Няма да подам оставка, твърд е губернаторът на София

Веселин Пенев посъветва Патриотите да се насочат към градивни неща
29 ное 2014 13:31,
25
Няма да подам оставка, твърд е губернаторът на София
Лидерът на НПСД Корман Исмаилов, чийто кадър е Пенев, Снимка: БТА

Новият областен управител на София Веселин Пенев обяви, че няма да подаде оставка. „Категорично не става въпрос за оттегляне”, обяви той преди началото на 13-то Национално събрание на ДСБ в зала 3 на НДК, на което е гост, предаде БТА.

Още по темата
Пенев е от партията на Корман Исмаилов НПСД, която е част от Реформаторския блок. В сряда той бе назначен за губернатор на София-град, което предизвика вълна от недоволство в средите на Патриотичния фронт.

Лидерите на формацията Валери Симеонов и Красимир Каракачанов обявиха, че са несъгласни с това и вече нямат друг ход, освен да напуснат властта. По-рано те протестираха срещу друго назначение, дошло от редиците на НПСД – това на зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов.

Днес Пенев обясни, че има необходимата професионална подготовка за поста. Той допълни, че е назначен от премиера, но не би отказал среща с лидера на НФСБ Валери Симеонов или с когото и да е друг.

Съветвам колегите си да насочат усилията си към далеч по-градивни неща, а не да ги свеждат до личностни  взаимоотношения и обвинения, които нямат никаква принципна  основа, призова областният управител на София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес Пенев обявил че е професионалист-Ама разбира се най-добрата школа!На шестия етаж в сградата на ДПС излизат "най-добрите"
14
1
 
7
 
! Отговори
До 9 преди 9 години
Да съгласен съм,ама сега един от тях стои до Корман Исмаилов,Касим Дал и Губернатора Веселин Пенев!Казва се Енвер Хатипоглу,заедно напуснаха ДПС като им спряха кранчето.
13
1
 
6
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Япония заради зачестилите избухвания на вулкани и последващи пожари, моли с дипломатично писмо България да й изпрати опитен пожарникар умеещ да борави с големи суми в йени, долари и евро. Премиерът прибрал писмото в специален таен джоб на гащите, а преводача изчезнал без следа.
12
2
 
14
 
! Отговори
гото преди 9 години
Като гласувате за пожарникаря, така е
11
3
 
12
 
! Отговори
Pilot преди 9 години
Абсолютнп съм съгласен с 11. Сега ако столичани не излезнат на улицата и не го махнат резняка, утре ще ни яхнат три пъти повече! Бойко се улива все повече, явно и той иска да напълни джобчетата като за последно и после бегом при Станошев! София събуди се !!!
10
4
 
6
 
! Отговори
акула преди 9 години
ей колко сте алчни беее,не бой и затвор, смърт ви е малко на вас алчни ***
9
7
 
13
 
! Отговори
Исмаил до 6 преди 9 години
Само да добавя.Атентатите на гара Буново също са агенти на ДС.До къде може да се стигне нали?
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато няма закон за лустрацията, няма как да се говори за морал в българската политика.Не може до вчера ди бил ченге, а пък днес пръв демократ.
7
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цялото това противопоставяне "българи-турци" е дело на ДС.ОКЗН навремето беше създадено от ДС и след това Атака, НФСБ, ВМРО все са създадени от ДС. Също и "турската" партия ДПС е създадена от ДС.Закон за лустрацията и край с игрите на турци и българи.
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Агентите на ДС от "патриотичният фронт" и ДПС трябва да излязат от политиката. Омръзна ми ДС да ни управлява.
5
12
 
8
 
! Отговори
Исмаил преди 9 години
Ами всички мюсюлмани имаме връзка с Турция че половината ни роднини са там.Не разбирам какво нередно има? За това доста хора без причина лежаха вече в затворите ...Това ли им е вината? Ще ви кажа кое ги боли:Орхан Исмаилов като член на Комисията по досиетата затова скачат агентите на КГБ?Те(агентите на КГБ) защо още не са в затворите за предателство на българските интереси което е доказано с документи а са на държавни длъжности и пенсионираните за награда получават тавана на пенсиите?
4
8
 
9
 
! Отговори
ПОРНОГРАФИЯ преди 9 години
Какво ли ще правят каракачанката и бялата златка,ако моделът и монополът на дпс се разруши?С какво ще плашат изкрейзилите си ***?А Путин в Анкара с Еродоган си хортуват да правят алъш-вериш.
3
2
 
7
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
сама птичка пролет не прави!!! не можеш да се бориш сам срещу цялата мафия или по точно всички управляващи които вече 20г грабят ли грабят!!!!егоисти продажни!!!!
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия крадци от 25г. крадат България,и тоя пък не бил от дос,ами от кои е?? това което се случва уж само в Пазарджик кои са тия хора ами не гласуват ли за дпс,а те сега и ду,а не говорят по случея,защото са това са техните гласоподаватели,на всички партии и институции знаят но си затварят очите,а трябва тая партия да я закрият да се съдят да им се вземе имуществото в полза на държавата и директно в централния софийски затвор,а се чудя на нфсб какви обещания правиха предизборно....но явно...
1
15
 
18
 
! Отговори
българофил преди 9 години
И тия патриоти,колкото и Сидеров е националист.