧВАМЕ С 10% СКОК НА ТОКА ПОСЛЕ ДРУГИ СКОКОВЕ НА РАНАТА ВОДАТА МЕТРОТО И Т.Н ДОКАТО ВИ СЕ ЗАВИЕ СВЯТ. ИЗЛЕЗЕТЕ ЛИ НА ПРОТЕСТ ЩЕ ИГРАЕ ТВЬРДО ДЬРВОТО РАЗБИРАЙ МУТРЕ-СКА БУХАЛКА ДО КРЬВ ЖЕСТОКО.
217
3
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
До 296Те клоуните и маймуните също ги посрещат с овации, защото правят хубав цирк.Сигурен съм, че като се изпъчи Борисов като Бай *** и изръси "конгючуляйшънс" и още няколко простотии, които преводачите не успеят да замажат, западняците си умират от кеф и (смях наум).Работят с него, защото могат да го водят за носа за няколко комплимента и нищо незначещи обещания могат да го накарат да направи всичко, дори да е в наш ущърб.
216
3
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
До 298Нито съм бил някога комунист, нито майка ми и баща ми някога са били. С "дугарю" ще се обръщате към Борисов, Цецка Цачева и останалата шайка комунисти, ВКР-та , доносници и обикновени апаратчици на БКП и отрочетата им, представящи се днес за големи демократи в ГЕРБ. А вие сте *** като селяка Борисов, който не прави разлика между дипломатическо,политическо говорене, комплименти и откровен разговор. Случайно да сте гледали филмчето за еднаквите речи на Обама към европейки политици ?
215
2
 
24
 
! Отговори
землянин преди 9 години
Оруел е казал: "Народ, който гласува за явни престъпници не е жертва, а съучастник." ..А, аз ще добавя и.. "съучастник, който заслужава своята съдба." Много завистлив и *** народ сме. Лека вечер :)
214
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С колко коня ще Ви е каруцата която ще управлявате бре Бойко?! То друго Вие социалистите неможете,ама каруците от малки ги владеете добре....А ти Бойче беше комунист,социалист,а сега се пишеш "демократ"...Нещастна България....Бог да я пази....Където е стъпил социалист - трева не никне,само съсели,червеи,бандити и тем подобни твари се ръзвъждат...и тъо усилено....
213
1
 
12
 
! Отговори
до 299 преди 9 години
Записвайте,записвайте,да не забравите.И аз си водя бележки.Всеки ай ти специалист-овчар.Пенциите изядоха резерва.Всички женки да си продадат брачните халки,а не да ми мрънкат че са бедни...е се тера,е се тера,както казват французите.
212
8
 
4
 
! Отговори
историк-анализатор преди 9 години
Червения *** си е червен. Все едно Станишев беше гений. Учил е как се отразяват копчетата на униформите в червената армия. Само това е достатъчно за да разбереш що за *** може да учи такива работи. Да не говорим за любимия Тодор Живков, неграмотен овчар от Правец.
211
7
 
18
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Тези, които ми кликат минуси искам да ми отговорят на два въпроса:-Колко чужди езика знае Борисов ?-Какви образователни,научни и квалификационни степени има по някоя от специалностите - макроикономика, мениджмънт, право, международни (икономически) отношения.Това са подходящи квалификации на компетентен министър председател, който може да ни извади от ла*ната, в които сме затънали като държава и народ!Борисов е проста селска тиква, със самочувствие на голям тарикат.ТОВА Е ИСТИНАТА !!!
210
4
 
5
 
! Отговори
анунименъ преди 9 години
Нема нужда.ше си купя след изборите,защото не съм мазохист.А Кутев е симпатяга- .наследник на Филип Кутев,допринесъл с нещо за културата на България Конгречулейшън,тъпанаре!Виж,другия бесепар,забравих му името,с женичка енергетичка също бих фраснал.
209
4
 
13
 
! Отговори
пулев преди 9 години
Пукна ми се монитора,но се изкефих като му фраснах един в мутрата.
208
2
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
До Анонимен 287.Пропуснахме момента. Трябваше да се случи 1997-***, с едно бесене щяхме да се отървем от червените *** и крадливата им мутро-олигархия от ДС.До 288. Материалът, че е ***-*** е, че си заслужава Тиквуня-заслужава си го, ама ми е мъка за България!Вица за двата глиста знаеш ли го ? Затънали сме в ***, ама родина ...