Не съм подкрепял идеята за ислямски център в София!

Каракачанов: Редно е българските мюфтии и имами да се обучават у нас
Обновена: 27 ное 2014 14:27 | 27 ное 2014 12:33, Камелия Цветанова
78
Не съм подкрепял идеята за ислямски център в София!
Красимир Каракачанов. Снимка: Булфото

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов категорично отрече обвинението на „Атака“, че е подкрепил идеята за създаването на ислямски център в София по време на изслушването в парламента на шефа на ДАНС Владимир Писанчев за спецакцията срещу радикален ислям в понеделник.

Той дори припомни, че проектът за такъв център е бил спрян именно по настояване на бившия общински съветник от ВМРО и настоящ евродепутат Ангел Джамбазки.

Още по темата
Въпреки това Каракачанов призна, че напълно споделя виждането, че е редно българските мюфтии и имами да се обучават в България, а не в чужбина.

"Логиката е много лесна, вместо да усвояват нетрадиционен за България ислям и да го прилагат после тук, нормално е кадрите, които стават мюфтии и имами, да завършват учебно заведение в България, което е под контрола и издръжката на Министерството на образованието, а не да се позволява да ходят в чужди страни, където пълнят главите на децата с глупости“, мотивира се той.

Според него в момента българи се обучават по десет години в чужди частни университети, където се преподава радикален ислям и се връщат "с промити мозъци“.

Каракачанов се изказа положително за изслушването на Писанчев и заяви, че винаги е добре да се изслушват спецслужбите, но отказа да съобщи подробности за случилото се в пленарната зала по време на закритото заседание.
 
Лидерът на ВМРО смята, че от години у нас се наблюдават прояви на радикален ислям и проблемът не трябва да бъде подценяван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
6
 
! Отговори
TALIBAN преди 9 години
Тази политика се провежда от пишман политици и пишман журналисти , които по друг начин даже и хляба си няма да могат да изкарват , за да бъдат избирани и да се прикачат на мафийотският влак .
32
2
 
11
 
! Отговори
обединениена българи преди 9 години
Стига сте се разправяли. Всички партии които са български да направят коалиция и да измитаме всеки който не се счита за българин. Който иска джамия у анадола. Който ве знае бълтарски в 1 клас къде то иска и няма бг гражданство. Бурките да се забранят и референдум за забрана строеж на джамии. Която партия се счита за българска да инициира референдума с подписка. В момента сме точно като преди падането под турско! Тогава е станало за 30г сега 25г .задобряват!
31
4
 
5
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Така или иначе мюсюлманите си имат проповедници.По-добре е те да минават обучение през българската школа...
30
14
 
4
 
! Отговори
Исмаил преди 9 години
Трябва да започне изграждането на ислямски център в София,за да не ходят ислямските духовници да се обучават в терористични центрове в Арабския свят.Все пак Исляма от векове е българска религия.
29
1
 
9
 
! Отговори
ODESSA преди 9 години
Идиотче, няма държава във света която да няма служби за сигурност. Под какъвто и да е строй.
28
1
 
10
 
! Отговори
ааааааааааа уауауааа преди 9 години
Бойко се хвали с приятелството си с ислямиста Ердоган и казва че на Атака никога няма да бъдел приятел хахахахаааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа уауааааааааааа. Това за хвалба ли е бе Буда предателю? Твоето поклонничество пред ислямиста Ердоган и се хвалиш че той мразел Атака. Сега разбрахте ли кои са родолюбците в България и кой е ибрика?
27
0
 
12
 
! Отговори
Даола преди 9 години
Само Ислямски център ни липсва ! Законотворците да измислят и Народното събрание да приеме закони, които защитават българщината - особено в сферата на задължителното образование. Тогава няма да са необходими показни акции срещу имами и джамии. Интеграцията на *** беше изоставена пред 25 години и тепърва България ще има да страда от това, защото проблемът става нерешим.
26
0
 
9
 
! Отговори
Ауаааа хаха преди 9 години
До Ха,ха,хааааааааа...Добре че си призна че вие ГЕЙберунгелите сте проводника на ислямиста Ердоган в България.Благодаря за информацията,вече всички разбра кои са туркофилите в България. Едва ли има форумец тук който чете това да пусне отново бюлетина за Анти- Българската партия Герб/Граб/.
25
4
 
6
 
! Отговори
Ха,ха,хааааааааа... преди 9 години
Помните ли преди 1 година и 3 месеца когато Сидеров с парламентарната си група бе пред стаята на нашата партия Герб и викаха че на шефа Буда приятел му е Ердоган с който тайно се виждат и ни е продал на турците,моя шеф Буда отговори "Яд ли ви Вас от Атака че турския премиер ми е приятел,завиждате защото на вас никога няма да бъде приятел" Буда е велик ! Става за премиер и на Турция !
24
8
 
8
 
! Отговори
ГЕРБер- милионер преди 9 години
Атака е антиконституционна партия защото дискриминира ромите на етнически принцип. За тази партия не е гласувал нито 1 ром и трябва да бъде забранена от конституционния съд. Тя поставя бялата раса и Българите над ромите и турците. Това е ксенофобия. Ние от Герб ще поискаме забраната на АТАКА затова че е етническа и на Българите. Вчера Атакистите поискаха да се изхвърлят мюсюлманите от властта и Бойко каза - "Няма да се превърна в новия Радко Младич да бия мюсюлмани"Да живее Герб!
23
1
 
13
 
! Отговори
кой е ислямиста ? преди 9 години
Борисов се похвали - "Затова ние отчитаме с радост 9%, което е огромен процент, ръст в гласувалите български мюсюлмани за нас, коментира той."..................................................................Направете си изводите за кой гласуват турците- ГЕРБ и ДПС.За патриотите от АТАКА не е гласувал нито 1 ром или Турчин!Кои са еничарите?Гласували за ГРОБ вие Българи не се ли срамувате?
22
1
 
7
 
! Отговори
Йордан Цовнев-яшарчо преди 9 години
Христо Бисеров е толко българин,колко и данчо ментата който вече си говори по митингите на турски, съвсем свободно!
21
1
 
6
 
! Отговори
единство на бълтарит преди 9 години
Стига сте се разправяли. Всички партии които са България да направят коалиция и да измитаме всеки който не се счита за българин. Който иска джамия у анадола. Който ве знае бълтарски в 1 клас къде то иска и няма бг гражданство. Бурките да се забранят и референдум за забрана строеж на джамии. Която партия се счита за българска да инициира референдума с подписка. В момента сме точно като преди падането под турско! Тогава е станало за 30г сега 25г .задобряват!
20
2
 
5
 
! Отговори
Турчев до 18 преди 9 години
Ам Христо Бисеров като е с българско име да не би да не е фекалар?
19
0
 
9
 
! Отговори
до 19 преди 9 години
Прав си. Как ще влязат АТАКИСТИТЕ в ромския 60-хиляден квартал Столипиново. Там могат да влязат само с калашниците. Нали знаете какви бяха резултатите на изборите в този квартал- 1/3 за Герб,1/3 за ДПС и 1/3 за цензурата на Бюрека. Само тези партии са на почит в Столипиново,за Атака никой не гласува там. Така че си прав че патриотите от Атака са мразени в този бордей. Там ще влязат само да ги редуцират!
18
1
 
8
 
! Отговори
Каракачанов преди 9 години
Не съм подкрепял идеята за ислямски център в София!Редно е българските мюфтии и имами да се обучават у нас.Сам си противореча и разчитам на имитаторите на обществено мнение да замажат туркофилията ми.
17
8
 
8
 
! Отговори
недоВолен преди 9 години
Единствената що-годе нормална партия са от ПФ.
16
7
 
4
 
! Отговори
ODESSA преди 9 години
Тролчета, точно тия отказаха участие във правителството. Тоя може и да е бил във държавна сигурност, доносник обаче не е бил. Жалки сте. И не е викал мараба аскер.
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Македонец от Русе, Патриот с турско име - познайте от два пъти, кой е човека ?
14
8
 
8
 
! Отговори
браво ПФ. преди 9 години
Аз съм на 45г. имам двама пълнолетни сина и една дъщеря на седемнайсет и половина.Този път не гласувахме,защото си мислехме,че няма за кой.Но сме грешали!Сети се за следващите избори какво ще се случи + майка ми,баща ми, съпругата ми и приатели!Важни са принципите,не само в характера на един човек, а й по-принцип! панимаю-на да ли