Реформаторите против широка коалиция, искат само дясна

Ще има още преговори - двустранни и тристранни
22 окт 2014 15:13,
42
Реформаторите против широка коалиция, искат само дясна
Снимка: архив Булфото

Реформаторският блок ще участва само в дясноцентристка коалиция за управление и е против широка коалиция. Това решиха партиите в съюза по време на заседание на парламентарната си група. Тя се събра след изненадващата среща на лидерите на Реформаторите с Бойко Борисов късно във вторник.

Още по темата
По време на днешното си заседание Реформаторският блок одобри Патриотичния фронт за възможен партньор в десен кабинет. „За нас Патриотичният фронт като коалиционен партньор в едно дясноцентристко правителство е приемлив вариант“, каза Найден Зеленогорски от Движение „България на гражданите“.

Той разказа, че по време на срещата си Реформаторите са обсъдили вариантите за широка коалиция или дясноцентирстка коалиция. „За нас решението е дясноцентристка коалиция, каза Зеленогорски, цитиран от БТА.

Той обясни, че Реформаторите нямат проблем АБВ да подкрепя определени политики и позиции. „Но за нас, ако има коалиция, тя трябва да е дясноцентристка“, беше категоричен Зеленогорски.

Лидерът на НПСД Корман Исмаилов пък обясни, че предстоят двустранни и тристранни преговори, включително и с Патриотичния фронт. Според него тези срещи трябва да се състоят тази и следващата седмица.

На заседанието си Реформаторите са обсъдили и правилника на групата си. Те все още не са избрали ръководство. Възможностите за това са две – шефът на групата да е само един или да има съпредседатели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
24
 
! Отговори
ФР преди 9 години
Тези, които гласуваха за Реформаторите, имат ли идея, че вкараха еничари като Корман Исмаилов в Парламента?! Къде ви е акъла, не знам!
12
2
 
30
 
! Отговори
амин преди 9 години
Защо тези хора се държат така, сякаш 6 млн. българи са гласували за тях.Пожелавам им на следващите избори да не минат и 1%.
11
1
 
18
 
! Отговори
Бесен Българин 3 преди 9 години
Може ли в Държавната Администрация да има заплати за една и съща длъжност в едно Държавно Учреждение с разлика от 500 лева , бе , токмаци? Може ли разни "шефчета" да взимат от 2 бона нагоре "заплатка" без дори да имат половин работен ден прекаран в Държавната "служба" , в която работят? И това - постоянно! А в същото време МИНЬОРИ И СЛУЖИТЕЛИ НА СПЕШНА ПОМОЩ да взимат някакви страшно мизерни пари... с оглед на натоварващата работа , която имат? И как няма да сме на ТОВА ДЕРЕДЖЕ? БЕЗСРАМНИЦИ! :(
10
2
 
17
 
! Отговори
Бесен Българин 2 преди 9 години
...... Не може да работиш като роб и бездомно куче свръхнатоварваща работа за смехотворните 150 евро на месец.... Сума , която в Европа нормално се взима за 1-2 дни примерно.... А едни оядени политически *** да ти говорят вече от 15 години как всичко се променяло и отивало на по добре?!?! КОЕ СЕ ПРОМЕНЯ? КОЕ Е ПО-ДОБРО ,БЕ? И освен нещастните заплати.... те товарят допълнително с ток , парно , разни услуги , разбито здравеопазване?!?!.... ДОКОГА МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ТОВА , БЕ , ПРОДАЖНИЦИ?
9
5
 
15
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Абе Бойко е ***, ама не е от ранга на Костов. Между другото РБ е творение на Командира. А двамата с Боко имат една цел да продадат България на запада. Така че защо се учудвате от тоя брак и то по любов. Вижте с ПФ вече е по сметка, защото за тъпия кворум са нужни 121 човека. Съдба.
8
1
 
15
 
! Отговори
Бесен Българин преди 9 години
Изобщо НЕ ме интересуват скапаните ви "коалиции"........... Искам само да знам : КОГА ЗАПЛАТИТЕ НА СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИТЕ ТРУДЕЩИ СЕ БЪЛГАРИ ЩЕ ДОБЛИЖАТ ПОНЕ МАЛКО ТЕЗИ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ "ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ" ?!?! НАЛИ СМЕ ТАМ? НАЛИ СМЕ ЧЛЕН? ИСКАМ ОТГОВОР НА ТОЗИ ВЪПРОС ОТ ВСИЧКИ ОЯДЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ *** В ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ"?!?! НОЖА ВЕЧЕ НАИСТИНА ОПРЯ ДО КОКАЛА.......... !!!! НЕ може да бачкаш - като куче - за 150 - 200 евро....... ама на месец!!!!!........
7
2
 
16
 
! Отговори
филиал Централа преди 9 години
Тези нещастници, съвсем откачиха. Едва са влезли в парламента, обаче се държат така, сякаш са спечелили изборите.
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак условия. А бе отваряйте си добре очите и ушите и мислете когато трябва да се подписва. За какво само раздвижвате въздуха. Не се ли разбра, че борисов се страхува и иска да има ОФ. За да се размива отговорността. Като има резон подписвайте, като не става, отказвайте и толкова. Какво е това пристъпяне на място.
5
8
 
15
 
! Отговори
AHТИМУТРА преди 9 години
БОРИСОВ БЕЧЕ Е В РЪЦЕТЕ НА ДПС!! БОРИСОВ ЯСНО ЗАЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПРЕДСТАВИ КАБИНЕТ НА МАЛЦИНСТВОТО И КОЙТО ИСКА ДА ПО ПОДКРЕПЯ ТОВА СТАНА СЛЕД СРЕЩАТА МУ С ДПС!!А ИНАЧЕ ПЛЮ ПО ДПС :DРЕФОРМАТОРИТЕ СЛЕД КАТО МУ СЕ ПРЕДЛОЖИХА ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН СЛЕД ИЗБОРИТЕ НА БОРИСОВ ТЕ МОРАЛ ВЕЧЕ НЯМАТ НИКАКЪВ И ОСВЕН ДА НАМАЛЯВАТ ЦЕНАТА ЗА УСЛУГИТЕ СИ ДРУГО НЕ ИМ ОСТАВА НО ВЛАСТ РЕАЛНА НЯМА ДА ИМАТ САМО ДЕТО ИЗМАМИХА БАЛАМИТЕ КОИТО ИМ СЕ ВЪРЗАХА!!!ДА ПОДКРЕПИШ НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** БОРИСОВ НЯМА ПО-ЛОШО!!!!!
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2 глупости аре малко по сериозноОдисей 1
3
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти какво предлагаш да няма правителство или да осравят Бирисов в ръцете ДПС и осталите хищнициОдисей 1
2
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искат ама не може бе, квот каже Бойко това е той иска с ДПС и РБ заедно да надуват банковите сметки. То ако ставаше с искане аз щях да съм женен за мис Свят ама заето
1
11
 
34
 
! Отговори
AHТИМУТРА преди 9 години
НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ Е ЦЯЛО ЧУДО АКО ИЗОБЩО ВЛЕЗНАТ РЕФОРМАТОРИТЕ В ПАРЛАМЕНТА СЛЕД КАТО СЕ ИЗГАВРИХА И ИЗМАМИХА НАЙ-НАГЛО ЕЛЕКТОРАТА СИ СЪС ПОДКРЕПАТА КЪМ СУБЕКТ КОЙТО ТЕ ЯКО ПЛЮХА ПРЕДИЗБОРНО :D